Cookies og persondatapolitik

Registrering af personlige oplysninger

For at gennemføre en bestilling i vores webshop, skal du oplyse følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Disse oplysninger skal vi bruge for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos os og opbevares på ubestemt tid. De oplysninger, vi gemmer, er: Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, hvilke varer du har købt, og hvornår du har købt dem. Oplysninger afgivet til 4Sound videregives til Bring i forbindelse med levering af bestillingen, men videregives eller sælges ikke i øvrigt til tredjemand. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Direktøren for og de ansatte hos os har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på 4Sound.dk er E-commerce og IT-chefen.

Vi transmitterer og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail info@4sound.dk

Cookies

På 4Sound.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

På 4Sound.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

Sikkerhed

4Sound har ikke adgang til det kortnummer, du oplyser ved betaling, og vi har udelukkende mulighed for at hæve det beløb, ordren lyder på, eller mindre.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på 4Sound.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.