4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

ipad og tilbehør

Ipad og tilbehør

Find gode indspildsnings mikrofoner til ipad og andet tilbehør hos enten Danguitar eller SoundstoreXL.


Læs denne gode guide til indspildning ved hjælp af din iPad


I dag er det blevet utrolig nemt at kunne producere og optage musik selv. Du kan endda sidde hjemme hos dig selv og gøre det, så længe du har et lille hjemmestudie ved hånden. Og det er nemt at få i dag, hvis du blot har en iPad og det helt rigtige tilbehør. Med iPad og tilbehør har du gode muligheder for at lave digitale indspilninger af god kvalitet.

Med en iPad kan du både optage og redigere i dine optagelser efterfølgende. På den måde har du altid et ministudie ved hånden, uanset hvor du er eller er på vej hen. Det kræver blot, at du har det rigtige udstyr.

IPad og tilbehør – masser af udstyr til dit hjemmestudie

Når det kommer til musik, kan du som sagt bruge din iPad til rigtig mange ting. Det samme gælder for din smartphone og computer. Derfor kan du også finde flere forskellige former for tilbehør på markedet i dag. Inden for iPad og tilbehør er det blandt andet muligt at nævne:

  • Lavlier mikrofoner
  • Adaptere til at skabe forbindelse mellem din mobile enhed og andet udstyr
  • Guitar interfaces
  • Transportable produktionsstudioer til podcasts

Lavlier mikrofoner er mindre mikrofoner, der er perfekt til live-optrædener og TV, idet flere fungerer direkte med iOS enheder såsom netop iPads. Du kan bruge mikrofonerne til at lave optagelser af høj kvalitet, selv når du er på farten. Direkte fra app’en har du mulighed for at uploade dine optagelser til forskellige streamingtjeneste eller gemme optagelserne på for eksempel Dropbox.

Find adaptere, interfaces og andre enheder

Under kategorien iPad og tilbehør kan du også finde forskellige former for adaptere, hvis din mikrofon ikke fungerer med din smartphone eller iPad. Du kan dermed finde adaptere eller kabler, så du kan forbinde din mikrofon med et minijack-stik. Flere adaptere er desuden lavet med et forgyldt stik for netop at give dig den bedste lydkvalitet.

Vil du gerne have mulighed for at kunne tilslutte flere enheder med din smartphone eller iPad, kan du også finde adapterstik med dual TRSS-indgang og hovedtelefonudgang. Herved kan du nemt tilkoble to mikrofoner til din mobile enhed og samtidig holde godt styr på lydafspilningen, imens du optager.

Det er dog ikke kun mikrofoner og udstyr hertil, som du kan finde under iPad og tilbehør. Hvis du laver meget podcasts, kan du også have brug for at have et lille studie ved hånden. Derfor kan du også finde flere eksterne enheder, der kan bruges til at optage og streame podcasts.

Sidst, men ikke mindst kan du også finde guitar-interface til din smartphone, iPad eller computer. På den måde kan du spiller musik på alle dine enheder, og så er den nem at transportere. Du kan desuden finde mange virtuelle effekter, forstærkere og andet værktøj, hvormed enheden er et lille studie i sig selv.

Når det kommer til iPad og tilbehør er udvalgte dermed ret stort, uanset hvad du gerne vil bruge det til. Med nogle få ting kan du nemlig foretage dig en helt del inden for musik.røde smartlav+104
rødecaster pro53
irig hd 242
irig35
røde videomic me34
irig pre30
røde sc425
irig 2 hd25
røde sc322
røde sc6

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Boss ME-80
Tilbehør

Anmeldelse: Boss ME-80

Guitar multieffektboard med over 72 presets og expression pedal. ME-80 er mobil, batteridrevet og proppet med en kæmpe samling af BOSS forstærkere og effekter, hvilket

Boss RE-20 Space Echo Pedal
Tilbehør

Anmeldelse: Boss RE-20 Space Echo Pedal

Effekt-pedal, dobbelt, modeling-udgave af RE-201 Space Echo, med tap og mulighed for expressionpedal-kontrol. Roland RE-201 Space Echo, en af Rolands højst elskede effekter nogensinde, er

Annonce

Finansier dine musikdrømme

Det kan være dyrt at være musiker. Vil man bygge et studie, koster det gerne et sekscifret beløb. Vil man have en rigtig fed guitar,