4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Ibanez TS808 The Original Tube Screamer guitarpedal

Anmeldelse: Ibanez TS808 The Original Tube Screamer guitarpedal


Reissue af Den Hellige Gral indenfor overdrive.

Samme berømte store, firkantede footswitch, håndlavet kabling, analogt kredsløb, selv den originale JRC4558D chip, som sad i de fleste originale TS808, har Ibanez fået fremstillet igen. Hver eneste JRC4558D chip bliver testet, og kun de, som lever op til standarden, bliver brugt til TS 808 Reissue. Så fik du ikke fat i én af de klassikere for 20 år siden, så har du chancen nu.


Anmeldelser:

Suveræn guitarpedal!

Hvis du er til SRV, John Mayer, Hendrix, er dette den rette pedal!

smæk den ind foran en lidt dirty amp og den vil lave den mest bacon cripsy overdrive du nogensinde har hørt…
Har den på boardet som en sikker vinder, fungere også godt med andre pedaler, men den lyder dejlig med god top og bund! den har en bred variation i både treble og bass, så den passer til humbucker såvel som singlecoil.

TIP: indstil forstærkeren til det lidt beskidte overdrive. skru derefter overdriven på tubescreameren HELT ned, og volumen HELT op. dette vil resultere i et boost i både gain, og til tider bund. Mange kender dog til dette tip. 🙂

3 knapper – overskueligt
9volt – let som alle andre
Klasissik TS udseende – blær!

som Nike siger det… JUST DO IT!


Lækker guitar pedal

Det var min aller første pedal, og jeg har virkelig elsket den! Den er både flot, super god og totalt brugervenlig – forstået på den måde, at den er mega let at indstille! Den får kun 4 ud af 5 stjerner, fordi jeg syned den larmer lidt når den er slukket – hvilket irritere mig lidt, men det er ikke noget der betyder noget yderligere.


Kan også anbefales til bas!

ved et tilfælde opfordrede et af mine bandmedlemmer mig til at afprøve hans Tubescreamer på min bas, og dette gav et overraskende godt resultat. den giver en god forvrængning uden at blive hverken mudret eller tabe bund på bassen! Jeg bruger normalt Madprofessor Blue Bass overdrive til min bas og på trods af at tubescreameren som udgangspunkt er lavet til en guitar, så overgår den faktisk madprofessor på nogle punkter.


Rigtig lækker pedal

Personligt synes jeg, at denne pedal er den bedste af alle i tubescreamer-serien. Har brugt den i en hel del år efterhånden, og har den som fast inventar på boardet. Uanset hvor man placerer knapperne, så lyder den godt!
Er selvfølgelig uundværlig hvis man spiller SRV 😉


God pedal til blues

Jeg spiller blues og der er Ibanez Tubescreamer TS808 fantastisk, den laver en rigtig fyldig og fed overdrive, både når man spiller rytme og når den for fuld gas i soloerne.


Fungerer perfekt!

Jeg har haft denne pedal på mit board de sidste 4 år som grunddrive pedal. Og her forbliver den.
Den fungerer bare og er en fed klassisk overdrive pedal!


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Annonce

Så skal der vælges højttalere til hjemmet

Med mange streamingmuligheder for musik, TV-serier og film samt spændende videospil, som der efterhånden forefindes, skal disse også udforskes med de bedste lydmuligheder på markedet.

carl martin
Brands

Carl Martin

Eller her: https://www.thomann.de/dk/carl_martin.html Carl Martin effektpedaler laves og udvikles af det danske firma East Sound Research. Firmaet startede oprindeligt i 1990 som et PA udlejningsfirma