USB mikrofon

USB mikrofon – De bedste i test

Producerer du musik, eller vil du i gang med at indspille egne sange, har du brug for en USB mikrofon. Med den kan du optage numre, afspille samt gemme dem på din PC.

Der findes mange forskellige mikrofoner på markedet, der fungerer med USB, og som kan sluttes til både PC og Mac.

Herunder finder du test af de bedste USB mikrofoner, der kan bruges af dig med høje ambitioner og dig, der vil eksperimentere med lyd og indspilning.

USB mikrofon
1. TESTVINDER Boya mikrofonSe prisen
2. BEDST OG BILLIGST Record mikrofonSe prisen
3. TIL BEGYNDEREN Record MU-46 SET USB-mikrofon-pakkeSe prisen

BOYA PM 700 – testvinder

usb mikrofon boya

Til dig der går op i kvalitet og funktionalitet, skal du vælge denne BOYA mikrofon, der er lavet i professionelt design og med alle de vigtige funktioner og egenskaber. Den leveres med bordstativ, så du kan indspille fleksibelt og frit i dit eget studie derhjemme.

Fordele og ulemper

 • Bordstativ og USB kabel medfølger
 • Perfekt til hjemmestudiet
 • Let at anvende
 • Højkvalitets-studiemikrofon
 • Til vokal, instrumenter og voiceover
 • Lavet i metal
 • Egnet til både upcoming musikere og professionelle udøvere

Med BOYA PM 700 får du en af de mest velfungerende mikrofoner på markedet. Den bruger ikke driver, så du slipper for at skulle gennemføre installation af enheden på din computer før indspilning.

Du kan arbejde med alle de typer af indspilninger, du ønsker med en højkvalitetsstudiemikrofon. Den er skabt til at modtage og optage lyde fra fronten, så du får de mest harmoniske optagelser af musik fra enten stemme eller instrument, samtidig med at lyde i dine omgivelser bliver selekteret fra.

Uanset om du er solist eller spiller i band, kan du få glæde i masser af år med BOYA USB-mikrofonen. Den er lavet med en krop i metal, hvor benene er integreret i designet. Det kompakte og praktiske design kan komme dig til gode, når du indspiller derhjemme, eller når du mødes med dit band for at lave optagelser.

Record MU-28 – bedst og billigst

usb mikrofon record

Vil du godt i gang med at skabe dig dine første erfaringer med indspilninger? Der findes USB mikrofoner i alle prisklasser, så det er muligt for enhver musiker at finde dét udstyr, der matcher ambitioner og tekniske kompetencer.

Fordele og ulemper

 • Autentisk design på mikrofon
 • Konkurrencedygtig pris
 • Perfekt for dig der skal i gang med at indspille musik
 • Kan bruges til optagelse af tale, rap og instrumenter
 • Lavet i metal
 • Kompatibel med både Mac og Windows
 • Etui medfølger
 • Håndholdt design (kan ikke stå på bordet)

Er du sanger, kan denne Record MU-28 være det helt rette valg for dig. Den traditionelle mikrofon er lavet til at blive holdt i hånden, så du kan få optaget alle dine sange. Du kan få glæde af mikrofonen, uanset hvilke musikgenre du beskæftiger dig med.

Den er lavet i metal, der er et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale, der holder til at blive brugt i mange år.

Du skal være opmærksom på, at der er brug for stativ eller holder til USB mikrofonen, hvis du ønsker frihed i dine indspilninger. Dette skal købes særskilt.

Mikrofonen kan bruges til både Mac og Windows, og med det medfølgende USB stik samt kabel på 3m kan du begynde på indspilningerne med det samme.

Der følger et praktisk etui med til dit produkt, så du kan passe godt på det, når du er på farten.

Record MU-46 SET USB-mikrofon-pakke – bedste valg til begynderen

Record MU-46 SET USB-mikrofon-pakke bedste valg til begynderen

Når du vil have de bedste optagelsesforhold i hjemmestudiet, har du brug for både mikrofon, bordstativ til at holde den, mikrofonarm, kabler samt shockmount. Denne pakkeløsning fra Thornton indeholder alt det, du har brug for til optagelse af sang og instrumenter.

Fordele og ulemper

 • Komplet udstyrspakke til nybegyndere med høje ambitioner
 • Skarp pris
 • Kvalitetsmikrofon til både sang og instrumenter
 • Kompatibel med både PC og Mac
 • Nem at tilslutte og gøre brug af
 • Transportabelt design
 • Kan bruges i forskellige studier

Når du vil have mest værdi og udstyr for pengene, kan det svare sig at gå efter de komplette produktpakker. Det kan være en stor investering at skabe dit eget hjemmestudie. Du skal både forholde dig til det vigtige udstyr til afspilning og optagelse, og du skal sikre dig at have tilbehør, som giver dig fleksibilitet med indspilningerne.

Med Thornton USB-05 får du både mikrofon, ”arm” til at holde den samt stativ til at have din USB mikrofon stående på bordet foran dig. Derudover følger der 2 kabler med, som du kan gøre brug efter behov.

Du kan have alt dit optagelsesudstyr med dig, når du mødes med andre musikere eller dit band for at indspille numre, vokaler eller instrumentel musik. Der er mange penge at spare, når du går efter de komplette udstyrspakker, der sørger for, at du kan komme godt i gang med din musikalske karriere.

Værd at vide om mikrofoner med USB

Den store årsag til, at både amatørmusikere og professionelle sing-and-song writers bruger USB-mikrofoner handler om anvendeligheden og pålideligheden. De fleste udgaver virker via plug and play. Det vil sige, at så snart du har sat din mikrofon i din computer, kan du indspille, gemme og afspille musikfiler.

Det har stor betydning for mange musikere, at de ikke skal forholde sig til strømtilslutning via kabel, når de optager musik. Du kan nemt tage din mikrofon med dig, så du kan indspille musik sammen med et band.

Det er nemt og enkelt for enhver at få glæde og gavn af en USB mikrofon, der kan købes i forskellige designs og udgaver.

Hvilken USB mikrofon skal jeg købe?

Valg af USB-mikrofon afhænger af flere forhold. Du skal altid vælge musikudstyr- og tilbehør, som matcher dine ambitioner og dine erfaringer.

Du kan bruge følgende punkter til at udpege det produkt, der vil være det rette for dig:

 • Model (håndhold eller med bordstativ?)
 • Lydkvalitet og materiale
 • Medfølgende tilbehør
 • Kompatibilitet med Windows og Mac
 • Design i forhold til at kunne tage udstyret med på farten
 • Pris

Er det første gang, du vil i gang med at optage musik og lave indspilninger, kan det være det rette at gå efter de budgetvenlige produkter.

Du kan finde mikrofon med USB-tilslutning til skarpe priser, så du slipper for at foretage store investeringer, før du lærer dine behov at kende.

Når du har skabt dig dine første erfaringer med indspilning, vil du blive bekendt med, hvilke funktioner og egenskaber på dit optageudstyr der har stor værdi for dig. Det kan være muligheden for at kunne tage udstyret med dig på farten, eller det kan være behov i forhold til lydkvalitet.

Har du et hjemmestudie, kan det være en god idé at vælge en mikrofon, der automatisk filtrerer støj fra i omgivelserne. Med denne model skal du ikke forholde dig til, om der er roomies eller familiemedlemmer, der bevægelser sig rundt i boligen.

En særlig ting du skal forholde dig til, når du skal vælge mikrofon, er kompatibilitet med typen af din computer. Du skal sikre dig, at det produkt du vælger, kan matches med enten Windows eller Mac afhængig af, hvilken computer du har. De fleste modeller i dag kan bruges til begge computere.

Hvad angår pris, skal du anse køb af musikudstyr som en investering. Har du høje ambitioner, kan det svare sig både teknisk, praktisk og økonomisk at gå efter en højkvalitetsstudiemikrofon fra starten af.

Sådan fungerer en USB mikrofon

Når du vælger en mikrofon med USB-tilslutning, får du de nemmeste og mest simple optagelsesforhold. Der vil altid følge et USB-kabel med til dit produkt, som skal sluttes til din PC.

Funktionen virker via ”plug and play”.

Når den eksterne enhed er registreret på din computer, vil der dukke et felt op på din skræm, som giver dig adgang til at bruge funktionerne med mikrofonen. Når du har tændt den, er du klar til at lave dine første indspilninger.

Går du op i din musik og indspilninger, vil du få størst glæde og gavn af din mikrofon ved at have et musikredigeringsprogram på din computer. Når du har gennemført og afsluttet en indspilning, kan du redigere i tracket og lave de justeringer, som passer til din musikalske udtryksform.

Bedste USB mikrofon i test

Det kan være en god idé at gøre brug af testanmeldelser, når du vil købe udstyr og tilbehør til musik og indspilning. Ved at bruge tests kan du blive bevidst om de funktioner og egenskaber, som har betydning for det musikudstyr, du er på udkig efter.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at kvaliteten på musiktilbehør vil hænge sammen med prisen. Des dyrere produkt, des længere levetid og des flere funktioner har dit udstyr.

Sådan forholder det sig også med USB-mikrofoner.

Den store fordel for dig som forbruger og musiker er, at der er mange kvalitetsproducenter af musiktilbehør, der designer og fremstiller udstyr til optagelse. Dette er med til at skabe konkurrence på markedet, så du kan få de bedste mikrofoner til skarpe priser.

Den bedste mikrofon med USB tilslutning er lavet i professionelt design og med de bedste lydfunktioner. Den er designet til at filtrere støj og larm fra i omgivelserne, så du kan få frihed til at spille musik, uanset hvor du befinder dig.

Derudover vil mikrofonen være skabt med bordstativ eller ”arm”, der kan sættes fast på computeren.

Det har stor og praktisk værdi for dig, at du har frihed med hænderne, når du indspiller musik. Mange musikere har studie derhjemme. Pladsen på bordet kan være trang, og derfor er det smart at kunne have dit udstyr sat fast på toppen af din PC eller placeret ved siden af din computer.

USB mikrofon til begynderen

Som nybegynder med optagelser skal du vælge udstyr, der er nemt for dig at komme godt i gang med. I begyndelsen har du brug for at skabe dig erfaringer med at optage musik. Selvom du er erfaren musiker, skal du bruge tid på at vænne dig til at lave optagelser. Det er et teknisk arbejde, som alle musikere skal lære at kende.

I begyndelsen er det vigtigste, at du vælger en mikrofon, som passer til dit studie og til din musik. Er du sanger, kan det være det rette at gå efter de klassiske mikrofoner, der skal holdes i hånden. Spiller du instrument, vil det være det praktiske at vælge en model med stativ.

Her kan det være fornuftigt at gå efter de bedste modeller i lavprisklassen. Du behøver ikke gå ned på hverken egenskaber eller lydkvalitet, når du vælger en god model, der sælges til en skarp pris.

Der kan være mange penge at spare, hvis du vælger en komplet udstyrspakke.

Du kan finde gode og multifunktionelle USB mikrofoner, der sælges til under 1.000 DKK., og hvor du får både arm, bordstativ og USB kabler med i dit køb.

I takt med at du bliver mere og mere erfaren med optagelser og lærer arbejdet at kende, kan du avancere til en dyrere model.

USB mikrofon vs. andre mikrofoner

Der er flere grunde til, at musikere på alle niveauer vælger USB-udstyr, når det handler om optagelser og indspilninger. Med en traditionel og klassisk mikrofon skal du først til at indstille udstyret, før du kan tage det i brug. Her skal du gøre brug af en driver på din computer, som kan registrere mikrofonen og slutte den til din PC. 

Sådan er det ikke med USB-modellerne. Med dem kan du gå i gang med at optage din egen musik, så snart du har modtaget din mikrofon.

Den største forskel mellem de 2 varianter handler om tilslutning og opkobling. De bedste mikrofoner med USB-kabler er designet til at kunne fungere både på Mac og på computere med Windows som styresystem.

Både på kort og lang sigt har funktionen og anvendelse med USB mikrofonerne stor værdi for dig. Du kan nemt slutte din mikrofon til på en hvilken som helst PC, og der kan vælges forskellige designs på udstyret, så du kan arbejde med den model, der matcher dine behov.

Fordele og ulemper ved USB-mikrofoner

 • Mange varianter at vælge imellem
 • Du kan nemt komme godt i gang med at optage både vokaler og instrumentel musik
 • Kan fås til budgetvenlige priser
 • De bedste produkter kan anvendes til både Mac og Windows
 • Der kan vælges komplette udstyrspakker samt enkelte mikrofoner
 • Du kan designe og udvikle dit eget hjemmestudie
 • Lydkvaliteten vil som udgangspunkt hænge sammen med prisen på udstyret.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse

ART Tube MP
Studie

Anmeldelse: ART Tube MP

Rør mikrofon/instrument pre-amp med 48 v  phantom power. Brugen af eksterne mikrofon / line pre-amps er blevet stadig mere populært i løbet af de sidste

studie høretelefoner på et klaver
Studie

Bedste studie hovedtelefoner i test

Producerer du musik og trænger du til et par rigtig gode studie hovedtelefoner, så er du kommet til det rette sted. Vi har udvalgt 4

gibson guitar
Brands

Gibson guitarer

Orville Gibson begyndte med at lave mandoliner i 1884 i Kalamazoo, Michigan, USA. I 1902 blev Gibson Mandolin-Guitar Mfg. Co, Ltd grundlagt for at markedsføre