Focusrite Scarlett 6i6 Gen2

Anmeldelse: Focusrite Scarlett 6i6 Gen2

Produktet er udgået. Du kan dog stadig købe Scarlett 2i4 eller læse vores anmeldelse af Scarlett 2i4 eller Scarlett 2i2.

USB-2.0 lydkort med 6 ind/6 ud inkl. 2 Focusrite Pre-amps, 2 Line ind, digital ind/ud, 24bit/192kHz, MIDI ind/ud. Inkl. stor softwarepakke med bl.a. Pro Tools | First og Ableton Live Lite, Softube Time og Tone Pack, Red 2 og 3 Plug-in Suite.

Scarlett 6i6 er ideel til producere, musikere, multi-instrumentalister og mindre bands som ønsker at indspille vokaler, guitar og keyboards samtidigt. Scarlett 6i6 indeholder 2 af Focusrites prisbelønnede mikrofonforforstærkere og indgangene er bygget med XLR/jack kombinationsstik der håndterer både mikrofon, instrument og linjesignaler. 2 ekstra line indgange, digital I/O, 4 analoge udgange, MIDI ind/ud og to hovedtelefonudgange sikrer stor fleksibilitet uanset hvor der indspilles. Scarlett 6i6 er bygget i en lækker børstet aluminiumsbox så den ikke kun lyder godt med også ser godt ud. Scarlett kan benyttes sammen med stort set alle kendte musikprogrammer på markedet og er også den perfekte partner til Pro Tools. Focusrite og Avid vil fortsat arbejde tæt sammen for at sikre, at alle Scarlett interfaces er grundigt testet med den nyeste version af Pro Tools.

Scarlett leveres inkl. stor softwarepakke med Focusrite Control – Routing og monitorerings application, Red 2 & 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Pack, Pro Tools First | First Focusrite Creative Pack med 12 plug-ins inkl. Eleven Lite for real life guitar amp emulering, Ableton Live Lite music making software, 1 GB Loopmasters sounds og samples, Novation Bass Station VST og AU plug-in synthesizer.

Anden generation af Scarlett serien er fyldt med opgraderinger. Scarlett præsterer den laveste latency i sin klasse (2.74ms) som gør det muligt at indspille og monitorere med software effekter i real-time. En ny metal gain kontrol og et slankere rødt metal chassis, vidner om et forbedret industrielt design, bygget til at holde evigt. Scarlett spænder nu også videre med sample rates helt op til 192 kHz, og indgangskanalerne er samtidigt videreudviklet. De nyeste Scarlett mikrofon pre-amps har en mere jævn gain struktur, hvilket gør det mere præcist at sætte niveau, og instrument indgangen er blevet nydesignet med øget headroom der kan håndtere selv de hotteste guitar pick-ups. Focusrite har også tilføjet analoge beskyttelseskredsløb på tværs af både ind- og udgange, der beskytter mod udefra kommende fejlstrøm.

Specifikationer

 • Fire analoge indgange inkl. to kvalitets Focusrite mikrofon preamps med masser af gain
 • To instrumentindgange der tåler de hotteste signaler
 • Fire analoge udgange til studie monitors og eksterne effekter
 • MIDI ind/ud
 • To hovedtelefonudgange med volume kontrol
 • Robust metalchassis
 • 24bit/192 KHz USB2-interface til Mac og Pc
 • Unik “halo”-indikator gør det nemt at sætte indgangs niveau
 • Stor volumeknap for monitor kontrol med mute funktion
 • Scarlett MixControl DSP mixer/router med lav latency
 • Dimensioner 5 x 19,5 x 21,2 cm
 • Vægt 1,2 kg

Focusrite er et engelsk selskab som blev startet op i 1985 af ingen ringere end den legandariske ingeniør Rupert Neve. Første produkt var den klassiske ISA-serie som høres på utallige indspilninger og som fortsat er i produktion i dag. Foruden mikrofon forforstærkere i topkvalitet, EQs og dynamiske processorer, tilbyder Focusrite i dag en stor produktlinje af lydkort, kraftfulde ethernet lyd distributionsenheder, plugins, komplette indspilningspakker m.m. – alt i Focusrites velkendte kvalitet.

 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 2

Bedømmelse

Annonce

Sådan opdager du ny musik

Dette indhold er sponsoreret. De fleste af os har det med at lytte til det samme musik igen og igen nærmest år efter år. Studier

Pianist på en klaverbænk
Keyboard

Bedste klaverbænke og skamler

Hvis du ønsker en klaverbænk, så er dette artiklen for dig. Dette indlæg er en introduktion til, hvad klaverbænke er, hvordan de kommer i forskellige