4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Sådan lærer du at spille musik hurtigere

Sådan lærer du at spille musik hurtigere

Der er mange gode grund til at lære at spille musik – eller bare lytte til musik. Har du f.eks. problemer med at sove, bør du ikke alene investere i en ny seng men også noget nyt musikudstyr.

I stedet for at prøve sovepillerne kan du tænde for din iPod og lytte til noget afslappende musik. Der er mange yderligere grunde til at omfavne musikkens verden. Her får du gode råd til, hvordan du selv kommer i gang med at spille musik.

De mest populære musikinstrumenter

Der er mange grunde til at elske musik. Der findes rigtig mange forskellige genre af musik, musikinstrumenter og musikudstyr. Du kan endda prøve dig selv af med at skrive tekster til musik. Uanset om du allerede spiller musik eller gerne vil lære det, så finder du her råd til de klassiske musikinstrumenter.

Der findes rigtig meget forskelligt musikudstyr. Hvis du lige er begyndt at spille, så kan guitar, trommer, bas og klaver være noget af det nemmeste at lære. Hvis du har en god musikalsk intuition, kan du også kaste dig ud i at prøve flere forskellige instrumenter.

Det er muligt for alle at lære at spille på musikinstrumenter. Så længe du har tålmodigheden til at lære det, så skal du nok komme i mål. Du bør også søge på nettet eller søge professionelle råd om, hvilket musikinstrument, der passer bedst til dig.

Hvilket musikudstyr bør du have?

Der findes ikke kun uendelige former for musikinstrumenter. Der findes også rigtig meget forskelligt musikudstyr. Det er vigtigt, at du kigger på, hvilket instrument du spiller, inden du køber musikudstyr. Der er stor forskel på, om dit musikinstrument er elektrisk eller akustisk.

Hvert instrument har sin egen række af nævneværdigt ekstraudstyr. Spiller du f.eks. på guitar bør du f.eks. have en forstærker, tuner, pick-up og ekstra strenge, så du kan udskifte disse. Husk at tjekke hvilket udstyr, der er bedst for begyndere, da det kan gøre læringsprocessen nemmere.

Ekstra musikudstyr er nødvendigt. Det er ligegyldigt, om du er amatør og spiller for dig selv, eller om du giver koncerter med dit band. Husk, at der også findes langt mere udstyr og komponenter end det førnævnte. Ekstra udstyr giver mulighed for at prøve forskellig lyd af på dine instrumenter.

Meld dig på et musikhold

Når du skal lære at spille på et nyt instrument, bør du spille lige så ofte, du kan. Her kan det være en god idé at tilmelde dig musikundervisning. Du har mulighed for at gå til privat musikundervisning. Her sidder du alene med en underviser, som er dygtig til lige præcis dit instrument. En anden mulighed er holdundervisning. Her skal du vælge et hold, som passer til dine musikalske evner. Du kan finde et hold eller en underviser i nærheden med en enkelt søgning på nettet.

Du kan også finde mange videoer på nettet, som kan lære dig at spille musik. Her kan du både få videoundervisning eller blot se gratis videoer. Hvor hurtigt du lærer at spille musik afhænger udelukkende af din egen indsats!

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

AKAI
Brands

AKAI

Akai Professional hører til i den lille og eksklusive klub af producenter vis produkter har haft en direkte indflydelse på den måde musikere tænker og

Risa koki'o linden soprano med taske i sort
Strengeinstrumenter

Risa koki’o linden soprano ukulele med taske

  Ukulele for begynderen, i høj kvalitet. Når du spiller på en ukulele, er det svært ikke at drømme om ukulelens hjemland, Hawaii. Mange skønne

Akai MPC Touch
DJ udstyr

Anmeldelse: Akai MPC Touch

Vi kan dog anbefale enten Ableton Push 2 eller Native Instruments Maschine Mk3 Music Production Center med Multi-touch 7″ farve skærm, 16 anslagsfølsomme MPC pads,