4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Livsstilsændring kan være vejen frem

Når man hører ordet livsstilsændring, er der måske mange, der forbinder det med bønner og lange træningssessioner i fitnesscenteret. Men det er langt fra det, man bør forbinde med en livsstilsændring.

Det kan være, du går med en følelse af, at du ikke lever op til dit fulde potentiale. Måske mangler du energi, har svært ved at sove eller noget helt tredje. Alt dette kan hænge sammen med den måde, du lever dit liv på. Ofte er det nok at foretage små ændringer i sin hverdag, for at man på længere sigt kan se ændringer.

Hav fokus på motion og bevægelse

Fysisk aktivitet er generelt en god idé at fokusere på, samt inkorporere i sin hverdag. Det gælder uanset om man er ved at foretage en livsstilsændring eller ej. Når vi bevæger os og bruger vores krop, oplever vi dels at blive stærkere, men vi får også noget ud af det rent mentalt.

For mange mennesker giver det enormt meget ro, når de tager 30-60 minutter ud af deres dag, for enten at kunne gå en tur, løbe, dyrke styrketræning osv. Hvis du sørger for at holde din krop sund og stærk, er du også mere tilbøjelig til at have en fysisk stærk krop, når du kommer op i alderen.

Vigtigheden af kost

Hvis du vil have en sund og stærk krop i mange år, er en god kombination af sund kost og motion noget af det bedste, du kan gøre for dig selv. Husk derfor at spise mange grøntsager, og få en god, afbalanceret mængde protein og kulhydrater. Hvis du stadig føler at der mangler noget, kan du evt. supplere med kosttilskud, f.eks. calcium. Calcium er bl.a. godt for knoglerne, da det er med til at styrke knoglevævet. Vær dog opmærksom på, at kosttilskud alene ikke kan erstatte en sund og varieret kost.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Fender Super Champ X2
Tilbehør

Anmeldelse: Fender Super Champ X2

Rørforstærker combo på 15 watt med 12AX7 og 2x6V6 rør, 10″ højttaler, 16 ampmodels og 15 DSP-effekter. Specifikationer – Fender Super Champ X2 15 watt

Cort Earth 100 NS 2018
Guitar

Anmeldelse: Cort Earth 100 NS 2018

Western guitar med massivt grandæk, mahogni krop, og mahogni hals med gribebræt af rosentræ. Den traditionelle Dreadnought krop har været en standard i mange år.

RØDE Reporter Mic
Mikrofoner

Anmeldelse: RØDE Reporter Mic

Find produktet her: https://www.gear4music.dk/da/PA-DJ-and-belysning/Rode-Reporter-Handheld-Dynamic-Omnidirectional-Interview-Mic/12RZ Dynamisk mikrofon designet til interviews og præsentationer med Omni-kapsel og internt pop-filter til reducering af støj. Røde Reporter er specifikt beregnet