Boss RC-505

Anmeldelse: Boss RC-505


Loop Station med 5 samtidige stereo spor, 85 rytmespor, 99 programpladser og USB.

Beatboxere, sangere og DJs, jeres loop-station er ankommet. Vi introducerer RC-505 – et unikt og powerfult redskab i din liveoptræden og er perfekt til den næste generation af loop-artister. Du har let kontrol over denne kompakte enhed og dens fem stereo phrase-tracks og diverse loop-afspilningsfunktioner, plus INPUT FX og TRACK FX der leverer en bred vifte af real-time behandlingsmuligheder for at lave et dynamisk og udtryksfuldt stykke musik. Bare tilslut mikrofon, et instrument eller anden audiokilde, surf rundt på det intuitive kontrolpanel og skab og mix nogle fede loops. RC-505 understøtter også computerintegration via USB og betjening med eksterne pedaler og MIDI, hvilket åbner en helt ny verden af avancerede loopingmuligheder til alle typer kunstnere.

Specifikationer – Boss RC-505 Loop Station

  • Tabletop Loop Station der kan betjenes med hænderne, perfekt til beatboxere, vokalister og DJs
  • Fem samtidige stereo phrase-tracks med dedikerede controller og uafhængige volumefadere
  • Bred vifte af Input FX og Tracl FX til at bearbejde loops, inklusiv DJ og sampler-style effekter
  • Uafhængige play mode og tempo sync-indstillinger muliggør en fleksibel kombination af trackmuligheder og avancerede performancefunktioner
  • 99 phrasehukommelser, der hver indeholder fem phrase tracks, skræddersyede effecter og afspilningsindstillinger og mere
  • 85 indbyggede rytmepatterns inklusiv beats med skæve takter
  • Ekstern kontrol via MIDI og fodswitches eller expressionpedal (tilkøb)
  • USB til phrase-importering/eksportering med computer; USB audio/MIDI-funktionalitet for integration med DAW software
  • XLR mic-input med phantom power, mono/stereo instrument-inputs og stereo AUX input

Fem stereotracks med dedikerede controls

RC-500 har fem stereo phrase-tracks der kan afspilles på same tid, hvilket er det højeste antal indtil videre i en BOSS Loop Station. Uafhængige record/overdub/play og stopknapper for hvert track gør det muligt at indspille og kontrollere din loop-performance med fingerspidserne og dedikerede volumefadere lader dig mixe loop-niveauer på stedet. Hvert track kan få sin egen afspilnings-mode (multi, single, one-shot, reverse osv.) og tempo sync-indstillinger, hvilket giver en uendelig samling af looping-muligheder og indstillinger.

Kraftfulde indbyggede FX

Med en stor samling af indbyggede effecter er det nemt at forbedre dine lyde mens du performer. INPUT FX såsom ROBOT og VOCODER skaber unikke, dramatiske lydbilleder til når du optager loops mens TRACK FX som VINYL FLICK og BEAT REPEAT leverer dynamiske DJ- og samplereffekter til real-time behandling af phrase-afspilning. Seks dedikerede knapper – tre til henholdsvis INPUT FX og TRACK FX – kan loades med dine favoriteffekter og giver dig mulighed for one-touch on/off mens du looper. Derudover kan effektparametre (filter cutoff, effect depth osv.) tweakes I real-time med INPUT FX og TRACK FX-knapperne. Globale kompressor og rumklangseffekter er også tilgængelige når du skal behandle det overordnede audio-output.

Phrasehukommelser og rytmer

99 phrasehukkomelser leverer indbyget opbevaring af phrase track-data, forskellige afspilnings- og effektindstillinger og mere. En combination af ofte brugte indstillinger kan gemmes som User Set, der nemt kan loades og hurtigt rekonfigurere enhver phrasehukommelse, selv midt i en performance. 85 forskellige indbyggede rytmer leverer backing til din loopindspilning, med en bred vifte af beats med skæve rytmer til det avancerede loop. Rytmedelen kan routes udelukkende til bagpanelets PHONES jack, hvilket giver dig et dedikeret click-track som monitor.

Audio-inputs og USB

RC-505 er udstyret med en række samtidige inputs, der gør det muligt at indspille og mixe en bred vifte af forskellige audiokilder når du opbygger dit loop. Der er en XLR mikrofon jackindgang med phantom power, mono/stereo jackinput til guitar, synths eller andre instrumenter og et AUX mini-jack til at tilslutte din musikafspiller, smart phone eller anden audioenhed. Via USB kan du tilslutte din computer og importere/eksportere WAV audiophrases, perfekt til arkivering af loops eller til at loade RC-505 phrases med backing tracks eller lyde til sampler-style triggering. RC-505 fungerer også som et USB audio/MIDI interface og gør det simpelt at integrere med din favorit DAW indspilningssoftware, MIDI sync og andet.

Skræddersyet kontrol over dit loop

Med RC-505 har du muligheden at skræddersy dine real-time controls så de passer præcis til dig. Du kan specificere op til otte forskellige funktioner og betjene dem på forskellige måder – med frontpanelscontrols, en ekstern expressionpedal eller fodswitch og/eller forskellige MIDI Control Change beskeder – hvilket giver større albuerum til dit loop og de mange funktioner. De otte tildelinger af controls er gemt med med phrasehukommelse og gør det muligt at skabe og genskabe skræddersyede setups til forskellige sange og situationer.


Anmeldelse:

genial til beatbox

efter 20 minutter var jeg allerede igang med at loop min beatbox, den er overdrevet god til standart og tekniske rytmer, samt det har nogle essentielle effektprogrammer der giver den sprødeste bas.
fantastisk til live performence

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Roland Sustainpedal DP-10
Keyboard

Anmeldelse: Roland Sustainpedal DP-10

Robust dæmper/fortepedal i metal og med tyk gummimåtte. 2.2m kabel med stereostik. Kompatibel med halvdæmper funktion i visse instrumenter. Anmeldelser: Perfekt Meget robust bygget pedal.

LD Systems DAVE 8 XS Aktiv Lydanlæg
PA Højttalere

Anmeldelse: LD Systems DAVE 8 XS Aktiv Lydanlæg

350 watt kompakt forstærker system med en aktiv subwoofer og to satellithøjttalere. Ideel forstærkning af digitalpiano, keyboards, CD og multimedia. Dave8XS er et kompakt multimedia/pa