Bedste passive højtalere i test

Selvom mange begynder at se mod de aktive højtalere, så er der altså mere power i de passive, samtidige med at man får mere for pengene. Vi har lavet et overblik over de bedste passive højtalere. God læselyst.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: JBL PRX 412M

  JBL PRX412M er en professionel skærmhøjttaler, designet og konstrueret til kvalitetslyd i de mest krævende optagelses- og mediepostproduktionsmiljøer. PRX -serien inkorporerer årtiers JBL Professional forskning og udvikling i en ny generation af højttalere.

  Højttaleren bruger det anmelderroste JTEC Digital Signal Processing (DSP) system til at levere uovertruffen akustisk ydeevne kombineret med let opsætning til et utroligt alsidigt overvågningsværktøj. Denne kombination sikrer ikke kun, at alle studieingeniører kan oprette referencemixer ved deres skriveborde, men giver også lyddesignere mulighed for at oprette realistiske virtuelle rum i deres redigeringssuiter med nogle af de højeste lydfunktioner, der er tilgængelige overalt.

  JBL-ingeniører fandt også måder at indarbejde state-of-the-art teknologier i fremstillingsprocessen, fremskynde samleprocessen og sænke omkostningerne. Resultatet er en professionel højttaler med høj ydelse og meget høj værdi, der kan bruges i næsten ethvert lydmiljø.

  Hvad er en passiv højtaler?

  En PA -mixer er en enhed, der typisk tilsluttes en lydforstærker og giver en bruger mulighed for at styre både lydstyrken og lydkvaliteten af ​​lydsignaler, der sendes fra lydindgangskilder.


  En PA -mixer indeholder typisk en indgangsvælger til valg af hvilket kildesignal der skal dirigeres til udgangen, et antal knapper til styring af volumen og lydkvalitet for de forskellige indgangssignaler, en master volumenknap og en afbryder.

  PA -mixere kan også give effekter som udligning, efterklang, begrænsning, undertrykkelse af krydstale og eliminering af feedback. De er også designet til at fungere i miljøer med højere spænding med 115VAC 60Hz strømsystemer med reduceret støj på udgangene, når de opererer ved høje volumener.

  De fleste mixere er monteret i rack i Eurorack-format eller er bærbare “kit” -enheder, der sælges internationalt for at blive brugt med en ekstern strømforsyning via det medfølgende 12V kabel.
  Denne side har for eksempel flere forskellige mixere, en i Eurorack -format til salg for $ 47.

  En mixer kan omfatte to eller flere inputkanaler for at tilvejebringe flere inputkilder. For eksempel kan en lydtekniker optage lyd fra to mikrofoner for at give et bedre stereobillede. En rummelig mixer kan bruges til at sprede lyden fra en enkelt kildehøjttaler til at fylde hele rummet, når afspilning er konfigureret i stereotilstand.

  Mixer

  Hvad er forskellen på en passiv og aktiv højtaler?

  Til at begynde med indeholder en aktiv højttaler flere forstærkerkredsløb, mens en passiv højttaler har brug for flere forstærkerkredsløb for at fungere. En passiv højttaler tager lidt strøm fra forstærkeren, mens en aktiv højttaler ikke behøver strøm fra forstærkeren. En aktiv højttaler har et batteri indeni, mens en passiv højttaler bruger batterier uden for den. En passiv højttaler bruges, når du vil spare penge, fordi den er billigere og meget lettere end en aktiv. Du kan også bruge en passiv, hvis du ikke har brug for meget lydudgang, eller hvis din forstærker ikke er kraftig nok til højttalerne, fordi de ville blæse hurtigt ud. Hvis du vil kunne fungere i dit budget, og du samtidig vil have god lyd, skal du vælge en passiv højttaler. På den anden side, hvis du leder efter mere strøm i dit lydsystem, så gå med en aktiv højttaler. Det har mere forstærkerkredsløb end et passivt, så det kan levere bedre lyd med mindre forvrængning. Du vil også have kraftfulde højttalere, hvis du er i et band, eller hvis du bare elsker at lytte til en med kraftfulde beats og bas.
  Der er for mange misforståelser, når det kommer til dette emne, så jeg vil forsøge at påpege forskellene mellem dem, så du kan indsnævre dit valg af højttalere eller en forstærker.

  forskellen på aktiv og passiv højtaler

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse