Høreværn med Bluetooth – Test af de bedste høreværn med DAB, radio og Bluetooth

Arbejder du tit ved støjende maskiner? Eller vil du gøre hækkeklipning, græsslåning eller håndværk til en fornøjelse? Med et par høreværn med Bluetooth kan du både skåne hørelsen, og du kan samtidig få anledning til at høre dine favoritsange, spændende podcasts, radioprogrammer eller lydbøger.

Find de bedste høreværn lige her!

Alle testede høreværn med bluetooth

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Bedst i test

  Zekler 412rdb

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  4.3/5

  Produktbeskrivelse

  Er du interesseret i at finde det bedste høreværn med bluetooth i test? Så læser du det helt rigtige sted! Zekler høreværn kommer i den stilrene farve sort, og giver dig komfort fra øverste skuffe! Det helt specielle ved vores testvinder er, at de udover at kunne afspille fm radio, også kan afspille bluetooth. Du bliver altså i stand til at kunne høre og streame præcis det musik du vil på arbejde! Med en bluetooth rækkevidde på op til 10 meter fra den tilsluttede enhed er du stadig i fuld vigør. Slut med at høre dine kollegers dårlige musiksmag!

  For folk der bruger høreværn oplever vi ofte, at det er vigtigt, hvordan de kan indgå på en arbejdsplads. Her findes der en række forskellige typer af høreværn, men det der gør netop Zekler 412 rdb til markedets bedste høreværn er, at den beskytter din ører mod høje lyde. Dette gøres via niveauafhængigt medhør. Det er et system, der gør lave lyde stærkere, samtidig med at den beskytter dig fra høje impulsive lyde! Testvinderen fra Zekler har derudover også en lydbegrænsning på 82 dB(A). Høreværnet er også udstyret med en ‘Side Tone’ funktion, der gør det muligt at høre din egen stemme i støjfulde miljøer på dit arbejde. Høreværnet kommer også med en bommikrofon, der effektivt fjerner alt støj og giver dig mulighed for klar kommunikation. En anden vigtig faktorer, når man vælger høreværn til arbejde, er batteriets levetid. Bluetooth høreværnet har en driftstid på op til 23 timer, hvor samtlige funktioner er i brug. En opladning tager herefter 3 timer, hvilket betyder de kan være klar til brug allerede dagen efter!   

  Vigtigst af alt er, at høreværnet fra Zekler kommer i overensstemmelse med EN 352-1, 352-4, 352-6, 352-8 og EMC-direktivet 89/336/EEC. Du skal altså ikke være nervøs for, at sikkerheden ikke er opfyldt, men derimod omfavne de fantastiske funktioner, vi netop har beskrevet for dig ovenfor! 

  Fordele

  Ulemper

  Køb Zekler 412rdb her

  Specifikationer

  Se Zekler 412rdb i aktion

  Brugeranmeldelser

  Konklusion

  Samlet kan vi konkluderer, at Zekler har den bedste model på markedet! Når man vælger høreværn med bluetooth er der meget andet, der er vigtigt ud over selve musikken og streamingtjenesterne. Først og fremmest kommer sikkerheden i højsædet. Her er der ingen tvivl om, at du ikke vil møde nogen problemer. Testvinderen har sågar installeret flere forskellige funktioner ud over støjdæmpnings funktionen, der sikre dig den optimale komfort.

  Vores testvinder anbefales altså til dig, der går op i at have et godt høreværn samtidig med at du passer på dine ører!

  Den Billigste

  412S Zekler

  Vores vurdering:
  3/5
  Bruger vurdering:
  3.5/5

  Produktbeskrivelse

  Du sidder måske og tænker ‘jeg har egentligt bare brug for et høreværn, der kan streame musik når jeg slår græs’. Så er det klart du ikke behøver et høreværn der koster kassen. Derfor er netop dette høreværn helt perfekt til dig! Her får du nemlig et stilfuldt høreværn med bluetooth samtidig med, at du ikke går ned på kvaliteten af lydisolation! Zeklers 412S er lillebroren til vores testvinder ‘Zekler 412 rdB’, så der er garanti på, at du heller ikke her går ned på komfort!

  Høreværnet kommer med en bluetooth rækkevidde på 10 meter. Høreværn med bluetooth er en utrolig effektiv måde at blokere lyd på. Det er dog vigtigt, at dine yndlingssange ikke er det, der går hen og giver en høreskade. Her har Zekler indbygget et system, der hedder EPS, hvilket står for Electronic Protection System, og har den funktion, at det begrænser lyden til et sikkert niveau. En anden vigtig faktorer er også hvordan dit høreværn sidder. Når man køber vores billigste så er du sikker på komfort i og med, at den ligesom storebroren kommer med en justerbar issebøjle. Der er altså tale om et høreværn, der passer til samtlige hovetyper inklusiv dit! Yderligere har den bløde udskiftelige puder til ørene, hvorfor det heller ikke bliver ubehageligt at have på i længden.
  Samtidig med at komforten og streamingen skal være i top, er der ikke nogen, der orker fedte rundt med et træls styresystem. Ved denne model har Zekler gjort det nemt for os! 412S har nemlig et styresystem som du ikke kan gå galt i byen med. Høreværnet betjenes nemlig ved hjælp af enkelte knapper så du nemt kan starte, stoppe, eller skrue op og ned for musikken. Derudover har 412S en batteritid, der kommer bag på de fleste. Driftstiden er nemlig helt op til 38 timer, hvilket betyder at du med stor sandsynlighed kun skal lade den op få gange om ugen eller sågar måneden. Når man køber 412S, medfølger der også et USB-ladekabel, så de få gange du skal lade op, bliver det intet problem.  

  Slut med at kede sig når man slår græs!

  Fordele

  Ulemper

  Køb 412S Zekler her

  Specifikationer

  Oversigt til dB 412S Zekler

  Se Zekler 412S i aktion

  Brugeranmeldelser

  Konklusion

  Zekler 412S er altså til dig, der ønsker et kvalitets høreværn, men til billige penge. Med denne model sikre du dig den optimale komfort samtidig med, at du overholder alle sikkerhedsforanstaltningerne. Så selvom det ikke nødvendigvis er markedets bedste, så er det markedets billigste med bluetooth funktion.
  Sidst men ikke mindst, så overholder 412S følgende sikkerhedskrav, der blev nedfældet i EU.

  PPE-direktivet 89/686 EEC, PPE-forordningen 2016/425, EN 352-1, EN 352-8 og RED 2014/53/EU .

  Sikkerhed

  412RDBH Zekler

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  5/5

  Produktbeskrivelse

  Måske er du typen, der bevæger dig på områder, hvor sikkerhed er i højsædet. Måske er det et krav fra din arbejdsgiver, at du skal have hjelm på, når du bevæger dig på arbejdspladsen. Så er de andre høreværn ikke noget for dig. Zekler har nemlig udviklet en model, der sikre dig at sikkerheden er i top samtidig med at du kan streame musik med bluetooth funktionen. Ved at købe denne model har du nemlig adgang til at connecte mobiltelefon, bærbar, ipad eller andre former for devices. Hjelmen har et justerbart visir og kan altså tilpasse alle hovedstørrelser inklusiv dit. 

   

  Som det ses på billedet, så er 412RDBH udstyret med en mikrofon. Mikrofonen er den samme som ved testvinderen. Den er nemlig udstyret med en Bommikrofon, der giver dig effektiv støjdæmpning, så du kan kommunikere problemfrit i selv de mest støjfulde omgivelser. Høreværnet er også indstillet med en funktion, der gør at når der er indkommende samtaler nedsættes den lyd du er ved at høre på bluetooth funktionen. Du misser altså ingen vigtige opkald, selvom du går og rocker med til de bedste sange. Er du dog i tvivl om, hvad du skal streame på dit høreværn med bluetooth, så er du så heldig, at der også er mulighed for at høre fm radio.

   

  Når vi vurderer, hvilke høreværn der skal med i denne ‘bedst i test guide’, så er det selvfølgelig sikkerheden vi vægter højest, da høreværn med bluetooth kun er en dejlig ekstra funktion. Ved 412RDBH modellen er du sikret et dæmpningsniveau på level 2, samtidig med, at dit høreværn ikke kan spille over 82 dB(A). Hvis du vil vide de præcise sikkerhedsforhold henviser jeg dig til specifikationer, hvor du kan se akkurate dæmpningsniveauer på forskellige frekvenser. Men lad der ikke være nogen tvivl. Sikkerheden ved denne model er i top!

  Hvis man ser på batterilevetiden, så kommer høreværnet med 2 stk aa batterier. Disse aa batterier er genopladelige og kan fuldt oplades på 3 timer i en vægkontakt eller 8 timer, hvis det er en usb-port. Den samlede drifttid er helt op til 23 timer, hvor samtlige funktioner er taget i brug!

  Fordele

  Ulemper

  Køb 412RDBH Zekler her

  Specifikationer

  dB oversigt for Zekler 412RDBH

  Konklusion

  Samlet set kan det konkluderes at Zeklers 412RDBH egner sig godt til arbejdspladser, hvor der er behov for sikkert arbejdsmiljø. Det er et godt høreværn, der kan beskytte dine ører. Samtidig er det muligt at høre radio og selvfølgelig bluetooth, da det det er et bluetooth høreværn. Modellen kommer med en hjelm, der har et justerbart visir og en Bommikrofon, der sikre at kommunikationen er i top. Ligeledes forstærkes arbejdsmiljøet af, at du ikke skal slås med dine kollegaer om, hvilket musik i skal høre.

  Alternativet
  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  2.5/5

  Produktbeskrivelse

  Blandt de forrige modeller, der blev anmeldt her på siden har alle været fra Zelker. Denne model er fra den anerkendte mærke Peltor, og kommer som den første model i en anden farve end sort. XPI’eren er nemlig lime grøn, hvilket er en stor fordel på arbejdspladser, da du ‘bliver set’. Den er dog ikke anderledes hvad kvaliteten angår. Peltor er kendt for at skabe kvalitets høreværn, og de har heller ikke fejlet denne gang! Det Peltor høreværn vi ser her kan nemlig dæmpe lyden med helt op til 30 dB. En måde den kan lyddæmpe på, er ved at høre musik. Her er der ligesom ved de andre produkter også sat et maks på 82 dB, for at du ikke skader dine øre mere ved at bruge dem, end hvis du ikke havde brugt dem.

   

  Eftersom denne guide tager udgangspunkt i høreværn med bluetooth, så er det selvfølgelig også relevant at kigge på den del. XPI har modsat de andre høreværn, der er blevet anmeldt integreret et MultiPoint-teknologi, hvilket betyder, at du vil kunne oprette forbindelse til to enheder på en gang. Du vil altså eksempelvis være tilsluttet din tablet eller computer, samtidig med, at du høre fremragende musik fra din telefon. Måden du opretter forbindelse på er ved at bruge bluetooth funktionen. Derudover har Peltor også tilknyttet en app til dette høreværn. Det betyder, at du vil kunne håndtere XPI fra både iOS- og Android! Appen bruger Google Play, og tillader yderligere, at du kan foretage håndfrie opkald fra støjfyldte områder. Grunden til, at det kan være fra støjfyldte områder, er fordi at den integrerede Boom mikrofon sikre dig lydkvalitet i top! 

   

  Peltor høreværn har også ry for at have lang batteritid. Det må siges også at være gældende her! Batteriet har en levetid på op mod 70 TIMER! Det betyder, at du næsten aldrig løber tør for størm! Det er også en af de markante forskelle fra de andre headset, der har en væsentlig lavere batterilevetid. Batteriet er selvfølgelig genopladeligt, og kan oplades efter behov.

  Fordele

  Ulemper

  Køb Peltor ws alert xpi ack her

  Specifikationer

  Specifikation Peltor ws alert xpi ack
  Bluetooth Ja
  Radiotype FM-radio
  Fjernbetjening Kontrolpanel
  AUX Nej

  Konklusion

  Betyder batterilevetiden noget for dig? Eller synes du det er rart, at kunne bruge google play? Så er det her helt sikkert headsettet for dig! Høreværnet er i klasse kvalitet, og kommer med batterier ved levering. Derudover har den bluetooth funktionen, der gør at du fra nu af slipper for at høre på dine kollegaers dårlige musiksmag! Høreværnet er desuden til dig, der går op i at blive set på arbejdspladsen!

  Krævende miljø
  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4/5

  Produktbeskrivelse

  Det sidste høreværn vi har inkluderet i vores test er et Peltor høreværn. Peltor er kendt for at levere fremragende kvalitet. Det får vi også i dette tilfælde, hvor det er et sort stilfuldt høreværn. Vi kan garanterer, at du vil komme til at skinne på arbejdspladsen! Hvis du derudover er interesseret i, at høre DAB-radio, så kan man som bekendt streame dette via bluetooth. Der er altså mulighed for både at høre FM-radio, DAB-radio og alt det musik du kan streame fra din egen telefon, tablet eller computer.

  Men kan jeg skifte musiknumre på mit høreværn tænker du så? Peltor har været så gode, at de har integreret en kontrolfunktion på høreværnet. Du kan altså skifte kanaler på din fm-radio eller sange du streamer så let som ingenting. Kontrolfunktionens knapper er til og med så store, at de kan bruges selv med store handsker. Så hvis dit arbejde kræver, at du har sikkerhedshandsker eller lignende på, så er dette høreværn noget for dig! 

   

  Når man navigerer på en arbejdsplads er kommunikationen i højsædet. Dette ved Peltor, og har sørget for, at høreværnet velegnet til arbejdsmiljøer i støj! Mikrofonen gør det nemlig muligt, at have samtale, uden modtageren bliver forstyrret af baggrundsstøj. Derudover blokerer høreværnet for høje lyde, men lader svage lyde gå uforhindret igennem, hvilket betyder, at du ikke skal være bange for at misse nogle advarselssignaler samtidig med du kan have samtaler med dine kollegaer i normalt stemmeleje. Du skal altså købe dette headset, hvis du ikke vil være i overhængende fare for at blive udsat for arbejdsskader. 

   

  Til slut er det værd at nævne, at headsettet har en rækkevidde på op til 10 meter. Det er klart, at de fleste bevæger sig rundt med telefonen i lommen. Men er du i den situation, at du mangler plads i lommen, så skal du ikke være bange for, at lyden skratter eller der er dårligt signal.

  Fordele

  Ulemper

  Køb MRX21A2WS6 Peltor WS XP Alert her

  Specifikationer

  Specifikation MRX21A2WS6 Peltor WS XP Alert
  Bluetooth Ja
  Radiotype Dab radio (Via bluetooth), FM-radio
  Fjernbetjening Kontrol panel
  AUX Nej

  Konklusion

  Hvis du bevæger dig på en krævende arbejdsplads, eller hvis du vil undgå diverse arbejdsskader, så skal du helt sikkert vælge dette headset! Headsette kan på magisk vis differentierer mellem høje lyde, der dæmpes, og lave lyde, der går klart igennem! Du skal altså ikke være nervøs for, om du misser nogle vigtige faresignaler. Derudover er der mulighed for at streame musik på tværs af alle platforme, hvilket er en fordel for dig, der ikke vil være ensformet!

  Sådan vælger du det rigtige høreværn første gang

  Det kan svare sig at bruge en testanmeldelse, når det bedste høreværn med Bluetooth skal vælges. Det kan umiddelbart virke uoverskueligt at udpege det rette høreværn, når du ikke har brugt et før. Des flere overvejelser du gør i forhold til krav til egenskaber og funktioner, des lettere kan du finde frem til de bedste modeller for dig.

  Herunder finder du en guide, der kan hjælpe dig godt på vej til at finde det bedste høreværn med lydafspilning.

  Design uden navn (1)

  Guide til valg af høreværn

  Trin #1: Hvad skal du bruge dit høreværn til?
  Det vigtigste er, at dit høreværn med Bluetooth er i stand til at lukke optimalt af for høje lyde i dine omgivelser. Der er forskel på, om du arbejder med en støjsvag motorsav, eller om du sidder på en havetraktor. Det er de tilbagevendende arbejdsopgaver, du skal have fokus på, når du orienterer dig mod, hvor mange decibel (der er angivet ”dB”) dit produkt skal kunne afskærme for.
  Trin #2: Bluetooth, DAB eller radio?
  Anvendelsesglæden med dit høreværn er betinget af, at det giver dig de ønskede muligheder for at afspille lyd. Mens det for nogle mennesker er tilstrækkeligt at kunne høre radio, er der andre mænd og kvinder, som foretrækker selv at bestemme hvilke programmer, musik og talkshows, der skal kunne lyttes til. Når du vil have størst mulig frihed med selv at vælge afspilning, skal du vælge høreværn med Bluetooth.
  Trin #3: Design og komfort
  Når du ofte er aktiv med maskiner eller havearbejde, skal det være behageligt for dig at bære dit høreværn med Bluetooth igennem længere tid. Det kommer dig til gode i fremtiden, at du forholder dig til kvalitet af ørekopperne, og hvor store de er. Ørekopperne skal gerne være lavet af slidstærkt og blødt materiale, der tillader huden omkring dine ører at ånde. De nyeste høreværn har en LCD-skærm på ydersiden af den ene ørekop. Her kan du se batterilevetid, og du kan se, hvilken musik du hører, eller hvilken frekvens du er på. De fleste moderne høreværn til telefonen er lavet med justerbare bøjler, som kan tilpasses i de rette størrelser.
  Trin #4: Opladning og levetid
  Når det kommer til elektronik og teknologiske løsninger til hverdagen, kan du gå ud fra, at du får, hvad du betaler for. Det betyder blandt andet, at du med et par moderne og eksklusive høreværn kan se frem til at kunne høre musik igennem længere tid. Mens nogle produkter skal oplades via USB-stik, er der andre, som anvender batterier. Det vil være de ældste modeller på markedet, der bruger batteri som eneste strømkilde. Det er både en økonomisk og praktisk fordel for dig at vælge høreværn med Bluetooth, der skal oplades via et lille USB-stik, der vil følge med dit produkt.

  Ofte stillede spørgsmål omkring høreværn

  Vi har samlet de mest spurgte spørgsmål omkring høreværn herunder. Hvis der er nogle spørgsmål der mangler, så stil dem i kommentarfeltet nederst.

  Der findes ikke noget entydigt svar på, hvor mange decibel dit høreværn med Bluetooth skal kunne beskytte mod. Det afhænger af situation og arbejdsformål.

  Det anbefales, at dit høreværn skal kunne dække 90-120dB, når du arbejder ved professionelle maskiner. Du skal vælge produkt, som matcher dit anvendelsesformål. Der er sammenhæng mellem beskyttelsesniveau og pris på produkt. Det vil sige, at des højere decibel dit høreværn med radio, DAB eller Bluetooth kan beskytte mod, des dyrere vil det være.

  Det er bedre for dig, din trivsel og din hørelse, at du vælger høreværn med Bluetooth, der hellere er mere end mindre beskyttende.  


  Hvor ofte du skal skifte batterier på dine trådløse høreværn afhænger af kvaliteten. Derudover vil hyppigheden af batteriopladning være influeret af, hvad du bruger dit høreværn med Bluetooth til. Streaming hører til de mest energislugende aktiviteter, der vil tage mere batteri sammenholdt med radio.

  Iblandt de nyeste og mest veludviklede høreværn findes modellerne, som har en gennemsnitlig driftstid på op til 15 timer.

  Arbejder du udenfor i minusgrader eller under kølige temperaturer, kan du opleve, at det tærer på batteriniveauet. Du kan selv være med til at påvirke, hvor ofte batterierne skal udskiftes eller genoplades.

  Slapper du af, mens radioen kører på dit favoritprogram, er det oplagt at vælge høreværn med DAB radio. Her fungerer dit beskyttelsesudstyr som en specialdesignet radio, der er i stand til at opfange digitale signaler.

  Der er flere producenter, som fremstiller høreværn med både DAB og DAB+ radio. Du skal være opmærksom på, at der er flere radiokanaler herhjemme, som kun sender på DAB+. Du får den bedste lyd med DAB signaler fremfor de gamle, analoge FM-signaler. Den store fordel ved at købe høreværn med DAB radio er både pris og de mange designs, der er at vælge imellem.

  Der er visse brands og producenter af høreværn med Bluetooth, som skiller sig positivt ud på markedet. Vil du være sikker på at få høj kvalitet af dit betydningsfulde og nødvendige sikkerhedsudstyr, skal du vælge produkt fra Zekler eller Peltor. Zekler specialiserer sig i fremstilling af produkter til beskyttelse af hørelse. Peltor er kendt for at fremstille og designe udstyr til professionelt brug til håndværkere og ambitiøse gør-det-selv folk.

  Når det gælder udstyr til beskyttelse af hørelse, kan det svare sig at investere i et høreværn med Bluetooth af høj kvalitet. Du får et produkt, du kan se frem til at få glæde af i mange år frem, og du får høreværn, der er skabt til at afsky nedbør og håndtere frost.

  Hvad skal jeg ligge vægt på, når jeg læser om høreværn?

  Der findes mange slags høreværn på markedet, og de er udstyret med forskellig teknologi. Dette gør det muligt for enhver mand og kvinde at finde det produkt, som matcher de individuelle behov i forhold til lydafskærmning og afspilning.

  Hvad det bedste høreværn med Bluetooth er, vil altid afhænge af individuelle forhold. Det vil blandt andet sige, at dig der arbejder ved meget larmende maskiner, skal vælge et produkt, som kan lukke af for høje lyde på over 100dB. Og dig, der ønsker at kunne koble din mobil til høreværnet, skal vælge et produkt med indbygget Bluetooth.
  Det er en fordel for dig, at der er mange høreværn på markedet at vælge imellem.

  De mest avancerede og eftertragtede modeller er dem med Bluetooth. Du vælger selv, om det er din musikstreamingtjeneste, der skal kobles til afspilningen, eller om du vil høre programmer fra Youtube eller andre kanaler.

  Det er ikke kun egenskaber i forhold til afdæmpning af lyd i dine omgivelser og teknik til musikafspilning, du skal forholde dig til, når du køber høreværn med Bluetooth. 

  Skal jeg vælge høreværn eller ørepropper som musiker?

  Som musiker er beskyttelse af hørelse afgørende for din fremtid og for din musikalske succes. Forringes din hørelse, kan det gå udover dine kunstneriske præstationer, og det kan betyde, at du mister dit gehør. Det er forskelligt fra musiker til musiker, hvilken type hørebeskyttelse der skal vælges. Mens nogle musikere anvender ørepropper, er der andre, som bruger høreværn.

  Din afvejning af bedste beskyttelse skal være lig de overvejelser, som du gør dig, når du skal vælge mellem forskellige typer af høreværn. Det vil sige, at des mere støjende dine omgivelser er, des mere omfattende beskyttelse af hørelsen har du brug for.

  Der er mange slagtøjsmusikere, som bruger specialdesignede ørepropper, der tillader musikeren at høre musikken uspoleret, men på et lavere støjniveau. Det gælder både udøvere inden for klassisk musik, og det gælder musikere, der spiller jazz og blues.

  Når det kommer til pop- og rockmusikere, kan der være behov for mere omfattende beskyttelse af den værdifulde hørelse. Her kan høreværn være den rette løsning, hvilket er tilfældet for mange trommeslagere, percussionister og lydteknikere.

  Mange musikere anvender forskellige løsninger til hørebeskyttelse. I øvelokalet kan det være høreværnet, der er den bedste løsning, mens specialdesignede ørepropper er ønsket til koncerter.

  Høreværn til musikere afskiller sig designmæssigt fra høreværn, som bruges af håndværkere, havefolk og gør-det-selv mennesker. Høreværn til arbejdsopgaver er ofte udstyret med Bluetooth, DAB eller radio, så det er muligt at høre musik. I denne forbindelse er der brug for at lave ørekopperne i relativt store designs, så der er plads til teknologien. Høreværn til musikere har ét formål, og det er at nedsætte decibel (uden at lukke af for de lydmæssige nuancer). Her er der ikke teknologi i det personlige udstyr, og derfor kan udstyret laves i mere diskrete og kompakte designs.

  Kan man få høreværn med både radio, aux og bluetooth?

  Hvilke behov skal mit høreværn dække?

  Dit høreværn med radio, DAB eller Bluetooth skal dække flere behov, der både er sikkerhedsmæssige, kommunikative, underholdnings- og komfortmæssige.

  Sikkerhed og beskyttelse af hørelse

  Det vigtigste er beskyttelsen af din hørelse. Hvor god en støjbeskyttelse du får med dit produkt, afhænger af de materialer, som er brugt til ørekopperne.

  De mest effektive høreværn med Bluetooth er dem, der er designet med aktiv støjbeskyttelse. Her vil dit udstyr hæmme støj på høje lydniveauer og samtidig tillade dig at føre samtaler på normalt lydniveau. Funktionen med den niveauafhængige støjbeskyttelse er ideel for dig, der ofte er aktiv med maskiner derhjemme eller dig, som arbejder sammen med andre.

  Kommunikation

  Det er en personlig sag, om dit høreværn med Bluetooth skal tilgodese dine behov for kommunikation. Det kan få sikkerhedsmæssig betydning for dig og andre, at det er muligt at komme i kontakt med dig, selvom du bærer høreværn. Kommunikation kan være tale med andre mennesker, som befinder sig fysisk tæt på dig, eller det kan være kommunikation over telefonen.

  Der er flere og flere høreværn med Bluetooth, der bliver udstyret med ekstra teknologi. Det gælder blandt andet mikrofoner, så du kan besvare et opkald, uden du behøver at tage telefonen frem. Du kan føre en samtale, mens du fortsætter med dine arbejdsopgaver. Dette højner din effektivitet, og det giver dig mere frihed.

  Underholdning

  Bluetooth, DAB eller klassisk radio? Dit fysiske arbejde bliver mere underholdende og motiverende, når du kan høre radio eller sætte dine favoritplaylister på. Når det kommer til at vælge høreværn med radio, skal du være særlig opmærksom på typen af signal, som dit udstyr kan modtage. Det forventes, at FM-signaler på kortere sigt bliver helt erstattet af de digitale signaler, som DAB radioer modtager. Vil du undgå at skulle købe høreværn efter få år, kan det svare sig at vælge en model, der kan tage både FM og DAB.

  Komfort

  Der er ikke meget ved at have høreværn til telefonen, som er designet med den bedste støjnedsættelse og den nyeste teknologi, hvis ikke de kan justeres til at passe perfekt til dig. Det er en god idé at sikre, at det produkt du vælger, har justerbare indstillinger på hovedbøjlen.

  Forventer du at komme til at bruge sikkerhedsudstyret i mange år frem, kan det være høreværn med Bluetooth, der har udskiftelige puder på hørekopperne, der er det rette valg for dig. Dette højner hygiejnen, og det forlænger levetiden af dit udstyr.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 2

  Bedømmelse

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *