Bedste XLR kabler i test

Mange underkender vigtigheden af at have ordenlige XLR kabler. The sssnake har i mange år været det mange valgte, men med deres nye PRO snake serie ser man en helt anden kvalitet der stadig er overkommelig i pris. Bliv klogere på XLR kabler i dette indlæg. God læselyst.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: pro snake TPM 2,0 CC Micro Cable heavebl

  Pro Snake TPM 2,0 CC mikrokablet er et af de bedste kabler til dine behov, når du har brug for fremragende ydeevne. Det består af en holdbar og fleksibel kobberkonstruktion, der giver en imponerende mængde transmission, før den slides ud. Dette produkt tilbyder hurtige overførselshastigheder til dataoverførsel mellem dine enheder, uanset hvad de er, uanset om det er et stort tårn eller en bærbar computer eller en anden håndholdt enhed. De ledende kulfiberhylstre og fleksible kobbervævede ærmer giver ledning og holdbarhed i enestående kvalitet til dette kabel – hvilket gør det til noget, du kan stole på med fuld tillid hver gang.
  Pro Snake TPM 2,0 CC mikrokablet er bygget til at være super holdbart. Den eneste grund til, at du sandsynligvis skal udskifte det, er, hvis du beskadiger det, hvilket kan være svært på grund af, hvor godt dette kabel vil slides med tiden. Dette produkt er konstrueret med 24K guldstik til holdbarhed og for at forhindre korrosion – så der er ingen bekymringer om, at det slides for hurtigt eller mister ydeevnen. Dette produkt er fremstillet med største omhu, så dine data forbliver sikre og sikre sammen med at kunne overføre ekstremt hurtigt.

  pro snake TPM 2,0 CC Micro Cable heavebl bøsning

  Hvad er et XLR kabel?

  Hvis du er lydprofessionel eller produktionsentusiast, er du sikkert allerede klar over betydningen af ​​XLR -kabler. Men for dem, der ikke kender det, kan det være nyttigt at forstå, hvad der gør dette allestedsnærværende udstyr så specielt.

  XLR-kabler er trepolede stik, der transporterer afbalancerede lydsignaler mellem mikrofoner og forforstærkere eller andet gear med XLR-indgange. Selvom de stort set er blevet erstattet af ubalancerede ¼ “TS (tip/ærme) kvart tommer TRS (tip/ring/ærme) stik, forbliver de en hæfteklammer i studieprogrammer, hvor akustisk klarhed er i højsædet.

  I modsætning til ubalancerede ¼ “TRS -stik har XLR -stik bindestolper, der skaber en fælles grund. Det er her, XLR skiller sig ud fra sine ubalancerede modstykker. Hvis dine to TRS -stik er forbundet forkert – med et tilsluttet bindingsposten på et stik, mens den anden er tilsluttet til den anden forbindelsespude – du får en periodisk brummen. Men med et XLR -kabel vil dette problem ikke være et problem.

  Et korrekt designet XLR-kabel har også ekstremt lave elektriske støjniveauer, der er nogle af de laveste i ethvert lydstik. Dette skyldes mekanisk design, der hjælper med at afskærme signalbærende ledere mod uønsket interferens og parret med højere lydbåndbredde end normalt.

  Mand holder XLR kabel i hænderne

  Hvad er forskellen på et DMX og XLR kabel?

  En DJ -mixer er typisk sammensat af to eller flere kanaler med volumenkontroller, knapper til start/”cue” musik og EQ -knapper. Controllere har de fleste af de samme funktioner som mixere, men har også puder – som bruges til at udløse lyde eller sampler. Disse kan være alt fra trommeslag til lydeffekter til en fest.

  DJ -mixere sættes normalt til højttalere, der forstærker lyden, controllere arbejder med hovedtelefoner, så der ikke er behov for en forstærker. Hvis du vil have lyden fra en controller afspillet gennem højttalere, skal du bruge en mixer.

  DJ -mixere har normalt to kanaler til musik, på en controller er der kun en kanal. Afhængigt af controlleren kan dette rettes eller deles op på hver side af enheden. Dette gøres normalt ved at bruge ekstern software og tilslutte din bærbare computer til controlleren med et USB -kabel. Den eksterne software giver dig mulighed for at bruge flere kanaler og foretage al din blanding ét sted. Du kan også blande to spor sammen ved hjælp af en “intern mixer”, som de fleste controllere har, og blot blande begge spor sammen, før de går ud til højttalerne/hovedtelefonerne.

  Både en DJ -mixer og en controller kan bruges til grundlæggende blanding og redigering, men DJ -mixere kan mere. For eksempel har BMP mellemrums -controller tre forskellige puder. En af dem er en trommepude, der kan bruges til at udløse enhver lyd fra musiknumre, du har gemt på din pc. En anden ting, en DJ-mixer kan gøre, er at have digitale effekter såsom distortion/overdrive/eq osv. Indbygget.

  Når det kommer til lydstyrkeskyder eller volumenknapper, har både en DJ -mixer og controller dem. Det er bare, at blandingen vil blive gjort anderledes på en DJ -mixer i forhold til en controller.

  Forskellen på DMX og XLR kabel

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse