Boss RC-30 Loopstation

Anmeldelse: Boss RC-30 Loop Station Twin Pedal

Loop pedal i to-spors version med ægte stereo indspilning og intern hukommelse til over tre timers optagetid.

RC-30 er en tospors loop station med dobbelt pedal. Tilslut dit foretrukne instrument eller sågar en mikrofon via XLR-indgang og lav loops på to separate stereospor med over tre timers optagetid i stereo. RC-30 er udstyret med USB 2.0 port, som gør det muligt at gemme loops på en ekstern enhed eller importere/eksportere audiofiler i wav-format.

RC-30 har to stereospor, så man kan lave utroligt komplekse loops. Og da de to spor kan styres uafhængigt af hinanden, kan du give kreativiteten frit løb og manipulere dine stereo-loops interaktivt. Endnu en stor og inspirerende fordel ved RC-30 er de indbyggede effekter samt XLR- mikrofonindgang med phantom power. Tilslut din foretrukne mikrofon, syng, loop og gør dit publikum begejstret. Med RC-30 er alle velkomne, guitarister, bassister, keyboardspillere, sangere og sågar andre end musikere, som i stedet er interesseret i at udforske loop-mulighederne i lydeffekter, forskellige typer støj, m.m. Det er tid til at opleve den utæmmede power og kreativiteten i interaktiv live-looping!

Specifikationer:

  • Loop station pedal i ægte stereo med to stereospor
  • Gigantisk intern hukommelse til over tre timers optagetid i stereo
  • 99 indbyggede phrase hukommelsespladser til lagring af loops
  • Flere indgangsmuligheder: Jackstik til indgang A + B, aux-indgang med stereo minijack, XLR-indgang med phantom power
  • Indbygget USB 2.0 port, så du kan slutte din Loop Station til en computer og importere/eksportere audiofiler
  • Rhythm Guide med rigtige trommer
  • Rytmetyper Hi-Hat, Kick & Hi-Hat, Rock 1, Rock 2, Pop, Funk, Shuffle, R & B, Latin, Percussion
  • Kører på batterier eller ekstern strømforsyning (ekstraudstyr)
  • Indbyggede effekter til signalbehandling af loops

Anmeldelser:

Klart en rigtig god looppedal!

Jeg købte en RC-30 for nyligt, og er ikke andet end tilfreds! Med dens for “rec” muligheder (som autorec) og 3 timers optage tid på 99 memory spots er den efter min mening den mest optimale looppedal til prisen. Det eneste der kan forbedres i denne pedal, er trommerytmerne.


God looper

En rigtig fin og god looper. Den er nem at bruge og har rigeligt med optagelsestid. Grunden til de 4 ud af 5 stjerner er fordi at trommerytmerne sagtens kunne have været bedre – men de er fine hvis man bare jammer og/eller hvis man skal holde tempoet. Derudover oplever jeg også et stort signaltab med denne pedal, så har undgået at have den på det store board.


The real deal

Til prisen er dette den bedste looper på market, den er brugt af alle de store loop kunstnere. Grunden til at den får 4 stjerner er at dens tromme lyd ikke er til meget. Den er fin til når man øver, men til optræden går det bedst at lave det selv med guitaren 🙂


Pedal lavet mest til guitar

Pedalen er vild lækker i en god kvalitet og den fungerer garanteret godt med en guitar.

Til keyboardspil er den irriterende at arbejde med. Her vil man blive træt af, at bukke sig ned for at trykke på knapper (som ville sidde bedre på keyboardet).

Min erfaring: pedalen gør lydkvalitet lidt dårligere.

Trommerytmerne og effekterne er elendige

Men som sagt egner den sig nok bare bedst/kun til guitar/instrumenter som ikke forstærker lydsignalet inden det sendes ind i pedalen.


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Pladespiller tæt på
DJ udstyr

Bedste pladespillere i test

Pladespilleren er tilbage som et moderne element i musikkens univers. Det betyder der er kommet en masse nye modeller på markedet. Vi har kogt en