4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Bedste mixere i test

Pladespilleren er tilbage som et moderne element i musikkens univers. Det betyder der er kommet en masse nye modeller på markedet. Vi har kogt en god fond af dem vi mener er de bedste lige nu.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: Zoom LiveTrak L-8

   

  LiveTrak L-8 er en moderne og let enhed, der leveres med en række nyttige funktioner. Det tilbyder en stabil ydeevne, imponerende videokvalitet og brugervenligt kontrolpanel. Endnu vigtigere kommer det med en overkommelig pris. Så hvis du leder efter et budgetvenligt kamera, der kan give dig optagelser i pro-kvalitet uden den høje pris, så er Zoom L-8 din overvejelse værd.

  Højdepunkter

  • 2,5 “real-time LCD-skærm med skærm i høj opløsning
  • ZOOM L-8 er et kompakt feltkamera, der er spækket med en række spændende funktioner.
  • Den leveres med en indbygget 2,5 “real -time LCD -skærm, så du kan se dine optagelser, mens du optager den.
  • LCD -skærmen giver en lys og klar visning, hvilket gør det enkelt for dig at indramme dine optagelser og foretage justeringer efter behov
  • Kompakt og let ZOOM L-8 er en kompakt og let enhed, der kun vejer 4,4 ounces.

  Den er også udstyret med en 2,5 “LCD -skærm, som gør det let at få vist dine billeder, mens du optager dem. Du kan endda bruge den lille skærm til at se yderligere oplysninger såsom kameraindstillinger, dato, tid og batteriniveauer. Dette er især nyttigt, fordi LCD -skærmen ikke forhindrer dit syn på den virkelige verden, når du optager optagelser med kameraet.

  Hvad er en mixer?

  En PA -mixer er en enhed, der typisk tilsluttes en lydforstærker og giver en bruger mulighed for at styre både lydstyrken og lydkvaliteten af ​​lydsignaler, der sendes fra lydindgangskilder.


  En PA -mixer indeholder typisk en indgangsvælger til valg af hvilket kildesignal der skal dirigeres til udgangen, et antal knapper til styring af volumen og lydkvalitet for de forskellige indgangssignaler, en master volumenknap og en afbryder.

  PA -mixere kan også give effekter som udligning, efterklang, begrænsning, undertrykkelse af krydstale og eliminering af feedback. De er også designet til at fungere i miljøer med højere spænding med 115VAC 60Hz strømsystemer med reduceret støj på udgangene, når de opererer ved høje volumener.

  De fleste mixere er monteret i rack i Eurorack-format eller er bærbare “kit” -enheder, der sælges internationalt for at blive brugt med en ekstern strømforsyning via det medfølgende 12V kabel.
  Denne side har for eksempel flere forskellige mixere, en i Eurorack -format til salg for $ 47.

  En mixer kan omfatte to eller flere inputkanaler for at tilvejebringe flere inputkilder. For eksempel kan en lydtekniker optage lyd fra to mikrofoner for at give et bedre stereobillede. En rummelig mixer kan bruges til at sprede lyden fra en enkelt kildehøjttaler til at fylde hele rummet, når afspilning er konfigureret i stereotilstand.

  Mixer

  Hvad er forskellen på en digital mixer og en analog mixer?

  Analoge og digitale mixere er meget forskellige. Inden du træffer beslutningen om at flytte fra en analog mixer til en digital, er det vigtigt at forstå, hvad de gør, og hvordan de fungerer. Hvis du ønsker at købe en ny mixer, vil denne artikel give dig klare oplysninger om forskellene mellem begge typer blandere, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvilken der er den rigtige til din opsætning og arbejdsgang.
  Den vigtigste forskel er, at analoge mixere bruger lydsignaler på forskellige forstærkningsniveauer – med analoge niveauer fra 0dBV (vakuumrørniveau) op til +6dBu (professionelt studieniveau). Dette betyder, at signalniveauet vil ændre sig afhængigt af, hvad der sker i lydkredsløbet, med højere forstærkningsniveauer, der resulterer i større dynamisk område. Digital behandling (filtre, kompressorer, ekspandere/begrænsere osv.) Fungerer anderledes. I et digitalt miljø er alle lydsignaler repræsenteret af en enkelt værdi kendt som en prøve. Så selvom det analoge kredsløb muligvis kan producere masser af forskellige lyde fra forskellige instrumenter ved meget forskellige frekvenser, er hvert digitalt signal simpelthen et ‘sample’. Når du komprimerer eller udvider et digitalt signal, klemmes eller udvides alle oplysninger i prøven til en enkelt værdi – ofte kaldet ‘bitdybde’. For eksempel kan en 16-bit USB-lydgrænseflade have 16 bits opløsning ved 44.

  Digital og analog mixer

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse