4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

trådløs mikrofon

Trådløse mikrofoner: De bedste i test

Når du spiller eller indspiller musik, har du brug for at have mest mulig frihed og fleksibilitet. Her kommer det til at få stor betydning for dig at bruge mikrofon i trådløse designs. Med dem slipper du for generne fra ledninger på jorden, og du får nemmere ved at transportere dit udstyr.

Herunder finder du en test af de bedste mikrofoner i trådløse designs på markedet. De henvender sig til forskellige behov, så både nybegynderen og den erfarne musiker kan det det helt rette udstyr.

Trådløse mikrofoner test
1. TESTVINDER Karsect 2 x tynde headsetSe prisen
2. BEDST OG BILLIGST Karsect 2 x headsetSe prisen
3. BEDSTE BEGYNDERVALG Karsect dobbelt mikrofon-sætSe prisen

Karsect RU-521LD/PT-527C/HT-3A trådløs 2 x tynde headset – Testvinder

trådløs mikrofon karsect tynd

Vil du have nogle af de bedste og mest kompakte, trådløse mikrofoner, skal du vælge dette sæt fra Karsect. Du får 2 moderne headsets, der sælges til en skarp pris, så du kan komme godt fra start med din musikalske karriere.

Fordele og ulemper

 • 2 tynde designs af headset
 • 2 lommesendere
 • Perfekt til både sang og tale
 • Stabilt signal
 • Dobbeltantenne
 • Der kan kun bruges 1 system á gangen

For mange mennesker har designet af mikrofoner stor betydning. Igennem de seneste år er headset blevet mere og mere udbredt som følge af den simple og fleksible anvendelse.

Når du skal vælge mikrofon, skal du forholde dig til kvaliteten samt frekvens. Det er vigtigt for optagelserne, at du har udstyr, der er designet med de nyeste frekvenser. Disse headset fra Karsect er fremstillet med 2020 frekvenser, der er den fremtidssikrede teknologi. Du får en lang rækkevidde med mikrofonerne (op til 100m) samt et stabilt signal. Dermed skal du ikke bekymre dig om støj i baggrunden eller udfald i forbindelse med optagelser og indspilning.

Det unikke ved kvalitetsproduktet er dets konkurrencedygtige pris. De trådløse mikrofoner sælges til samme pris som et sæt fra mellemprisklassen.

Du kan nemt og enkelt slutte modtageren til en mixer, en forstærker eller et lydanlæg. De alsidige mikrofoner vil skabe fleksibilitet og kvalitet både nu og i fremtiden.

Karsect JRU-521LD/PT-527C/HT-11A trådløst 2 x headset – Bedst og billigst

trådløs mikrofon karsect headset

Dette sæt bestående af 2 tynde headsets samt 2 lommesendere- og modtagere kan være det rette valg for dig, der vil godt i gang med at skabe de første erfaringer med brug af mikrofoner.

Produktet er lavet med alle de vigtige egenskaber og funktioner, og det sælges til en budgetvenlig pris.

Fordele og ulemper

 • Egner sig til både musik, dans, tale og sang
 • Lavet i metal
 • Nemme at bruge
 • 202 frekvenser for stabilt signal
 • Der kan kun bruges 1 system á gangen

Er du på udkig efter dit første sæt trådløse mikrofoner, vil prisen have stor betydning for dig. Den helt store fordel ved at købe udstyr til optagelse, koncerter og indspilning er det store produktudvalg, du finder på det danske marked. Der er mange kvalitetsproducenter af professionelt musikudstyr, der designer og fremstiller mikrofoner. Dette er med til at skabe konkurrence på området, så du kan få kvalitetsudstyr til skarpe priser.

Dette sæt bestående af 2 smalle metalheadset samt lommemodtager kan være et godt valg i begyndelsen af en musikalsk karriere. Trådløse mikrofoner laves i mange forskellige designs og med forskelligt omfang af funktioner og supplerende egenskaber.

Du har brug for et simpelt, funktionelt og stabilt produkt fra starten af, som du kan bruge til at danne dig erfaringer med. Du får professionelt udstyr, når du vælger dette budgetvenlige produkt fra Karsect.

Hvad du vil bruge dit headset til, er op til dig. De er nemme at koble til eksterne enheder, så du kan spille musik, synge, tale eller bruge mikrofonerne til fysisk bevægelse.

Karsect JRU-521LD/PT-527C/HT-527C trådløst dobbelt mikrofon-sæt – Bedste begyndervalg

trådløs mikrofon karsect dobbelt

Du behøver ikke have erfaring med at bruge mikrofon for at få stor glæde af at anvende den som nybegynder. Med dette komplette sæt bestående af flere forskellige mikrofoner fra Karsect får du autentiske musikoplevelser og udstyr, der er let for enhver at bruge.

Fordele og ulemper

 • Trådløs mikrofon lavet i håndholdt design samt klemme-mikrofon og et headset
 • Giver flot lyd
 • Leveres med komplet pakke (med både lommesender, modtager, batterier og strømforsyning)
 • Dobbeltantenne
 • Godt valg til både musik og sang
 • Skarp pris

Som nybegynder indenfor musikkens branche vil der være mange ting at lære. Du skal have styr på teknikken omkring indspilning og afspilning, og du skal have anskaffet dig det udstyr, der matcher dine musikalske og tekniske erfaringer.

Det særlige ved dette sæt fra Karsect er, at du får samtlige modeller af de moderne, trådløse mikrofoner. Dermed kan du frit og fleksibelt eksperimentere med, hvilken mikrofon der fungerer bedste for dig i forskellige situationer. Dette giver dig enestående mulighed for at lære de forskellige designs at kende, uden du skal til at betale omkostninger for køb af 3 forskellige produkter.

Mikrofon-sættet kan bruges til både tale, indspilning, afspilning, koncerter og øvning.

Værd at vide om trådløse mikrofoner

De trådløse udgaver af mikrofoner fremstilles i forskellige designs. Du kan vælge mellem følgende udgaver af tilbehøret:

 • Headset
 • Håndholdt udgave (det traditionelle design)
 • Klemme-udgaven (der skal sættes fat på en bluse)

Der vil følge en lille modtager med til de bedste mikrofoner. Denne skal placeres ved buksekanten og er den enhed, der står for at regulere og optage musikken.

For dig der har brug for en autentisk oplevelse med at spille musik, kan det være den håndholdte mikrofon, der er det rette valg.

Uanset hvad dine ønsker og krav er, kan du finde den perfekte mikrofon i trådløst design, som passer til dig og dine ambitioner. Der findes et stort udvalg af musiktilbehør i alle prisklasser – også en trådløs mikrofon.

Hvilken trådløs mikrofon skal jeg købe?

Når det kommer til køb og valg af musikudstyr, skal du altid tage afsæt i dine behov, ønsker og krav. Mikrofoner designes til at imødekomme forskellige behov, og de udstyres med forskellige funktioner afhængig af, i hvilke sammenhænge de skal bruges.

Du kan bruge følgende punkter, når du sammenligner dine valgmuligheder:

 • Design på mikrofon (håndholdt, klemme eller headset?)
 • Frekvensområde
 • Brugervenlighed
 • Kompatibilitet med eksternt udstyr
 • Pris

Først og fremmest skal du vælge et design, der passer til dine behov. Spiller du musik samtidig med sang, skal du vælge enten headset eller klemme-mikrofon. Det kan være praktisk at vælge et headset, så du ikke skal tage hensyn til den lille klemme, der skal fastgøres på din bluse. Dog har klemme-mikrofon i trådløse designs den fordel, at de er nemme og enkle at bruge.

Til dig der synger, kan det være det rette at købe en håndholdt mikrofon. Mange sangere holder af den autentiske følelse, som mikrofonen giver i hånden. Du kan frit eksperimentere med afstand fra mikrofon og til mund, og du kan øve dig i at spille koncerter. Når du er en del af et band, der planlægger at give koncerter, skal du have trænet det at bruge mikrofon. På koncertsteder vil det i langt de fleste tilfælde være den håndholdte mikrofon, der stilles til rådighed.

Når dit udstyr primært skal bruges derhjemme, kan det være en god idé at undersøge, om lommesender og modtager kan kobles til en mixer eller en højtaler. Dette giver dig flere anvendelsesmuligheder med dit udstyr, som få betydning for dig på længere sigt.

I dag kan du få trådløse mikrofoner til skarpe priser. Du kan få professionelt udstyr til konkurrencedygtige priser, som du kan gøre brug af i mange år frem.

Sådan fungerer en trådløs mikrofon

Der er forskel på, hvordan en mikrofon virker. Har du en trådløs mikrofon til kamera, vil det fungere på en anden måde, end hvis du har en trådløs mikrofon med højtaler. Der vil altid følge en brugsvejledning med til dit produkt, når du køber det fra en autoriseret forhandler af musikudstyr.

I bund og grund virker en trådløs model på samme måde som en traditionel mikrofon med kabel. Den er designet med en kapsel, som kan omdanne tale eller sang til elektriske signaler.

De trådløse modeller har både en sender og en modtager. Senderen er selve mikrofonen, som kan være en håndholdt model, et headset eller udgave med klemme. Modtageren er den lille, elektroniske enhed, der skal sættes fast til buksekanten.

Det er forbindelsen og kommunikationen mellem hhv. sender og modtager, der udgør den trådløse funktion af udstyret.

Mikrofoner i trådløse designs anvendes i mange forskellige forbindelser. Både musikere, talere, foredragsholdere og fitnessinstruktører gør brug af udstyret som følge af dets smarte funktion uden forstyrrende kabler.

Bedste, trådløse mikrofon i test

Når du køber musikudstyr, vil der helt naturligt være mange overvejelser at gøre. Du behøver ikke selv undersøge en masse forskellige produktudgaver på nettet, når du vil have den bedste mikrofon, der er kåret som testvinder.

I stedet kan du gøre brug af testanmeldelser, som giver dig det bedste overblik over det udstyr, der er kåret som det mest velfungerende. Når det kommer til tilbehør til musik, vil pris i høj grad hænge sammen med levetid og kvalitet. Det kan svare sig at gå udenom de allerbilligste produkter, da disse typisk vil være lavet af dårlige materialer og have en svag frekvens.

De bedste, trådløse mikrofoner har følgende karakteristika:

 • Stor rækkevidde
 • Højt frekvensområde
 • Stærkt signal
 • Kompatible med højtaler, mixer eller andet udstyr i studiet
 • Slidstærkt design

Det er primært den elektronik, som mikrofonen er udstyret med, du skal forholde dig til. De bedste produkter er dem, der er lavet til at kunne bruges med stor, fysisk fleksibilitet. I produktbeskrivelserne vil du altid kunne få information om typen af frekvens, omfang af rækkevidde samt styrke af signal.

Disse elementer er dem, der har indflydelse på, hvor velfungerende din trådløse mikrofon er.

Materialet er en anden, vigtig faktor, du skal holde øje med. De bedste produktudgaver er dem, der er fremstillet i metal. En mikrofon vil helt naturligt være udsat for meget slid i forbindelse med anvendelse. Det kan være, du har brug for at kunne tage dit udstyr med dig på farten, når du skal øve eller spille koncerter. Her er det ekstravigtigt, at du forholder dig til modstandsdygtigheden på din musikudstyr, så du kan få mest værdi for pengene.

Trådløs mikrofon til begyndere

Alle og enhver kan få glæde og gavn af at bruge en mikrofon i hjemmestudiet. Det kræver ikke særlige, tekniske evner eller erfaring med musikindspilning at bruge de moderne mikrofoner med trådløs funktion.

Som begynder skal du tænke over dit aktuelle niveau samt dine musikalske ambitioner, når du køber udstyr. Det er ikke nødvendigvis en fordel for dig at gå efter professionelt udstyr til at starte med, da dette kan være designet med avancerede funktioner.

Det kan gøre det mere tidskrævende for dig at udvikle dig, når du skal forholde dig til funktion og teknik – fremfor at koncentrere dig om dit musikalske udtryk.

Du har forskellige valgmuligheder, når det kommer til valg af god og velfungerende begyndermikrofon.

Det vigtigste er, at du vælger et design, som du finder let at bruge. Det er en smagssag, om det er den håndholdte model eller headsettet, der er det bedste valg af trådløs mikrofon.

Fordele og ulemper

Herunder ser du de overordnede fordele og ulemper, som findes med de trådløse mikrofoner på markedet.

Disse kan være en hjælp for dig at være opmærksom på, når det bedste musikudstyr skal vælges til studiet derhjemme.

 • Du får stor valgfrihed i forhold til design på mikrofonerne
 • Det er let at komme i gang med at bruge dem
 • Du kan vælge produktudgaver, der kan kobles til en mixer eller højtaler
 • De bedste produktudgaver kan tage lidt tid at blive erfaren med at bruge
 • Du kan bruge udstyret til både musik, tale og sang
 • Vær opmærksom på frekvens og stabiliteten af signal når du vælger produkt
 • Udstyret kan bruges til både koncerter og øvning
 • Det er primært de håndholdte udgaver, der giver den autentiske koncertfølelse
 • Du finder udstyret til skarpe priser
 • Vær særlig opmærksom på materialet af udstyret, når du vil have lang levetid på det
 • Alle musikere kan komme godt i gang med afspilning og indspilning

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse

george l kabler
Brands

George L kabler

Se hele udvalget af kabler her George L 1 meter løs sort instrument kabel (4mm) – Guitar kabler George L 1 meter løs sort instrument

Focusrite Scarlett 18i20 Gen2
Lydkort

Anmeldelse: Focusrite Scarlett 18i20 Gen2

USB-2.0 lydkort med 18 ind/20 ud inkl. 8 analoge, 2 SPDIF, 8 ADAT ind/ud, 8 Scarlett Pre-amps, MIDI ind/ud. Inkl. stor softwarepakke med bl.a. Softube

TEENAGE ENGINEERING op-z
Keyboard

Anmeldelse: TEENAGE ENGINEERING OP-Z

Kompakt multimedia synthesizer og 16-track sequencer. Komponer med komponenter, tilslut smartphone trådløst, fremstil synkroniseret musikvideo ’a-la-minute. OP-Z er en stand-alone synthesizer og komponist, klar til