Bedste LED og lyssæt i test

Det bedste LED -lyssæt er en virkelig svær beslutning at tage. Der er mange muligheder på markedet i dag, og de kan alle virke temmelig forvirrende. Fra farvetemperatur til mærke til lumen… listen kan blive ved og ved. Og selvom det kan virke som om du sidder fast i denne tilsyneladende endeløse sløjfe med at kontrollere specifikationer igen og igen, så har vi skabt et overblik lige her.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvorfor vælge LED lys?

  De bedste LED -lyssæt er dem med høje lysstyrkeniveauer. De holder længe, er lette at installere og vedligeholde, har lav varmeudledning, har god farvekvalitet og så videre. Generelt har kvaliteten af LED -lys tre aspekter. Den første er lysstyrke, som kan udtrykkes ved lumen eller candela. Den anden er energieffektivitet. Den tredje er varmemission, som kan udtrykkes ved watt eller lumen pr. Watt.

  Den mest almindelige type LED -lamper er den hvide type og farvetype (f.eks. Varm hvid og kold hvid). Varmhvide og kølige hvide lamper har et højt lysudbytte og en lang levetid; de har imidlertid en høj blindeffekt og dårligt farvegengivelsesindeks (CRI). Derfor bør vi træffe et godt valg i indkøb af de lamper, vi har brug for; ellers vil vi fortryde det senere, når vi bruger det i lang tid.

  Hvor lang tid holder et LED lyssæt?

  Hvis du vil vide, hvor længe LED vil vare, er en af de første ting du skal gøre, at bestemme hvilken slags LED -belysningssystem du bruger.

  Når dit LED -system er blevet etableret, er det næste trin at kontrollere typen af LED’er.
  Mest almindeligt forekommende i moderne belysningssystemer, RGB LED’er bruges typisk til hvidt lys og kan findes i katodestrålerør, lysstofrør og lamper af rørtype.
  For at finde ud af, hvor længe RGB -lysdioder holder, skal du opdele deres nominelle levetid i timer. Hvis en RGB -LED har et tal som 2200 timer, vil det vare cirka fem år, før den skal udskiftes.

  Lys der lyser igennem røg fra en røgmaskine

  Hvordan virker LED teknologien i lyssæt?

  led lamps

  LED’er er arbejdsheste i moderne belysning takket være deres energieffektivitet, lange levetid og lave omkostninger. En af de mest interessante egenskaber ved lysdioder er, at de udsender lys, når der tændes for strømmen. Det betyder, at en LED begynder at udsende lys i en cyklus efter at have været tændt. Det vil derefter tage omkring 2000 cyklusser for lysstyrken at vende tilbage til sit oprindelige niveau.

  Så hvordan producerer en elektrisk strøm fotoner? Det korte svar er ved at oprette elektroner og fotoner ved at accelerere dem gennem et medium ved superhøje spændinger, hvilket får elektroner til at udsende UV-lys gennem fluorescens eller fosforesens, så de kan genbruges tilbage til elektriske strømme.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse