4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Line 6 Helix-LT multieffekt-pedalboard

Anmeldelse: Line 6 Helix-LT multieffekt-pedalboard


Guitar multieffekt i pedalform med 50 guitarforstærkere, 12 basforstærkere, 37 kabinetter, 16 mikrofoner og 104 effekter.

Helix repræsenterer et stort skridt frem hvad angår bearbejdet guitarlyd, og en ny måde at tilnærme sig guitarister og deres individuelle forhold til teknik. Drevet af næste generations HX Modeling teknologi er hver hard- og softwarekomponent optimalt designet, og arbejder sammen for præcist at genskabe den dynamiske følelse af rørforstærkere og klassiske effektpedaler. HX-modellerings motoren benytter sig af dobbelt DSP-regulering for at yde et højere niveau af realisme end tidlige opnåeligt hvilket også giver Helix LT større DSP power end nogen anden multi-effekt processor i sin klasse.

Line 6 har brugt over 20 år på at udvikle modelleringsteknologi og med Helix har man skabt en platform som bygger på denne viden. Med berøringssensitive fodomskiftere, hver med sin egen flerfarvede LED-ring, sammen med en stor LCD-farveskærm og revolutionerende “handsfree” redigeringsmodus, sætter Helix en ny standard for håndtering af en stor mængde DSP. Helix LT har også fire stereo paths pr. preset som gør det muligt at designe komplekse routing scenarier for hver patch. Helix LT er kompatibel med eksisterende Helix produkter og tilbyder også Variax guitar kontrol integration.

Hver del i alle rørforstærker kredsløb har mål og specifikationer som kan spores tilbage til originalen, sådan at hver model reagerer og samarbejder nøjagtigt som den ægte vare. Dette niveau af dynamisk rigdom strækker sig helt ind i strømforsyningen, separate rør og kontrol over B+ spændinger. Med alle disse elementer får du en klassisk kompression på visse forstærkere og en kraftig punch på andre. Mikrofoner, kabinetter og effekter er alle genskabt præcist og er designet til at lyde fuldstændig korrekt og genkendelige når du får brug for dem i studiet. Helix LT kan også indlæse custom impulse responses så du kan gøre dit setup endnu mere personligt. 

Helix LT har samme dual-DSP processing teknologi, antal funktioner og lyde som de prisbelønnede Helix Floor og Helix Rack enheder. Fysisk er der dog et par forskelle: Fodomskiftere har fortsat farvekodning og er berøringsfølsomme, men i stedet for enkelte ‘scribble strips’ vises de aktuelle funktioner på den store 6.2” skærm. LT har aluminiums chassis i modsætning til bøjet stål, ingen mikrofon indgang og færre ind og udgange for FX loops.  LT er også en ideel backup processor for Helix Floor og Helix Rack ejere, da presets for alle tre er kompatible.

Specifikationer

 • Tilbyder samme prisbelønnede HX Modeling som Helix Floor, Helix Rack og Helix Native
 • Kompromisløs Helix lydkvalitet med 123 dB dynamic range
 • Større DSP power end nogen anden multi-effekt i sin klasse
 • Robust I/O muligheder for nem integration og avanceret fleksibilitet 
 • Preset kompatibel med eksisterende Helix produkter
 • Brugervenlig Mac/PC editor for remote editing og IR management
 • Kraftig Dual-DSP HX Modeling
 • Stor 6.2”, 800×480-Pixel LCD skærm
 • 62 forstærker, 37 kabinetter, 16 mikrofoner og 104 effekter
 • Capacitive fodomskiftere: Touch to Edit, Hold to Assign, Press to Engage
 • Op til 2 Expression pedaler, External Amp Switching, og Deep MIDI kontrol
 • Dimensioner 20.86 x 11.87 x 3.61 inches
 • Vægt 12.0 lbs

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Ibanez AS73 TBC Tobacco Brown
Guitar

Anmeldelse: Ibanez AS73 TBC Tobacco Brown

El-guitar thin-hollowbody med dæk, sider og bund af ahorn, mahognihals med gribebræt af rosentræ og to humbucker pickupper. Ibanez er en klippe i instrument branchen.

Koncert med in-ear monitors
Studie

Bedste In ear systemer

In-ear-monitors eller IEM’er er vigtigt udstyr til optrædende musikere. De har fordelen ved at være kompakte og lette at transportere. Men med så mange valg