Bedste DJ hovedtelefoner i test

Sætter du pris på god lyd, når du lytter til musik? Eller er du en DJ, der skal vælge de helt rette DJ hovedtelefoner, så har du fundet den helt rette side, hvor du finde fire bud på dit kommende headset!

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvorfor skal jeg købe et DJ headset?

  Der er flere grunde til at købe hovedtelefoner som DJ. For det første hjælper et par hovedtelefoner med at beskytte din hørelse. De er også et must, når man spiller på spillesteder, hvor det er afgørende at vælge de rigtige beats. Endelig giver gode hovedtelefoner dig mulighed for at lytte til, hvad der foregår omkring dig, mens du stadig fokuserer på musikken. Uanset om du DJ’er eller bare lytter normalt, så er et headset en af de bedste musikoplevelser for både DJ’er og lydentusiaster. Samtidig er det en anden god grund er, at hovedtelefoner er en fantastisk måde at finpudse dine evner på som DJ. 

  Når du køber hovedtelefoner, er der forskellige faktorer man skal være opmærksom på. Et eksempel kan eksempelvis være den maksimale inputeffekt. Dette er, hvor mange watt dit headset kan klare, før de begynder at gå i stykker. Du skal også være opmærksom på den maksimale inputimpedans og frekvensrespons, der angiver den bedste måde at forbinde dem med andre enheder. Disse funktioner hjælper dig med at vælge et par hovedtelefoner, der fungerer sammen med dine andre elektroniske enheder og giver dig en bestemt lyd, du kan lide.

   

  Hovedtelefoner har altid været nyttige for DJ’s, fordi de giver dem mulighed for at fokusere på, hvad der sker i musikken i stedet for forstyrrelser udefra, såsom støj fra forbipasserende eller baggrundsmusik, der spiller i andre dele af rummet. Du kan heller ikke røre en pult uden hovedtelefoner, fordi dine skift mellem sange kræver at du kan have sideløbende spor.
  En af de største forskelle mellem forskellige headset er deres impedansvurdering, som angiver, hvor meget strøm der kan passeres gennem dem. Højere vurderinger betyder, at hovedtelefoner vil kunne levere mere strøm til dit system uden at forvrænge eller beskadige andre dele af dit udstyr. Nogle andre ting man bør overveje er, om øreformen er designet til dine øre. Måske har du små øre, og synes det er rart at de sidder tæt om dine øre, eller måske har du større øre og har et behov for at der skal være mere plads. En anden ting er, hvilken type hovedbåndsmateriale de har, og hvor kopperne forbindes til dit hoved. Alle disse faktorer skal du være opmærksom på når du prøver dem. Ved de fleste forhandlere er der mulighed for returret, så du kan prøve dem fysisk.

   

  Det er også værd at bemærke, at dyrere hovedtelefoner har en tendens til at holde længere og er bedre lavet end billigere designs – sådan er det vel ofte. Det samme gælder for hovedtelefoner beregnet til live -optræden. Nogle DJ’er vælger in-ear-hovedtelefoner, fordi de er mere behagelige, og du ikke behøver at bekymre dig om, at de falder ud i løbet af et langt sæt.

  Kan jeg blive DJ?

  Det er ikke let at blive DJ, men det er ikke umuligt. Der er en række måder, du kan komme i gang med at DJ, nogle sværere end andre.

  Der er mange skoler og kurser derude, der vil lære dig de nødvendige færdigheder for at være en professionel DJ. Bortset fra det er der en overflod af gode tutorials online til kurser på alle niveauer. Grundlæggende er det jeg siger: hvis du lægger arbejde og har dedikationen, så ja – du kan blive DJ ligesom alle andre.

  Nogle af de mest nødvendige ting du skal bruge for at komme i gang, er en computer og en mixer. En DJs opgave er at få folk til at danse, så det betyder, at du skal have godt musikvalg og beatmatching -færdigheder. De fleste store DJ’s kan ikke bare spille den musik, de har lyst til at høre. De er forberedt og ved, hvilken slags musik de skal spille for at få den største reaktion blandt publikum. Som nybegynder bør du starte med at finde lidt gratis musik og blande det med dine egne harmonika -sløjfer, guitarriff og guitarledninger. Du kan også lave din egen musik, hvis du vil – men jeg vil anbefale at holde dig væk fra det så meget som muligt indtil du er et stykke længere inde i gamet. De fleste færdigheder, såsom musikvalg, kan man ikke ‘læse sig til’, der skal man ud blandt publikum og se hvad der virker.

  Lad os nu diskutere udstyret-du har brug for at vide, hvilken slags udstyr du vil have først. Det er altid vigtigt at bruge penge på de rigtige ting, da det at have det forkerte udstyr betyder, at du ikke bliver så god til dit job, som du kunne være.

  Du har selvsagt brug for hovedtelefoner, som vi har beskrevet ovenfor. Det er helt essentielt at du har et headset som du kan bruge til at øve med. Men det er også relevant at se på, hvilke andre dele, der gør din spiloplevelse bedre.

  Jeg vil anbefale at få de bedste digitale pladespillere/mixere, du har råd til. Hvis du får en anstændig mixer, kan du gøre mange af de samme ting som de store navne, dog til en meget lavere kvalitet hvis man ser det i forbindelse til lyd. Den rigtige pult er gode til at mixe samtidig med at være lette at bruge og forstå, og de har flere funktioner, end du ville forvente. Du skal have en med en automatisk cue-funktion (hvor når du går ud på et andet spor, viser det sig på en anden cue-det er meget nyttigt at blande i nye spor). Nogle gode mixere har også indbygget equalizere og effekter indbygget, f.eks. Delay eller rumklang.

  Hvad angår dæk, skal du beslutte, hvor mange penge du har råd til at bruge på dæk. Gode ​​pladespillere kan være meget dyre, og der er måder at forbedre dine blandinger uden dem. Jeg vil anbefale at kende den gratis software Serato Scratch Live, som er et fantastisk stykke DJ -software, der dybest set giver dig mulighed for at DJ med din computer. Det tager lidt tid at vænne sig til- men det varer ikke længe, ​​før du føler dig godt tilpas med dit nye sæt. At lære at beatmatch tager tid, og det er en færdighed, som ikke alle har tålmodighed til-så hvis du ikke er en af ​​disse mennesker, vil Serato Scratch Live klare sig fint lige nu.

  Hvad er forskellen mellem normale hovedtelefoner og DJ-hovedtelefoner?

  DJ der spiller med hovedtelefoner

  Forskellen er, at DJ -hovedtelefoner er designet til det specifikke formål at levere præcis lydgengivelse. De er ofte lukket tilbage, hvilket betyder, at de gør et bedre stykke arbejde med at isolere lyden, men måske ikke er så gode til at lade omgivende støj komme ind. DJ-hovedtelefoner er også mere holdbare og har en bredere vifte af formål, såsom at lytte til musik privat på metroen pendler hjem eller optræder live -sæt på klubber og barer.

  Mange mennesker foretrækker måske normale hovedtelefoner, fordi de kan slippe mere omgivende støj ind, mens de rejser eller pendler uden at ofre en nøjagtig lydgengivelse og såkaldt “soundstage” -kvalitet. Dette gør dem også bedre egnet til visse arbejdsmiljøer, stilhed ikke er nødvendig (f.eks. Studier på en kaffebar).

  At vælge de rigtige hovedtelefoner til dig som DJ vil være et spørgsmål om personlig præference og budget, men husk på, at de ikke er det samme som ørepropper. Hvis du leder efter noget robust, der tillader omgivende støj og leverer præcis lydgengivelse, bør du overveje DJ -hovedtelefoner.

  Udseendet på det er også anderledes. DJ -hovedtelefoner får et mere robust og professionelt udseende i forhold til normale hovedtelefoner. Det handler ikke altid om udseendet, men det er også vigtigt at overveje disse ting.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 4

  Bedømmelse