4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Must-haves i lydstudiet

Dette er sponsoreret indhold

Musik er noget ganske særligt i vores samfund. Du hører det i radioen, du hører det i supermarkedet, du hører det på tv, du ser det i reklamer,  du hører det i serier, du hører det til træningen og på uendelig mange andre tidspunkter. Mange bruger en stor del af deres hverdag på at følge med i musikkens verden, og hvad der rører sig derude af spændende nye bands og kunstnere. Nogle gange føles det nærmest som om, at der popper en ny stjerne op hver eneste dag. Men faktum er, at disse mennesker ofte har arbejdet længe og hårdt på det slutprodukt, du hører. Og hvor bliver dette produkt lavet? I studiet! Studiet er der, hvor det sker, hvis du ønsker at indspille noget musik. Måske er du en af dem, der netop er ved at stykke dit eget studie sammen eller ønsker at finde et studie at indspille din musik i. Uanset hvilken du er af disse to, så er der en række ting, der absolut skal være til stede i et lydstudie. Og her snakker vi ikke om højttalere, mikrofon og instrumenter. De er selvfølgelig også vigtige. Men vi snakker om de små ting omkring studiet, der gør det behageligt at tilbringe timer efter timer i. Er du en smule i tvivl om, hvad der skal til for dit studie eller det du søger er i topklasse? Så læs denne korte liste over must-haves i lydstudiet.

Internet

Studier ligger tit i kælderen, og de er ofte lydisolerede. Disse to faktorer kan resultere i, at det er temmelig svært at få internetsignal på mobilen i mange lydstudier. Det første, der bør være tilstede udover gearet er derfor en form for internet, der stilles til rådighed. På den måde kan kunstnerne søge inspiration på internettet, når de skriver. Det kan også lade sig gøre at hente lyde ned fra nettet direkte i studiet. Internet er altså et must.

Mad og drikke

Man tilbringer ofte mange timer ad gangen i et studie, når man for alvor er kommet i zonen med et projekt. Derfor er det kærkomment med mad og drikke til at holde den kørende. Dermed ikke sagt, at der skal være en treretters menu til rådighed. Det er nemmere nogle snacks og forskelligt drikkelse, der gør tricket.

Udluftning

Som nævnt ved første punkt, så er studier ofte isolerede og gerne i kælderen eller gemt væk. Derfor er det uhyre vigtigt, at der er en form for udluftning/ventilation i et lydstudie. Med alle de timer, man tilbringer derinde, kan det være meget hårdt at være i et dårligt indeklima.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 2

Bedømmelse

Marshall AS50D
Tilbehør

Anmeldelse: Marshall AS50D

Produktet kan også findes her: https://www.thomann.de/dk/marshall_as50d.htm Comboforstærker til akustisk / elektrisk guitar på 50 watt, 2 kanaler, 2×8″ enheder og digital effekter. AS 50R yder

Audix microphones
Brands

Audix

Amerikanske Audix Microphones er et lysende eksempel på, hvad man kan opnår, når en vision bliver drevet fremad ved hjælp af opfindsomhed, lidenskab, hårdt arbejde

Shure BETA 58A mikrofon
Mikrofoner

Anmeldelse: Shure BETA 58A mikrofon

Dynamisk high-output supercardioid vokalmikrofon med neodymium kapsel. I lighed med SM58 er BETA58A blevet en af verdens mest valgte blandt sangere og PA udlejnings firmaer.