Beyerdynamic DT 770 PRO - 80 Ohm

Anmeldelse: Beyerdynamic DT 770 PRO – 80 Ohm


Lukket dynamisk hovedtelefon designet til kritisk musik-, mix- og lydmonitorering.

Beyerdynamic har i mange år nærmest  været synonym for studiehovedtelefoner. Faktisk udviklede og fremstillede beyer den legendariske DT48 – verdens første dynamiske studie-hovedtelefon, allerede  i 1937 og har siden formået at bibeholde det markante forspring i teknik og kvalitet.

Således har klassikere som eksempelvis model DT-770-Pro i årevis været referencen i studier verden over, og flere af firmaets øvrige modeller nyder enorm anerkendelse  i professionelle kredse. En overbevisende hovedtelefon, der foruden rigtigt god siddekomfort og et lukket design, overbeviser med sin ekstremt “åbne” lyd. Basgengivelsen er fyldig, mellemtonen afbalanceret og stereo-gengivelsen er nuanceret. DT-770 er en nyklassiker, der både begejstrer professionelle og HiFi-entusiaster. Denne 80 ohms version kan også benyttes til eks. mp3 afspillere, stadig med et kraftigt lydniveau, hvis man ønsker.

Specifikationer på DT-770 Pro 80 Ohm

  • Frekvensgang: 5 – 35,000 Hz
  • Max SPL: 96 dB
  • Dæmpning: ca. 18 dB
  • 3 meter kabel
  • Stik: Minijack 3.5 mm og 1/4″ jack adapter (6.35 mm)

Her er hvad andre har at sige

Metacam

Hvis de fås bedre vil jeg ikke høre om det…

Hovedtlf. til mixning og almindelig lytning vil altid være en personlig præference, men efter at ha’ læst et hobetal af anmeldelser og lyttet til rigtig mange forskellige hovedtlf. må jeg konstatere at mine urimeligt høje forventninger er blevet indfriet med DT-770 Pro i 80 Ohm. 80 Ohm er også til en OK behagelig, men stadig høj lydstyrke, fra Ipad/Iphone/PC (undgå 250 Ohm til dette formål). Dem der skriver at musikken får nyt liv med disse hovedtlf. – har ret! Derfor en tak til dem der ulejliger sig med at skrive anmeldelser, det er en stor hjælp til folk som mig der gerne vil guides nuanceret af andre med personlig erfaring – godt eller skidt. Personligt bruger jeg disse hovedtlf. til mix i mit hjemmestudie (rock/pop) og mine mix har aldrig lydt bedre. DT-770 fås også i en M-udgave med ekstra dæmpning til eks. trommeslagere.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm


Kris.P

Dejlige.

De lyder godt nok dårlige… mine almindelig højtalere nu :). Først så er jeg ikke ekspert og bruger disse til almindelig lytning, dog med interesse for musik. Kan desværre ikke sammenligne med andre hovedtelefoner, har købt på nettet og lang tid siden jeg har prøvet andet.
Jeg syntes det kan være svært at bedømme, med hvert nyt system er det anderledes og man vænner sig måske til det, jeg har det sidste halve år vænnet mig til at lytte til semi-studie højtalere der ikke går under ca. 40hz og nu kan jeg høre jeg har manglet noget (måske også i det høje). Kopperne er dejlige store og dybe, ca. 6cm på det smalleste, og mine halv store strittende ører rører kun ganske lidt, mine øre sveder hellere ikke, kun lidt varme. De lukker andet lyd godt ude(både godt og skidt for mig).
Med Focusrite scarlet 2i2 kan de for mig spille mere end rigeligt højt uden at lyde dårlige, omkring 4/10 volume er fint for mig når computeren er på max, på min telefon, samsung S5 spiller de også udemærket højt, dog skal telefonen nær max eller på max.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm


Per Lassen Gallo

De bedste hovedtelefoner jeg nogensinde har haft!

Jeg har købt DT 770 Pro 80 ohm udgaven og bruger dem mest gennem min Line6 UX1 og så til min PC – og det lyder helt tosset godt! Jeg skal dog skrue op på 3/4 volume for at lydniveauet for alvor sparker røv når det skal være godt højt. Så er glad for jeg valgte 80 ohm udgaven og ikke 250 ohm..
Har indtil videre testet dem med Rock, Blues, Reggae, Jazz, Dancehall og lidt Metal. Jeg giver dem helt klart 4,5/5 og oftest 5/5 hele vejen. Jeg har læst at nogle klager over at der er en smule for lidt mellemtone i dem, men det synes jeg helt klart ikke. Måske hvis man hører på helt lav lydstyrke – men helt ærligt, hvem hører musik i høretelefoner på helt lav lydstyrke? 😉 Udover det, så synes jeg de er mega behagelige at have på hovedet og man kan sagtens sidde mange timer med dem uden at de nager og uden at få svedige ører 🙂

Prismæssigt er der ikke noget, at komme efter. Jeg gav 1199kr. for dem og jeg synes rent faktisk det er de bedste hovedtelefoner jeg nogensinde har haft. Jeg har haft adskillige til over 2000-2500kr. og endda over de 3000kr. – men DT 770 Pro’s slår dem alle!

– DT 770 Pro’s kan helt klart anbefales til ekstrem god musiklytning. 🙂

PS: Jeg er ikke nogen ekspert, jeg er bare en musiknyder der elsker når min musik lyder vildt fedt 😉

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Baggrundsbillede af 6 forskellige saxofoner til bedst i test
Træblæsere

Saxofon – De 5 bedste i test!

Vi har lavet en komplet test af de mest populære saxofoner på tværs de forskellige modeller og priser. Om du mangler en billig saxofon eller