Dab Radio – Her er de 7 bedste (inkl. dab+ & Internetradio)

Vi har samlet de bedste DAB, DAB+ og internet radioer på nettet, så du kan finde den der passer til dine behov. Testen er udført ud fra alt tilgængelig information vi har kunne finde om de forskellige radioer. God læselyst!

Alle testede DAB radioer, DAB+ radioer og internet radioer

indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Bedst i Test

  Nedis Internet & DAB Radio

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Produktbeskrivelse

  Hos 4sound.dk var der ingen tvivl da testvinderen, blandt dab radioer, skulle udvælges. Med denne dab radio er du garanteret lyd i bedste kvalitet samt stilfuldt design. 

  Men hvad gør netop denne radio til den bedste dab radio i test? Radioen adskiller sig især fra andre dab- og internet radioer ved at være multifunktionel. Radioen kan altså spille på tværs af mange platforme, da den modtager signaler fra både DAB/DAB+/FM-tuner, hvilket gør det at lytte til musik let som en leg. Derudover er der integreret en Spotify Connect tilslutning, der giver mulighed for at høre din egen musik, men nu i god lyd. Designmæssigt er det en kompakt dab radio, som kommer i farverne sort og sølv, hvilket betyder, den med sikkerhed passer perfekt ind i dit hjem. 

  I vores dab radio test, blev der lagt vægt på, at radioen er billig i forhold til den forrygende kvalitet man får i forholdt til andre forskellige dab radioer. Det gør netop denne model perfekt til den almindelige lytter, der ønsker en radio i god kvalitet, men ikke vil betale en bondegård for det. Radioen kommer også med et TFT-display, der viser oplysninger om netop din yndlingssang og kunstner. 

  Hvis du stadig er i tvivl om, hvad et dab signal er, så henviser vi til at læse videre længere nede på siden.

  Fordele

  Ulemper

  Køb Nedis Internet Radio her

  Specifikationer

  Specifikation Nedis Internet radio
  Ur Digitalt + Vækkeur
  Bluetooth Ja
  Radiotype Dab+, FM-splitter, Internet
  Fjernbetjening Ja
  Tilkobling AirPlay, Google Cast, Spotify Connect, Wifi
  AUX Ja
  Størrelse 18 x 25,5 x 10,4 cm
  Vægt 1,4 kg

  Se Nedis Internet Radio i aktion

  Konklusion

  Tivoli audio model one digital+ gen2 er alt i alt en rigtig god højtaler. Den er perfekt til det mere moderne hjem, hvor god lyd og et godt design er vigtigt. Tilslutningsmulighederne er også mange, så hvis du ønsker at spille musik via Spotify, internet radio eller lignende, så er dette også højtaleren for dig. Højtaleren er også rigtig god til soveværelset, i og med den har indbygget vækkeur og har et roligt design.

  Den eneste ulempe vi kunne finde ved højtaleren er prisen, men den afspejler blot det mesterværk denne højtaler er.

  Allroundern

  Nedis internet radio (lille model)

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  3.7/5

  Produktbeskrivelse

  Denne Nedis radio tog vi med i testen, da vi ønskede at sammenligne den med testvinderen. DAB radioen her er af samme mærke, men i en anden prisklasse, hvilket vi synes var interessant at inddrage i vores test af DAB radioer.

  Selvom vi ser en mindre model her, så får du stadig den ultimative lydoplevelse. Ligesom testvinderen har denne version både FM og internetradio. Dog kommer denne i et tidsløst trædesign der har inspirerende detaljer i sit helt eget aluminiumslook. Udover FM og internetradio, som gør at du kan høre 25.000 forskellige stationer i hele verden, så kan du også parre denne smarte DAB radio med din smartphone eller tablet over Bluetooth. Derved kan du nemt og elegant streame din egen musik eller høre podcasts. 

  Vi anbefaler 'Nedis Internet Radio (lille model)' til

  Vi anbefaler denne DAB radio til folk der ønsker det klassiske DAB design med et moderne touch. Den er perfekt til dig som ønsker høj brugervenlighed i form af fjernbetjening, Spotify, airplay, internet radio og meget mere. Hvis dit budget heller ikke er det største vil denne også være en mulighed, fordi den dækker de fleste behov til en god pris.

  Fordele

  Ulemper

  Køb Nedis Internet Radio (lille model) her

  Specifikationer

  Specifikation Imperial DABMAN i300
  Ur Intet ur
  Bluetooth Ja
  Radiotype Dab+, FM-splitter, Internet
  Fjernbetjening Ja
  Tilkobling Kun normale DAB funktioner
  AUX Ja
  Størrelse 24,7 x 12,1 x 29,2 cm

  Se Nedis Internet Radio (lille model) i aktion

  Konklusion

  Den lille Nedis model er et rigtig godt bud på en god all-around DAB radio. Det vi slår ned på er dog dens lidt kedelige design og mangel på lydkvalitet. Prisen på den er dog rigtig god ift. det man får. Der er uendelige tilslutningsmuligheder og endda vækkeur. Betjeningen er også simpel på displayet og med fjernbetjeningen.

  Design er subjektivt, så synes du denne radio opfylder dine krav til design, synes vi bestemt du skal købe denne.

  Den Billigste

  Imperial Bærbar radio DigitalBOX DABMAN 30 - DAB/DAB+/FM

  Produktbeskrivelse

  Denne DAB radio er den billigste af de bedste. Radioen er designet ud fra en retro 70’er stil, hvor man har indkapslet radioen i flotte træpanaler. Den kompakte Dabman 30 kan både spille FM radio, DAB og DAB+ og har derudover en smart alarmfunktion, 2,75 tommer skærm og et digitalt ur display. På den måde har Imperial kombineret fordelene ved en DAB+ receiver med en FM-modtager.

  Radioen giver et sublimt lydbillede af sin størrelse, ligemeget om du bruger FM eller DAB funktionen i den.

  Vi anbefaler Imperial DABMAN 30 til

  Vi anbefaler denne DAB radio til alle der ønsker et flot retro design og god lyd til prisen. Dens prisklasse gør at alle kan være med, hvilket er et kæmpe plus for denne højtaler.

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4.2/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb DABMAN 30 her

  Specifikationer

  Specifikation Imperial DABMAN 30
  Ur Alarm og klokkeslæt
  Radiotype DAB / DAB + / FM radio
  Tilslutning AUX
  Størrelse 224 x 131 x 123 mm
  Vægt 1,2 kg

  Se DABMAN 30 i aktion

  Brugeranmeldelser

  Konklusion

  DABMAN 30 er den perfekte radio til dig der ikke har de største krav til lydkvalitet, men gerne vil have en billig og god højtaler. Denne DAB+ radio har et klassisk design der passer perfekt til køkkenet, værkstedet, soveværelset og stuen. De eneste minusser er at der ikke er noget internet i DABMAN 30 og at den ikke er mulig at betjene ved hjælp af en fjernbetjening.

  Multifunktionel

  Panasonic Bærbar DAB radio RX-D70BT

  Vores vurdering:
  3.5/5
  Bruger vurdering:
  3.7/5

  Produktbeskrivelse

  Panasonic RX-D70BT er det man betegner som en alt-i-en radio. Den har ikke det typiske DAB radio design, men Panasonic har formået at lave et flot moderne og tidsløst design til deres bud på en rigtig god DAB radio. RX-70BT har både Bluetooth, CD afspiller og DAB+. Denne radio har ligeledes et flot sort display der gør det nemt at betjene enheden uden den store erfaring. Panasonic laver en lang række forskellige produkter og har været i tech og højtaler branchen i mange år. Lydkvaliteten er derfor sublim i RX-D70BT’ern, hvor du har mulighed for både at bruge forudindstillet equalizers og aktiver bas lydtilstand.

  Vi anbefaler 'Panasonic RX-D70BT' til

  Vi anbefaler Panasonic RX-D70BT til dig der ønsker et sort moderne design samtidig med at du elsker god fyldig lyd. Du skal kunne leve uden wifi i din DAB radio og derfor undvære internet radio og airplay tilslutning. Denne radio har CD-afspiller, hvilket er ret unikt for DAB radio. Har du et lille lager af CD’er du gerne vil høre, så dækker denne også dit behov.

  Fordele

  Ulemper

  Køb Panasonic RX-D70BT DAB radio her

  Specifikationer

  Specifikation Panasonic RX-D70BT
  Ur Ja - vækkeur
  Bluetooth Ja
  Radiotype Dab+, FM-splitter, Internet
  Fjernbetjening Ja
  Tilkobling CD, USB og AUX tilkobling - ingen wifi.
  AUX Ja
  Størrelse 31 x 20,5 x 12,8 cm

  Se Panasonic RX-D70BT i aktion

  Konklusion

  Panasonic RX-D70BT er alt i alt en rigtig god radio til prisen. Den spiller rigtig godt og du har mulighed for at være nørdet omkring lydbilledet med equalizeren. Der er god bas-funktion og dermed dybde i lyden som kommer fra denne DAB+ radio. Udover det, har den vækkeur, fjernbetjening og USB tilkobling. Deisgnet er moderne og den sorte farve passer ind i næsten alle hjem. Den giver mulighed for CD afspilning, hvilket er attraktivt for dig med en lille CD samling derhjemme.

  Bedste design

  Tivoli audio model one digital+ Gen2​

  Vores vurdering:
  4.5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Produktbeskrivelse

  Tivoli Audio Model One Digital Gen2 radio giver dig mulighed for at lytte til både musik og radiokanaler. Teknologien i højtaleren gør det muligt at streame trådløst via funktioner som Spotify Connect eller Bluetooth. Lyden er fantastisk, så du kan nyde alt din yndlingsmusik.

  Indbygget wifi og trådløs streaming

  Gen-2 versionen har den nyeste teknologi og du kan derfor afspille musik trådløst fra en tablet eller mobiltelefon. Dette gøres nemt via indbygget wifi, som betyder at du kan bruge dine favorit apps som AirPlay 2 eller Google Chromecast. Udover disse trådløse funktioner giver denne dab højtaler dig også mulighed for at bruge en gammeldags AUX-forbindelse.

  Et praktisk og stilfuldt valg

  Model gen 2 er bygget i en designrigtig træskald med stof der dækker fronten. Derved passer den nemt ind i alle hjem. Den har også et rigtig flot display, der tydeligt viser hvad du laver. Til sidst er det også værd at nævne at den kan bruges som vækkeur.

  Vi anbefaler Tivoli Audio Model One Digital+ Gen2 til

  Alle der ønsker en all-round løsning, som både kan spille dit yndlingsmusik fra telefonen, men samtidig høre traditionel FM radio. Den er perfekt hvis du også elsker et stilfuldt design med et morderne touch.

  Fordele

  Ulemper

  Køb Tivoli audio model one digital+ Gen2 DAB radio her

  Specifikationer

  Specifikation Tivoli audio model one digital+ Gen2
  Ur Digitalt + Vækkeur
  Bluetooth Ja
  Radiotype Dab+, FM-splitter, Internet
  Fjernbetjening Ja
  Tilkobling AirPlay, Google Cast, Spotify Connect, Wifi
  AUX Ja
  Størrelse 140,0 x 200,0 x 110,0 mm
  Vægt 1,550 kg

  Se Tivoli audio model one digital+ Gen2​ i aktion

  Brugeranmeldelser

  Konklusion

  Tivoli audio model one digital+ gen2 er alt i alt en rigtig god højtaler. Den er perfekt til det mere moderne hjem, hvor god lyd og et godt design er vigtigt. Tilslutningsmulighederne er også mange, så hvis du ønsker at spille musik via Spotify, internet radio eller lignende, så er dette også højtaleren for dig. Højtaleren er også rigtig god til soveværelset, i og med den har indbygget vækkeur og har et roligt design.

  Den eneste ulempe vi kunne finde ved højtaleren er prisen, men den afspejler blot det mesterværk denne højtaler er.

  Soveværelset

  SACKit Clock radio WAKEit

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4.2/5

  Produktbeskrivelse

  Her ser du den ultimative DAB radio til soveværelset. Ikke nok med at det er en dab radio, så er der også indbygget wake up light, som hjælper dig med en naturlig opvågnings proces hver morgen. WAKEit er udstyret med DAB+ teknologien som er den seneste på markedet. Derudover har den FM radio, bluetoothhøjtaler, alarmfunktion og et flot digitalt display med justerbart lys. Ydermere er der trådløs oplader, hvilket er rigtig smart, så du kan oplade din iPhone på toppen. Sackit er et dansk brand, så du støtter altså også danske iværksættere når du køber dette produkt.

  Vi anbefaler 'SACKit Clock radio WAKEit' til

  Vi anbefaler SACKit Clock radio WAKEit til alle der elsker smarte diskrete løsninger og værdsætter dansk design. Du skal dog være indstillet på at der ikke er internet radio, så du kan kun høre radio kanaler og tilkoble din telefon via bluetooth. Dog synes vi at alle de features som Sackit har integreret, som f.eks wake-up light og trådløs mobilopladning, gør op for denne mangel.

  Så mangler du en DAB+ radio til soveværelset, så er dette helt sikkert det bedste bud på markedet.

  Fordele

  Ulemper

  Køb SACKit Clock radio WAKEit her

  Specifikationer

  Specifikation SACKit Clock radio WAKEit
  Ur Intet ur
  Bluetooth Ja
  Radiotype Dab+, FM-splitter, Internet
  Fjernbetjening Ja
  Tilkobling Kun normale DAB funktioner
  AUX Ja

  Se SACKit Clock radio WAKEit i aktion

  Konklusion

  SACKit clock er perfekt til soveværelset, fordi den har wake up light, trådløs oplader til smartphone og et rigtig flot dansk design. Ønsker du derfor disse elementer i dit soveværelse, synes vi ikke du burde tøve i din beslutning om at købe SACKit Clock radio WAKEit. Derudover har den fin lyd, digital ur display og vækkeur. Den tilbyder både DAB+ funktionalitet og bluetooth tilkobling. Det eneste minus vi kunne finde var manglen på internet radio og airplay.

  Bedste Lyd

  Imperial DABMAN i300 CD Minianlæg med DAB+ og Bluetooth

  Vores vurdering:
  3.5/5
  Bruger vurdering:
  3.7/5

  Produktbeskrivelse

  DABMAN i300 er den perfekte DAB+ radio til dig der ønsker det bedste lydbillede. Fordi denne radio har separate højtaler-kasser, er der en ekstraordniær god dybde i lyden der leveres af denne Imperial skønhed. Derudover har den CD afspiller og AUX indgang, så du har både mulighed for at høre dine gamle nostalgiske CD’er, men også tilkoble andre enheder via AUX. Ikke nok med det, så har denne version også Bluetooth, så du kan tilkoble din smartphone til anlægget.

  Radioen har både FM-tuner og internet radio, så udvalget af musik-muligheder fås ikke større.

  Vi anbefaler 'Imperial DABMAN i300' til

  Vi anbefaler Imperial DABMAN i300 til dig der elsker god lyd og godt kunne tænke dig en bred vifte af gammeldags og moderne tilslutningsmuligheder. Anlægget er i den større ende, så hvis du godt kan lide synes af ordenlige højtalere hos dig, så er det også det perfekte valg.

  Fordele

  Ulemper

  Køb Imperial DABMAN i300 her

  Specifikationer

  Specifikation Imperial DABMAN i300
  Ur Intet ur
  Bluetooth Ja
  Radiotype Dab+, FM-splitter, Internet
  Fjernbetjening Ja
  Tilkobling Kun normale DAB funktioner
  AUX Ja
  Størrelse 24,7 x 12,1 x 29,2 cm

  Se Imperial DABMAN i300 i aktion

  Imperial DABMAN i300 CD Minianlæg står i en naturlig setting i stuen

  Konklusion

  DABMAN i300 er i den dyre ende i vores test, men der var ingen tvivl om at den skulle have en plads. DAB radioen kan det meste ift. tilkobling: AUX, DAB+, internet, CD-afspiller osv. Derudover har den suveræn lyd fordi den har 2x 20 watts højtalere. Højtaleren er stor, men hvem elsker ikke store højtalere (psst. alle andre end kæresten).

  Hvilken DAB Radio skal jeg købe?

  Der er mange overvejelser i forbindelse med at vælge den helt rigtige DAB radio. Vi hos 4Sound har prøvet at gøre det nemmere for dig at vælge den helt rigtige radio.

  Design uden navn

  Sådan vælger du det helt rigtige klaver

  Step 1 : Generelle overvejelser
  Når der skal vælges ny, digital radio, er der flere forhold, du skal være opmærksom på. Du skal blandt andet forholde dig til, hvor din radio skal stå, og om der er behov for at kunne transportere den. Du kan bruge følgende punkter, når den bedste DAB radio skal vælges:
  - Bluetooth
  - Vægt
  - DAB eller FM (eller begge)?
  - Design
  - Skal den kunne afspille internetradio?
  - CD afspiller
  - Fjernbetjening
  - Wi-Fi
  - Pris
  Step 2 : Hvilke behov har du?
  Hvad den bedste DAB radio er, afhænger af individuelle forhold. Mens det for nogle mænd og kvinder er Bluetooth, der er den afgørende funktion, kan der være andre forbrugere, som sætter pris på egenskaber såsom mulighed for afspilning af internetradio eller afspilning af CD’er.
  Step 3 : Skal du bruge både FM & Dab?
  Det er primært afspilningsmuligheder, du skal være opmærksom på. Der er mange radiomodeller på det danske marked, som er i stand til både at afspille digitalt og analogt. Det vil sige, at du manuelt kan vælge mellem FM og DAB-funktionen.
  Step 4 : Skal telefonen tilsluttes til radioen?
  Har du mange playlister på din mobil, eller skal det være muligt at afspille musik fra Youtube på din radio, skal du vælge en model med Bluetooth. Du kan koble din mobil eller tablet til radioen og lade den spille de sange, som du finder enten via streamingtjenester eller på andre medier.
  Step 5 : Hører du internet radio, eller kommer du til det?
  På nettet finder du et hav af internetradioer fra hele verden. Flere og flere radioer programmeres til at kunne afspille radioer fra internettet. For mennesker, der er vokset op i et andet land, eller dig der har boet flere år i et bestemt land udenfor Danmark, kan det være ønsket at kunne følge med i nyheder og musik fra andre lande.
  Step 6 : Skal din DAB radio være nem at tage med rundt?
  Hvis der er én ting, som gør DAB radioerne populære, er det den simple brugerfunktion og designet. De fleste moderne, digitale radioer er lavet i kompakte designs, der ikke vejer det store. Den lave vægt og det stilfulde look gør det let for dig at kunne have din radio med dig og stille den i forskellige rum. Det kan være, du hører musik, når du arbejder udenfor. Her kan du tage din digitale radio med dig rundt i haven og placere den på køkkenbordet, når du er færdig med havearbejdet.
  Step 7 : Opsummering
  Det kan svare sig at være grundig og velovervejet i dit køb af digital radio. Som følge af den store popularitet, er der mange modeller at vælge imellem. Des flere radioer inden for samme kategori du sammenligner, des større er chancen for, at du finder frem til den perfekte model for dig. Vil du have den nyeste model på markedet, skal du vælge en DAB+ radio. Du kan med fordel gøre brug af en DAB radio test, hvor der er listet nogle af de bedste og mest funktionelle, digitale radioer.

  Ofte stillede spørgsmål

  Vi har samlet de mest spurgte spørgsmål omkring DAB radioer her. Hvis der er nogle spørgsmål der mangler, så stil dem i kommentarfeltet nederst, og vi vil svare på dem hurtigst muligt.

  En DAB radio er en radio, der afspiller musik og lyd gennem digitale signaler. Denne metode sikrer, at du får en mere tilfredsstillende lydoplevelse fra din radio, uanset om du hører talkshows, nyheder, musik eller podcasts. Dækningen med digitale signaler er meget bedre, end hvis du hører FM-radio med de analoge signaler.

  Igennem de seneste år er udviklingen af de digitale radioer taget til, så du i dag kan vælge modeller i elegante, moderne og stilrene designs. DAB har allerede forbedret og optimeret signalet, hvilket har resulteret i de såkaldte ”DAB+ radioer”. Du får flere anvendelsesmuligheder og større udbud af funktioner med de seneste nye radioer inden for kategorien.

  DAB står for ”Digital Audio Broadcasting” og er en sendemetode, der bliver mere og mere udbredt. I dag er de fleste radiokanaler gået over til DAB, så deres udsendelser, musik og shows kun kan høres på digitale radioer. Det er planen, at det digitale signal helt skal erstatte det analoge signal, som findes med FM-radioer.

  Det er lytteroplevelsen, der gør, at mange mennesker i dag går over til DAB radioerne. Både den tekniske og designmæssige udvikling omkring de moderne radioer er taget til, og der er mange digitale radioer at vælge imellem i dag. Det kan være en hjælp at bruge DAB radio test, der giver dig mulighed for at sammenligne flere radioer. Her kan du også finde den bedste DAB radio i testen, så du får en model, der kan kobles til dine mobile enheder, og hvor du kan høre internetradio.

  Det er nemt og hurtigt at sætte din digitale radio op og komme i gang med at høre musik, nyhedsprogrammer eller koble den til din mobil eller tablet.

  Du skal starte med at sætte batterier i radioen eller sætte den til strømstikket. Herefter skal du trykke på ”autotune” eller ”autoscan” knappen, så du kan oprette nye signaler. Når du trykker på ”autoscan” knappen (der fungerer som en slags modtager og forbindelse), skal du holde den nede i 4-5 sekunder. Din radio vil gå i gang med at søge efter alle tilgængelige signaler, og du kan herefter frit vælge mellem dem, når du er klar til at høre forskellige radiokanaler.

  Den overordnede forskel mellem DAB og DAB+ er, at + udgaven er den seneste nyudvikling på området. DAB+ er den nye standard, der sikrer dig lydoplevelser i særklasse. DAB+ har eksisteret siden februar 2007, hvor signalet første gang blev lanceret. Det er udviklet med formålet om at stimulere og fastholde lytternes interesse for digitale signaler.

  I de første år efter lanceringen var der problemer med at høre musik og programmer over DAB+, da det ikke var bagudkompatibelt. Det betød, at der skulle købes ny radio for at kunne fortsætte med at høre favoritprogrammerne i radioen. Dækning af DAB+ er blevet forbedret i stort omfang, og det er kun en lille brøkdel af den danske befolkning, som ikke har adgang til signalet i dag.

  Som navnet fortæller, er det med en internetradio muligt at høre radioprogrammer over internettet. I mange sammenhænge bliver internetradioen og DAB radioerne begge kaldt ”digitale radioer”, hvilket kan give anledning til at tro, at de er ens.

  Der er store forskelle mellem de 2 radioer. Hvor du med en DAB model får adgang til landsdækkende og nogle gange også lokale radiokanaler, får du flere lyttemuligheder med en internetradio. Med denne kan du høre radio fra udlandet (hvilket ikke er muligt med DAB modellerne).

  På grund af internetradioernes mange anvendelsesmuligheder ligger de højere i pris sammenholdt med DAB og DAB+ radioerne. Du kan finde internetradioer, der har DAB funktion, så du kan få glæde af radioer fra ind- og udland.

  En uundværlig ting til hjemmet

  Holder du af at følge med i nyhederne, uanset om du er i garagen, stuen eller i køkkenet? Og vil du have en billig radio, der skal være designet i en bestemt stil?

  En DAB radio er en digital model, der er i stand til at opfange og formidle et digitalt signal. På dansk betyder ”DAB” Digital Lydudsendelse. På engelsk står forkortelsen for ”Digital Audio Broadcasting” og er en metode og teknik, der har været brugt i mange år.

  De fleste radiosignaler er digitale. Foruden de digitale signaler findes også de traditionelle radiofrekvenser – FM. FM-signalerne er analoge, og de findes i mindre og mindre udstrækning hos danskerne. Dette skyldes, at langt de fleste radiokanaler i Danmark sender deres programmer via DAB, og da der er truffet beslutning om at fjerne FM-signalet helt på længere sigt.

  Der er mange danskere, der sætter pris på at have en radio kørende derhjemme. Har du været forbruger af en radio med FM-signal, skal du være særlig opmærksom på, at der er en frist for, hvor mange år endnu du kan høre musik og udsendelser på disse radioer. I denne forbindelse skal du være kendt med, at det kun er muligt at høre DAB-radio på en radio, der er specifikt fremstillet til formålet.

  Folketinget har vedtaget, at FM-signalet lukkes, når mere end 50% af lytterne gør brug af DAB-radioer.

  Kan en DAB radio spille via internet-, fm- og bluetooth?

  Der er kommet mange forskellige DAB radioer til på markedet, som er udstyret med forskellige egenskaber og funktioner. Det kommer dig til gode, at du undersøger flere modeller, så du kan sammenligne dem i forhold til hinanden. Ønsker du en radio, der kan afspille din musik, skal du vælge en model, der er udstyret med Bluetooth. Og vil du kunne høre radio fra andre lande eller fra særlige radiostationer, skal du vælge en model med internet.

  Det er en fordel for dig som forbruger og lytter, at der i dag er mange måder at høre radio på. Vi mennesker har forskellige ønsker og behov, når det kommer til radioprogrammer. Mens nogle mennesker foretrækker at høre 2 faste radiostationer, er der andre mennesker, som sætter pris på at skifte mellem flere stationer og høre egen musik fra playlister.

  Har du en DAB radio med Wi-Fi, får du adgang til at høre radioer fra hele verden. Det betyder, at din radio kan fungere over internettet, og at du kan vælge radiokanaler fra andre lande.

  Mange DAB radioer har både FM og DAB funktion. Her kan du manuelt vælge mellem, hvilke signaler radioen skal opfange. Eftersom det er besluttet i Folketinget, at FM signalet skal komplet erstattes af digitale signaler, forventes det, at der er færre og færre radioer, som i fremtiden bliver programmeret til at kunne modtage analoge signaler.

  Hører du til den store gruppe af danskere, der hører musik hver dag, og som har playlister på én eller flere musikstreamingtjenester? Det kan være rart en gang imellem at kunne vælge, hvilke sange der skal afspilles fra din radio. Dette kan du komme til, når du har en radio med Bluetooth. Bluetooth funktionen er populær og udbredt, og den findes på mange DAB og DAB+ radioer.

  En DAB radio test kan give dig overblikket over dine muligheder, og testanmeldelser kan være den rette hjælp for dig, der vil finde frem til dén radio, som komplimenterer dine ønsker og behov.

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 3

  Bedømmelse

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *