TC Electronic Level Pilot

Anmeldelse: TC Electronic Level Pilot

Højkvalitets, analog volumekontrol med XLR ind/ud til brug med enhver aktiv høttaler.

Kontrol af lydstyrken på aktive monitors kan give nogle udfordringer i mindre hjemmestudie-setups og andre steder hvor der ikke er analog volume kontrol inden for rækkevidde. Regulerer man lyden i sin DAW ændres bit-raten og dermed lydkvaliteten radikalt.
Dét råder TC Electronic nu bod på med Level Pilot; en højkvalitets, analog volumekontrol med XLR ind/ud, direkte til brug med enhver aktiv høttaler.

Specifikationer

  • Passiv volumeregulering (ingen klangfarvning)
  • Balancerede kabler med 2 XLR-han og 2 XLR-hun stik
  • Potentiometer: Bourns stereo, fuldt balanceret
  • Range off – 0dB dæmpning
  • Kabellængde: 1,75m
  • Skridfast gummibelægning i bunden
  • Finish: Sandblæst aluminum
  • Dimensioner: Bredde (top): 45 mm. Bredde (bund): 60 mm. Højde: 50 mm

Anmeldelse:

Smart volumen knap med svaghederJeg købt denne volumen kontrol der kan dæmpe,fremhæve den lyd der kommer ud af et lydkort uden at skrue op for selv lyden fra computeren (højtaler ikonet som der typisk er nede i højre hjørne på en windows computer, går ikke op og ned i lydstyrken når man bruger tc level pilot).

Har læste at det er en fordel altid at have voulmen fra computeren på max eller næste det maximale for at få den mest optimale lyd.

Da jeg så den var på tilbud til 499kr (fik den købt tror det var 1 dag før den igen kostede 699kr) skulle jeg selvfølgelig have sådan en. Det er da også en smart og meget pæn volumen kontrol, som er meget let at skrue op og ned for, det køre jænt og gør det muligt at justere lyden præcist.

Jeg skal bruge det ene kabel/stik til lydkortet som for lyd via usb, med en adapter(trs på lydkortet), pga det andet kabel som skal ind i højtalerne ikke er langt nok skal jeg have 2×1 meter signalkabel, ved ikke om de 4 kabler til sammen er 2×50-60cm som er for lidt, det vil sige fra lydkortet og til højtalerne er der ca 50-60cm kabel.

Jeg har et balance problem, hvad det skyldes ved jeg ikke, heller ikke om det skyldes level pilot (var tilfældigt jeg opdagede det), jeg skruer f.eks helt ned for lyden og så langsomt op for lyden, lyden er på et tidspunkt (uden at overdrive det) ret høj i min venstre kanal,højtaler uden at jeg kan høre noget som helst i den anden kanal,højtaler, den forskel der er på kanalerne ved lav lydstyrke er alt for stor, men om det skyldes level piloten ved jeg ikke, har dog læst om en med sådan en problem inde på tc electronics hjemmeside.

Pga mulig balance problemer vil jeg ikke anbefale det, fordi nogen måske skal købe ekstra kabel og std prisen på 699kr for level piloten ikke så høj karakter

Ps har endnu ikke prøvet at køre med lyden uden om level piloten for at undersøge balance problemerne.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

adam hall
Brands

Adam Hall

Adam Hall Rackhylde 3U, ekstra dyb – Rack tilbehør Adam Hall Rackhylde 3U, ekstra dyb 19″ rackhylde 3 unit Ikke på lager i webshoppen Ikke

Focusrite Scarlett Solo Studio Gen2
Lydkort

Anmeldelse: Focusrite Scarlett Solo Studio Gen2

Komplet studiepakke med Scarlett Solo Gen2 lydkort, Stormembran kondensator studiemikrofon, lukked hovedtelefon og kabel. Inkl. stor softwarepakke med bl.a. Pro Tools | First og Ableton

sonor
Brands

Sonor

Sonor Matini Turquoise Sparkle – Trommesæt Sonor Matini Turquoise Sparkle Kompakt trommesæt (Shell set) i bass wood, bestående af 14″x12″ stortromme, 8″x8″ tam, 13″x10″ gulvtam,