4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

M-Audio Delta Audiophile 2496

Anmeldelse: M-Audio Delta Audiophile 2496 lydkort

Produktet kan findes her hos Amazon: https://www.amazon.com/M-Audio-Audiophile-2496-Audio-Card/dp/B00014X6RO


24 bit/96 Khz lydkort med 2 analoge, 2 digitale ind/udgange og MIDI

M-Audio Delta serie har i høj grad været med til at præge computerbaseret indspilning. Den stærke serie af lydkort var iblandt de allerførste der tilbød optagelse med opløsninger op til 24bit/96 kHz. Kompatibilitet med Windowsplatforme og Mac OS, høj stabilitet og priser der er til at holde ud.
Delta Audiophile har vist sig meget populært verden over. Det ligger i top tre over hyppigst solgte lydkort til professionel lydoptagelse på verdensplan og ikke uden grund. Kortet  kan arbejde i op til 24 bit 96 Khz, så du kan opnå høj lydkvalitet for forbavsende få penge. Kortet byder på stereo analog ind/udgang, stereo digital ind/udgang samt MIDI-ind/udgang og dejlig simpel driver/mixersoftware.

Specifikationer

  • To linjeindgange (phonostik)
  • To linjeudgange (phonostik)
  • SPDIF ind/ud
  • MIDI ind/ud
  • Samtlige ind og udgange understøtter 24bit og 96kHz
  • AC3 og DTS supporteret via SPDIF tilslutning
  • Driverne understøtter både Win98, Win 2000, WinXP, Vista og Mac OS.

Anmeldelser:

Et fint lydkort til pengene

Har brugt lydkortet i mange år og er ganske glad for det. Det har ikke mange features, men kvaliteten af lyden er rigtig god, og til den pris er det et godt entry level lydkort.


Brugbart lydkort til billige penge.

Delta 2496 er ikke ligefrem det nyeste eller mest sexet lydkort der eksistere, men det er nok en af de bedste prisen.

Det fungere stabilt, har ejet det i over 1 år og har kun haft et enkelt problem med det, efter jeg havde formateret min DAW. Det er væsentligt mere stabil, i min erfaring, end M-Audios USB lydkort (har eget det orginale Fasttrack USB og arbejdet med MobilePre, Fasttrack Pro og Ultra).

Der er ingen ekstra frills eller thrills, bare et gadint produkt da virker.

Jeg kan ikke personligt finde et alternativ inden for prisrammen.
Der skal dog medregnes at det vil være nødvendigt at investere i en eller anden front-end, i form af en mixer eller muligvis en monitorkontroller hvis man kun arbejder ITB.

Brugen af ubalanceret ind og ud gange er et minus i bogen, men hvis man tager sig forholdsregler og sikre sig at ledningsafstanden mellem kortet og hvad man benytter som front-end er kort og ryddet er det ikke et problem man ligger mærke til, selv med mindre end perfekte forhold har jeg endnu ikke haft problemer på grund af dette.

At der desuden er MIDI og S/PDIF (coxial) ind og udgange gør det muligt at udbygge set-upet fra det mest basale til mere komplekse løsninger, dog vil jeg ikke anbefalde lydkortet til personer der veksler mellem hardware og software gennem en produktion eller som optager flere kilder på en gang, men for dem der blot ønsker en at optage en enkel eller to lydkilder ad gangen, i god kvalitet og til billige penge, kan det absolute anbefales.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Annonce

Skabelon til fremtidsfuldmagt

Med en fremtidsfuldmagt har du selv indflydelse på, hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske interesser, hvis du skulle havne i en situation, hvor

Adam A7X
PA Højttalere

Anmeldelse: Adam A7X

To vejs studiomonitor med 7″ woofer og X-ART tweeter. 100W/150W forstærkere. Stk. pris. ADAM har efterhånden været på forkant med monitorteknologi i en længere årrække.

Cataluna SGNC61
Guitar

Anmeldelse: Cataluna SGNC61

Klassisk guitar i 3/4 størrelse med dæk af gran, sider og bund af lindetræ og mahognihals med gribebræt af bejset ahorn. Specifikationer 3/4 størrelse Dæk