Roland Fantom-7 synthesizer workstation

Anmeldelse: Roland FP-7F

Stagepiano med 88 tangenter, 128 toners polyfoni, SuperNATURAL Piano lydprocessor, Ivory Feel-S tangenter, indbygget looper, mikrofon-indgang med effekter.

Vi anbefaler Roland Fantom-7 synthesizer workstation i stedet, da FP-7F er en forældet version!

Roland Fantom-7 synthesizer workstation

Et stilfuldt instrument med meget brugervenlig betjeningsflade, akkompagnementsmuligheder og flot lydgengivelse gennem indbyggede højttalersystemer.  Progressive Hammer Action PHA III Ivory Feel-S tangenter med Escapement er navnet på den nyeste tangentteknologi fra Roland. Med fokus på dynamisk adfærd har man skabt en ny standard for anslagsfølsomhed, hvor de fine klangnuancer kendt fra akustiske instrumenter nu kan gengives. Følsomheden kan indstilles i fine trin og udtryksmulighederne føles ubegrænsede.Med SuperNATURAL Piano teknologien får du en drastisk forbedring på tre essentielle områder: anslagsfølsomhed, udklingning, samt lydkarakteristik i de forskellige toneområder. Hvor tidligere anvendte teknologier skabte grovkornede overgange ved skift mellem forskellige anslagsstyrker og toneområder, samt unaturlige “loops” i tonernes udklingning, giver SuperNATURAL Piano dig trinløs dynamik med en fuldkommen naturlig tre-dimensionel lyd og klangmæssig respons.

FP-7F er udstyret med Rolands helt nyudviklede PHA III Ivory Feel-S tangenter med Escapement. Tangenterne har samme overlegne hammer- og Escapement-mekanisme som PHA III tangenterne fra Rolands topmodeller, og leverer et suverænt autentisk touch, som omsætter dit fingerarbejdes allerfineste nuancer til lyd. Tangenterne har også ekstremt hurtig respons ved gentagne toner på samme tangent. Overfladen på de hvide tangenter er en genskabelse af ægte elfenbens-tangenters unikke udseende og behagelige spillefornemmelse. Tangenterne er hver især støbt i et patenteret materiale med fortræffelige fugtabsorberende egenskaber og en elegant hvid finish på oversiden og ned om tangenternes sider.

Udvid din musikalske kreativitet med den indbyggede Looper, som er optimeret specielt til pianister. Du kan på et øjeblik lave loops i flere lag med FP-7F’s egne lyde, og/eller med lyd fra den indbyggede mikrofonindgang (læs nedenunder). Mangler din musik et skud adrenalin på stedet, så tag fat i det indbyggede rytmebibliotek; hver enkelt rytme har en tilhørende intro og afslutning – en genial mulighed for sangskrivere og solo-optrædende. Den indbyggede Looper betjenes helt enkelt med knapperne på frontpanelet, men kan også styres med foden, hvis du bruger en RPU-3 pedalenhed (ekstraudstyr). Ydermere kan dine loops gemmes på en USB hukommelsesnøgle som WAV filer, og bruges igen på et senere tidspunkt med FP-7F’s afspillerfunktion.

Med FP-7F kan du også have det skægt med at synge til din musik. Tilslut en mikrofon (ekstraudstyr) og oplev den stærke indbyggede harmoni-processor, som er hentet fra BOSS’ VE-20 Vocal Performer. Du kan her vælge mellem tre forskellige typer vokalharmonisering; duo (din egen stemme, plus en harmonistemme), trio (din egen stemme, plus to harmonistemmer) og kvartet (din egen stemme, plus tre stemmer). Harmoni-processoren skaber harmonierne ved at aflæse de akkorder, du spiller på tangenterne i realtime, men kan også hente akkord-informationer fra de indbyggede Session Partner patterns og skabe harmonistemmer på denne måde. Bruger du en RPU-3 pedalenhed (ekstraudstyr) får du håndfri kontrol og kan slå harmonistemmerne til eller fra med foden.

Specifikationer

 • Indbygget SuperNATURAL® Piano lydprocessor
 • 88 vægtede nyudviklede PHA III Ivory Feel-S tangenter med Escapement
 • Indbygget højttalersystem
 • 351 lyde inkl. 8 trommesæt, 1 SFX sæt 
 • Lav optagelser i flere lag med den indbyggede Looper
 • Mikrofonindgang og harmoniserings-effekter
 • Fås i sort (FP-7F-BK) og hvid (FP-7F-WH) finish
 • Passer til en RPU-3 pedalenhed med tre pedaler (ekstraudstyr) og det matchende KSC-44 stativ (ekstraudstyr)
 • DP-10 dæmperpedal medfølger
 • Dimensioner 1,346 x 369 x 137 mm
 • Vægt 24.0 kg

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Strymon Big Sky Multi Reverb
Tilbehør

Anmeldelse: Strymon Big Sky Multi Reverb

Boutique reverb pedal med 12 forskellige studiekvalitets rumklange i én og samme pedal. Amerikanske Strymon laver udelukkende “boutique” elektronik. Deres mission er at gøre musikeres

Yamaha PSR-A3000
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha PSR-A3000

Automatikkeyboard med 61 tangenter, orientalske lyde og styles, alsidig joystick-controller og avancerede Oriental Scales-funktionalitet, 997 lyde, 58 tromme/effekt sæt, og 480 XG lyde. Med et

cort guitar
Brands

Cort

SE udvalget her: https://www.thomann.de/dk/cort.html Der er ikke mange, der ved det, men Cort er verdens største producent af guitarer og basser. Firmaet, der har fabrikker