4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Beyerdynamic DT-770M

Anmeldelse: Beyerdynamic DT-770M

UDGÅET: Se i stedet beyderdynamic DT 770 PROP – 80 ohm her

Lukket dynamisk hovedtelefon ekstra dæmpet 35 dB. Specielt velegnet til trommeslagere og live-lydteknikere.

beyerdynamic har i mange år nærmest  været synonym for studiehovedtelefoner. Faktisk udviklede og fremstillede beyer den legendariske DT48 – verdens første dynamiske studie-hovedtelefon, allerede  i 1937 og har siden formået at bibeholde det markante forspring i teknik og kvalitet. Således har klassikere som eksempelvis model DT-770-Pro i årevis været referencen i studier verden over, og flere af firmaets øvrige modeller nyder enorm anerkendelse  i professionelle kredse. Den ultimative hovedtelefon til trommeslagere og live-lydteknikere.  Den fremragende lyd, som kendes fra den nærmest legendariske DT-770-Pro er nu kombineret med en hidtil uhørt effektiv dæmpning af omgivende lyd (>35dB). Leveres inkl. volumenregulering på kabel.

Specifikationer

  • Virkeprincip: Dynamisk, lukket
  • Dæmpning: >35 dB
  • 3 meter kabel med indbygget volume regulering

Fede bøffer!

Det her er nogle rigtige fede høretelefoner. De dæmper rigtig godt. Jeg er så også trommeslager, så de skal også dæmpe.
De er rigtig gode til, at øve med.

Så hvis der er nogen der er på udkig efter nye hørebøffer, så synes jeg bestemt man skal tage dem her i betragtning!


Også gode til e-trommer

Jeg bruger dem til e-trommer. Dæmper godt, så jeg ikke behøver at skrue højt op for at overdøve plonk-lyden fra tromme-pads’ne. God lydkvalitet – dog ikke så meget bas (jeg er meget glad for meget bas).


Super fine

Jeg købte disse hovedtelefoner da jeg skal bruge nogle der dæmper godt når jeg øver på trommerne. Og de er rigtigt fede. Super god lyd, og er behagelige at have på. Desværre synes jeg ikke at de dæmper helt nok til mit brug. Men det har nok mest noget at gøre med, at jeg spiller urimeligt højt en gang imellem. Spiller jeg normalt, uden at slå for hårdt, dæmper de dog helt fint.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Yamaha DGX-660 Black
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha DGX-660 Black

Ensemble piano med 88 vægtede tangenter, 192 toners polyfoni, 552 lyde, 205 rytmer, mikrofon indgang, Piano Room, Smart Chord og Style rådgivning, USB ind/afspilning. Inkl.

König & Meyer Guitarophæng 16280
Tilbehør

Anmeldelse: König & Meyer Guitarophæng 16280

Kvalitets vægophæng til alle typer guitar og bas, beklædt med eksklusivt og beskyttende gummi. Highlights Guitarophæng 16280 Gaffel konstruktion der klemmer om guitarens hoved Arme