4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Anmeldelse: Ableton PUSH 2

Ableton PUSH 2

Controller til Ableton Live udstyret med stort display, 8 berøringsfølsomme drejeknapper og 64 supersensitive pads. Leveres inklusive Live 9 Intro.

Ableton Push og Live arbejder gnidningsløst sammen om, at give dig det bedste fra begge verdener: hands­-on hardware til at skabe noget fra bunden, og fuldt udstyret software til at finpudse og færdiggøre din produktion.


Push lægger den kreative process i dine hænder: spil og programmér beats, melodier og harmonier. Brug nye sampling workflows til at slice samples op, spille single hits eller afspille timestretched samples. Gennemse, pre­lyt og load lyde og instrumenter fra dit bibliotek nemt og hurtigt. Og med endnu bedre og mere responsive pads, samt farvedisplay der viser dig præcis, hvad du har brug for, giver Push 2 dig en helt ny oplevelse af at skabe og spille musik.

Push er udelukkende designet og udviklet af Ableton for at sikre en så velintegreret og ekspressiv oplevelse af musikproduktion, som muligt. Push og Live arbejder gnidningsløst
sammen så du kan lave beats, spille melodier og akkorder, arbejde med samples og udvikle sangens struktur ­ alt sammen uden at skulle kigge på computeren.

Med Push kan du gennemse, pre­lytte og loade dine egne lyde til at lave beats med, eller tilgå Live’s store bibliotek af trommelyde. Spil beats live med 64 velocity­følsomme pads og justér på lyde og kits, mens du spiller, ved hjælp af 8 berøringsfølsomme drejeknapper. Eller skift til 16­pads mode, der lader dig spille live, step­programmere beats eller justere længden af dit loop, alt sammen på samme tid. Du kan også ændre timing, velocity og parameter­værdier individuelt for hver pad.

Push’s pads kan også fungere som klaviatur med et koncentreret layout, der giver en frisk tilgang til melodi og harmoni: store intervaller nås nemt og patterns kan spilles med samme fingerstilling i alle tonearter. Du kan vælge toneart og skala med et knaptryk og touch slideren kan bruges til pitch bend eller modulation.

Med Push kan du også step­programmere melodier og akkorder: brug pads til at indsætte notes, lav præcise ændringer i timing, skab variationer og justér note længe og ­velocity. Du kan endda step­programmere automation: optag parameter­værdier for hvert enkelt step og skab rytmiske ændringer, der er låst til specifikke notes i dit loop.

Tre forskellige workflows giver hurtige og fleksible måder til at arbejde kreativt med samples. Med Slicing Mode kan du øjeblikkeligt choppe lange samples op og spille bidderne på hver sin pad ­ ideelt til at omarrangere loops på stedet, eller til at lave dine egne kits fra samplede grooves. I Classic Mode kan du lave melodiske samples om til instrumenter, og du kan bruge drejeknapperne til at indstille start­ og endpoints samt attack, decay, sustain og release for hvert sample. i One Shot Mode afspilles samples monofonisk fra start til slut, uanset hvor længe du holder pad’en nede ­ perfekt til trommer. Du kan også transponere et sample der allerede spiller, uden at re­trigge det og på den måde transformere melodiske fraser om til helt nye melodier.

Alt omkring Push er nøje genovervejet for at skabe en forbedret oplevelse. Farvedisplayet tilpasser sig for at vise nøjagtigt det, du har brug for, så du kan blive i det kreative flow uden distraktion. Push’s nye pads er omhyggeligt re­designet så de føles blødere og mere responsive ­ perfekte til at skabe beats og melodier. Push er lige meget hjemme på scenen og i studiet. Du kan blive i øjeblikket ved at skifte mellem at improvisere med loops, spille trommer, melodier og akkorder ­ alt sammen fra samme enhed.

Når du bruger Push sammen med med Live 9.5 kan du starte clips og scenes, justere parameter­værdier og styre mixerens niveauer ­ og Live kan opfange det hele. Skift fra Push til din computer hvor din musik allerede er lagt ud i Live ­ softwaren der har understøttet dit arbejde hele tiden.

Specifikationer:

 • Hardware instrument og controller til Ableton Live 9.5
 • Spil eller step­programmer beats, melodier, akkorder og automation
 • Sampling workflows: slice, spil og manipulér samples direkte fra Push
 • Stort farvedisplay tilpasser sig den aktuelle situation
 • 64 sensitive og baggrundsbelyste pads
 • 8 berøringsfølsomme drejeknapper til at styre mixeren, devices og instrumenter samt Live Browser navigation
 • Clip Launch Mode til live performance eller til at indspille arrangering
 • Scale Modes giver unik tilgang til at spille melodier og akkorder
 • Skarpt og klart high­res display
 • RGB baggrundsbelyste knapper
 • Højopløste endless encoders
 • Leveres inkl. Universal strømforsyning, USB kabel, Quick Start Guide samt download version af Live 9 Intro
 • Dimensioner 370 x 293 x 26 mm, (base + drejeknapper): 46 mm
 • Vægt: 2990 g

 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Behringer UCA222 U-Control
Lydkort

Anmeldelse: Behringer UCA222 U-Control

USB-lydkort med 2 analoge ind/ud, digital ud samt separat hovedtelefon udgang. UCA222 leveres inkl. en stor software pakke med bl.a. Audacity, Podifier, Juice, Podnova og

Fender Super Champ X2
Tilbehør

Anmeldelse: Fender Super Champ X2

Rørforstærker combo på 15 watt med 12AX7 og 2x6V6 rør, 10″ højttaler, 16 ampmodels og 15 DSP-effekter. Specifikationer – Fender Super Champ X2 15 watt

ALTO PROFESSIONAL logo
Brands

Alto Professional

Se hele udvalget af Alto Professional produkter (højttalere, mixere mv…) lige her: https://www.thomann.de/dk/alto.html Alto Professional TS215 – Aktive Højttalere Alto Professional TS215 Aktiv 2-vejs højttaler