YAMAHA P-125

Anmeldelse: YAMAHA P-125


Slankt designet stagepiano med 88 vægtede GHS-tangenter, 192 toners polyfoni, rumklang og dæmper resonans, 24 klaverlyde, 20 Bass and Drum beats. Integrerede 2-vejs højttalere.

P-125 er et piano der producerer dynamiske kvalitetslyde med naturtro piano respons, samtidig med at det forbliver slankt og meget let betjent. Den minimale lys refleksion fra overfladen og det minimalistiske højttalerdesign er valgt for at opnå en smuk og elegant finish. P-125 er til begynderen eller den prisbevidste semi-professionelle, der vil have gode tangenter og et alsidigt lydudvalg. Klaveret benytter Yamahas Pure CF Sound Engine lyd-del som er resultatet af over et århundrede med akustisk klaverhåndværk, kombineret med state-of-the-art teknologi og ekspertise. P-125 indeholder bl.a. lyden af det berømte Yamaha CFIIIS 9′ koncertflygel som er omhyggeligt reproduceret, og giver mulighed for utrolig dynamisk og udtryksfyldt klaverspil.

P-125 har Graded Hammer Standard (GHS) klaviatur, hvor de sorte tangenter er matte i overfladen, og ligesom på et akustisk klaver, er tangenterne i den dybe ende af klaviaturet lidt tungere, end dem i den høje ende. Et 2-vejs højttalersystem producerer en ekspansiv klaverlyd i både opad og nedadgående retning. Dette gør det muligt for spilleren at nyde en stor og bred lyd, som om man sidder foran et akustisk klaver. En “table EQ” funktion gør det muligt at bevare optimal akustisk lyd, selv om instrumentet placeres på en hård og flad overflade, som et bord. P-125 har indbyggede bas- og trommespor, der kan hjælpe dig med at holde tempoet. Der er en række rytmemønstre at vælge imellem fra rock til ballader som kan benyttes ved øvning, eller bruges som virtuel trommeslager når du performer.

Yamahas “Smart Pianist” app giver dig mulighed for at styre de mange funktioner, der er inkluderet i Yamaha digitale pianoer fra din smart device. Lyde, rytmer og andre indstillinger kan vælges, mens man ser på skærmen, hvilket gør det nemt at nyde de mange nye funktioner. Du kan også gemme dine favoritindstillinger så de hurtigt kan findes frem igen, når som helst, og akkorderne i et lydspor kan vises på din iPhone eller iPad.

Specifikationer

 • Graded-Hammer-Standard keyboard (GHS) med 88 vægtede tangenter med matte sorte tangenter
 • 192-toners polyfoni, Pure CF lyddel, 24 lyde
 • Bass and Drum beats 20 styles
 • Smart akustikkontrol og Sound Boost
 • Dæmper-resonans effekt
 • Dual, Split-funktion og Duo-tilstand ideel i en undervisningssituation med lærer/elev
 • 2 Spor-optager (1 sang)
 • 21 Demo sange og 50 piano-sange
 • 2 x 7 watt forstærker med 12 cm x 2 + 4 cm x 2 højttalere
 • USB-to-host tilslutning
 • 2 hovedtelefon udgange / AUX udgange
 • Ekstraudstyr: L-125 matchende stativ, LP-1 3-pedal enhed (medfølger ikke) 
 • Dimensioner 1326 x 166 x 295mm
 • Vægt 11.8 kg

 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Ampeg
Brands

Ampeg

Ampeg SVT-CL – Bass heads Ampeg SVT-CL Bastopforstærker i Classic-serien på 300 watt med 3x12AX7, 2x12AU7 og 4×6550 rør, 3-bånds EQ, 5-vejs Mid-tone og balanceret

rme lydkort
Brands

RME lydkort

RME Babyface Pro Kompakt USB professionelt high-speed lydkort, 24-kanaler, 192 kHz bus-powered, 12 ind/ud inkl. 4 analoge ind/ud, 1 x ADAT ind/ud, MIDI ind/ud og

Beyerdynamic DT-770M
Studie

Anmeldelse: Beyerdynamic DT-770M

UDGÅET: Se i stedet beyderdynamic DT 770 PROP – 80 ohm her Lukket dynamisk hovedtelefon ekstra dæmpet 35 dB. Specielt velegnet til trommeslagere og live-lydteknikere.