Focusrite Scarlett 2i4 Gen2

Anmeldelse: Focusrite Scarlett 2i4 Gen2


USB-2.0 lydkort med 2 ind/4 ud inkl. 2 Focusrite Pre-amps, 24bit/192kHz, MIDI ind/ud. Inkl. stor softwarepakke med bl.a. Pro Tools | First og Ableton Live Lite, Softube Time og Tone Pack, Red 2 og 3 Plug-in Suite.

Scarlett 2i4 er et af verdens mest alsidige audiointerfaces på markedet med MIDI ind/ud og fire separate analoge udgange. Scarlett 2i4 indeholder to af Focusrites prisbelønnede mikrofonforforstærkere og indgangene er bygget med XLR/jack kombinationsstik der håndterer både mikrofon, instrument og linjesignaler. 4 separate udgange samt MIDI ind/ud sikrer stor fleksibilitet uanset hvor der indspilles. Scarlett 2i4 er bygget i en lækker børstet aluminiumsbox så den ikke kun lyder godt med også ser godt ud. Scarlett kan benyttes sammen med stort set alle kendte musikprogrammer på markedet og er også den perfekte partner til Pro Tools. Focusrite og Avid vil fortsat arbejde tæt sammen for at sikre, at alle Scarlett interfaces er grundigt testet med den nyeste version af Pro Tools.

Scarlett leveres inkl. stor softwarepakke med Focusrite Control – Routing og monitorerings application, Red 2 & 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Pack, Pro Tools First | First Focusrite Creative Pack med 12 plug-ins inkl. Eleven Lite for real life guitar amp emulering, Ableton Live Lite music making software, 1 GB Loopmasters sounds og samples, Novation Bass Station VST og AU plug-in synthesizer.

Anden generation af Scarlett serien er fyldt med opgraderinger. Scarlett præsterer den laveste latency i sin klasse (2.74ms) som gør det muligt at indspille og monitorere med software effekter i real-time. En ny metal gain kontrol og et slankere rødt metal chassis, vidner om et forbedret industrielt design, bygget til at holde evigt. Scarlett spænder nu også videre med sample rates helt op til 192 kHz, og indgangskanalerne er samtidigt videreudviklet. De nyeste Scarlett mikrofon pre-amps har en mere jævn gain struktur, hvilket gør det mere præcist at sætte niveau, og instrument indgangen er blevet nydesignet med øget headroom der kan håndtere selv de hotteste guitar pick-ups. Focusrite har også tilføjet analoge beskyttelseskredsløb på tværs af både ind- og udgange, der beskytter mod udefra kommende fejlstrøm.

Specifikationer

 • To kvalitets Focusrite mikrofon preamps med masser af gain
 • To instrumentindgange der tåler de hotteste signaler
 • Cue mix omskifter med fire analoge udgange
 • MIDI ind/ud
 • Hovedtelefonudgang med separat volume
 • Robust metalchassis
 • 24bit/192 KHz USB2-interface til Mac og Pc
 • Unik “halo”-indikator gør det nemt at sætte indgangs niveau
 • Stor volumeknap for monitor kontrol med mute funktion
 • Scarlett MixControl DSP mixer/router med lav latency
 • Dimensioner 4,7 x 21 x 13,8 cm
 • Vægt 0,9 kg

Focusrite er et engelsk selskab som blev startet op i 1985 af ingen ringere end den legandariske ingeniør Rupert Neve. Første produkt var den klassiske ISA-serie som høres på utallige indspilninger og som fortsat er i produktion i dag. Foruden mikrofon forforstærkere i topkvalitet, EQs og dynamiske prosessorer, tilbyder Focusrite i dag en stor produktlinje af lydkort, kraftfulde ethernet lyd distributionsenheder, plugins, komplette indspilningspakker m.m. – alt i Focusrites velkendte kvalitet.


Anmeldelse:

Kanonlyd

Kanon godt lydkort til små penge, man mærker det er godt kram når man tager det i hånden, at det så også lyder kanongodt er jo bare super, jeg har lavet mange rigtig gode optagelser med dette lydkort!….


Umoderne lydmodul

Der findes ikke en USB driver til lydmodulet, der kan køre under Windows 10 uden at crashe computeren (blue screen of death) hele tiden…

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse

Technics
Brands

Technics

Technics RPDJ-1200 DJ Hovedtelefon Ikke på lager i webshoppen Findes i 4Sound Aalborg kr 1.295,- Technics Slipmat – DJ tilbehør Technics Slipmat Kraftig filtmåtte der

Ernie Ball Regular Slinky 2221 10-46
Guitar

Anmeldelse: Ernie Ball Regular Slinky 2221 10-46

El-guitar strenge i sæt. 010-013-017-026w-036w-046w. Ernie Ball Regular Slinky elguitar strenge er Ernie Balls mest solgte elguitar strenge, og er dermed selvsagt en af de

Novation Launchkey Mini
Keyboard

Anmeldelse: Novation Launchkey Mini

MIDI-controller og mini-keyboard med 25 anslagsfølsomme tangenter, 16 anslagsdynamiske launch pads og dreje-controllers. Inkl. Ableton Live Lite. Novation Launchkey Mini er et kompakt og nemt