Blue Snowball Mikrofon

Anmeldelse: Blue Snowball Mikrofon


USB mikrofon med high-end lyd. TriPod stativ inkluderet.

Blue fabrikken ligger i Letland hvor de selv håndlaver samtlige komponenter til den allervigtigste del af enhver mikrofon: Kapslen. Det er ikke kun det indvendige Blue lægger vægt på. Blue´s flotte og utraditionelle design gør disse kvalitetsmikrofoner til noget helt særligt – også at se på.Sæt den til din PC eller Mac, og du har high-end lyd på ingen tid uanset hvor du er. Plug´n´play uden ekstra drivere. Brug den til alt fra podcast til stemmestyret software med fantastisk klarhed og dybde. TriPod stativ inkluderet. 

Specifikationer

  • Kondensator mikrofon med USB Digital Output
  • Nyre eller Omni karakteristik
  • Frekvensgang 40-18kHz
  • Sample Rate 44.1 kHz/16 bit
  • Dimensioner 325 mm diameter
  • Vægt 460 g

Anmeldelser:

Blue Snowball Microphone

Mit brug og erfaring er hovedsagligt til indspilning af egen stemme i forbindelse med gaming. Jeg er ikke professionel og har ikke indspillet mere end 2 akustiske guitar sange igennem min computer.

Det har taget mig 2 studie mikrofon fra tilfældige mærker i en pris klasse fra 500kr til 1500kr at finde et produkt som rent faktisk gør præcis hvad jeg skulle bruge uden nogle former for problemer.

Den kræver ikke nogen opsætning eller installation for allerede der at give en fantastisk lyd.
I mit tilfælde bliver den brugt til både daglig brug over TeamSpeak og Skype og også “Commentaries” over spil og lignende.
Jeg kan varmt anbefale Blue Snowball til enhver som vil slippe for dårlige headset mikrofoner eller til folk som mangler en mikrofon der kan optage instrumenter (Det er en følsom microphone, og jeg ville enten købe et pop-filter eller lave et selv hvis du skal bruge den til at optage med.)

Det er en stor microfon, rund i formen. Standeren eller holderen den kommer med er udemærket til at stå på et computer bord. Man kan altid modificere den lidt selv hvis man ønsker. (Som jeg har gjort med en regulerbar stander til en lampe, på den måde har jeg den til at sidde over mine computer skærme. Let at tilpasse.)

Lyden i sig selv er i den gode ende. Og til prisen er det en fantastisk mikrofon som nemt slår alle andre i samme prisklasse. (Dog kun i følge min lidt begrænsede erfaring)

Godt køb, og god Dansk pris. Du finder den ikke billigere i indland eller udlandet.


Dejligt Produkt

Blue’s Snowball-mikrofon er utroligt dejlig at arbejde med, når man ikke har så meget erfaring. Den arbejder upåklageligt og dejligt simpelt sammen med din pc, så der kan optages lyd. JEg bruger den personligt til at optage vokal og akustisk guitar, hvor kvaliteten er meget tilfredsstillende. Alt i alt er jeg blevet meget glad for min Snowball! 🙂


Noget for pengene

Blue Snowball er uden tvivl den bedste mikrofon, jeg har prøvet at bruge hidtil. Den opfanger min stemme fint og har en tilpas god størrelse. Vil helt klart anbefale denne til potentielle købere! Man får ikke andre bedre mikrofoner end denne til den pris.

Det er dog en smule træls, at der ikke er nogen tænd/sluk knap på selve Snowball’en så man skal hive USB’et ud for at slukke den helt.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Korg SP-280
Keyboard

Anmeldelse: Korg SP-280 el klaver

Stagepiano med 88 vægtede tangenter, fyldt med lyde fra akk. klaverer, autentiske vintage-elpianolyde, strygere og orgler. Inkl. nodestativ, stativ og damperpedal med “Halv-pedal” funktion. Pianister

focal
Brands

Focal

Se udvalget ved Thomann her: https://www.thomann.de/dk/focal.html Focal Twin6 – Aktive monitors Focal Twin6 Tre-vejs aktiv studiemonitor med 2 x 6,5″ woofer og 1″ diskantenhed (Pris