4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Romantisk musik

Sådan bruger du musikken som et romantisk indslag

En date bliver ofte brugt, når to mennesker skal lære hinanden at kende. Selvom du har været i et fast forhold i mange år, kan det også være en god idé, hvis I arrangerer dates for hinanden.

Det kan være en god måde at bruge tid med hinanden på. I kan samtidig finde på sjove og udfordrende oplevelser, som kan glæde hinanden. Hvis I begge er glade for musik, er der mange muligheder for at få en skøn date. Her i artiklen får du tre forslag til dates med musik.

Tag til koncert

Når du skal finde på en skøn oplevelse til dig og din partner, er det vigtigt, at du kender din partner godt. Du skal vide, hvad din bedre halvdel vil blive glad for. Hvis I begge kan lide at lytte til musik, kan du tage din kæreste med til koncert. Det er en anderledes oplevelse at høre live musik, end når I står hjemme i stuen og hører musik over højtaleren.

Hvis du vil invitere din partner med til koncert, skal du først og fremmest vide, hvem din partner har lyst til at høre. Det kan være, at der er en bestemt kunstner, som I altid hører i hjemmet. Det kan også være, at I har et fælles band, som I elsker at høre. Når I tager til koncert sammen, skaber I også nye minder og oplevelser sammen. Koncerten kan være en fantastisk måde at få en anderledes date på. 

En romantisk middag med musik

Det behøver ikke at være dyrt at invitere kæresten på date. Du kan dække fint op i hjemmet og invitere kæresten på en romantisk middag. Du kan lave din kærestes livret og sætte stemningsfuld musik på i baggrunden.

På den måde er musikken med til at skabe den romantiske stemning i hjemmet. Hvis du vil spare tid i køkkenet, kan du også vælge at købe take-away. Så er du sikret den gode mad, og du kan bruge mere tid på at være sammen med kæresten.

Hvis I kan lide at eksperimentere under lagnerne, kan I slutte den romantiske aften af med legetøj til voksne. Der findes efterhånden et stort udvalg af legetøj til voksne, som kan være med til at gøre lagengymnastikken lidt sjovere. Du kan finde eksperimenterende legetøj til daten ved at se her.  

Rytmiske bevægelser

Du kan også invitere kæresten med på en mere fysisk date. Hvis I begge elsker at lytte til musik, kan du tage din kæreste med til en salsatime. Her findes der dygtige instruktører, som kan hjælpe med at guide jer. Både nybegyndere og garvede kan være med til at danse. Salsatimen er en aktiv date, hvor I kommer tæt på hinanden. Desuden bliver I også udfordret, hvis I aldrig har prøvet at danse salsa før.

Når de latinamerikanske rytmer toner ud over højtalerne, kan det være svært at stå stille. Sammen kommer I til at danse i takt til rytmerne. Det er en sjov og anderledes date, hvor I udfordrer hinanden.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

TC Electronic Level Pilot
Lyd udstyr

Anmeldelse: TC Electronic Level Pilot

Højkvalitets, analog volumekontrol med XLR ind/ud til brug med enhver aktiv høttaler. Kontrol af lydstyrken på aktive monitors kan give nogle udfordringer i mindre hjemmestudie-setups

IK Multimedia iRig Pro DUO
Lydkort

Anmeldelse: IK Multimedia iRig Pro DUO

2-kanals lydkort til iPhone, iPad, iPod touch, Android og Mac/PC. Dobbelte XLR/Jack combo-indgange, Phantompower og MIDI ind/ud. iRig Pro DUO er et 2-kanals lydkort som

Behringer UCA222 U-Control
Lydkort

Anmeldelse: Behringer UCA222 U-Control

USB-lydkort med 2 analoge ind/ud, digital ud samt separat hovedtelefon udgang. UCA222 leveres inkl. en stor software pakke med bl.a. Audacity, Podifier, Juice, Podnova og