Bedste lysstativ i test

Har du en masse lys-udstyr, så er halvdelen af det opsætningen. Den bedste måde at sætte dit lys korrekt op på er ved at bruge et lysstativ, der nemt kan justeres efter dit behov! 

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad er et lysstativ?

  Diskotek er en af ​​de ting som du enten elsker, eller hader. Men hvis du er fan af at gå på klubber eller selv at spille, så ved du med sikkerhed også hvor vigtigt lys er, og med andre ord hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr – i dette tilfælde et lysstativ.

  Det et lysstativ gør er at den holder din lyskilder. Hvis du eksempelvis har en diskokugle hængende vil det være fornuftigt, at stativet til den diskokugle skal være robust og pålideligt, så det ikke ender med at den falder ned i hovedet af nogle gæster! På samme måde, hvis du er en mobil DJ, og du gerne vil have et diskolys med dig, uanset hvor du går, skal stativet også være mobilt og nemt at håndtere.

  Live music concert with dj set and band in outdoor square by night - celebrate people

  Et lysstativ er en vigtig ting at overveje, når du installerer noget belysningsudstyr i dit værelse eller på scenen. Det er generelt lavet af metal eller andet robust materiale for at sikre stabilitet og holdbarhed. De fleste stativer er lavet med en hængekrog for at fastgøre stativet til loftet. De fleste stande er dog alsidige afhængigt af dine behov. Det kan optage meget mindre plads, hvilket gør dem perfekte til mindre værelser eller mobile DJ’er, der tager deres udstyr med, uanset hvor de går.

  Hovedfunktionen for et lysstativ er at holde lyskilden, så den let kan placeres foran din forestilling eller under filmoptagelse.

  Men det er ikke alt, det gør. Et lysstativ bruges også ved opsætning af lys for at sikre korrekt lysfaktor på scenen. En anden anvendelse er, når du installerer diskolys på større områder eller arenaer, så du ikke skal vente i timevis, før du sætter lyset op. Op med stativet og få hængt lyset op.

  Hvor høj skal et lysstativ være?

  Lights on the stage

  Som tommelfingerregel skal stativer være mindst en meter høje. På denne måde er lysmængden tilstrækkelig til at kunne dække hele lokalet – også den del, der kommer til at stå foran. En for lav højde giver ikke nok belysning til baglokalet. Hvis du bruger en forstørrelse, gælder denne regel muligvis ikke, fordi du kan flytte den op og ned for at fokusere lyset på dit projekt.

  Hvis du er en dj, er det også vigtigt, at du kan stå under din DJ -bod. Når du bygger din egen DJ -bod, skal den justeres til din højde, så du kan bruge dit gear uden problemer og uden du skal stå og dukke dig. Ellers bliver jobs trælse at spille og kvaliteten af dit arbejde falder.

  Dog skal du som mobil DJ også være opmærksom på, at lysstativet ikke bliver for højt. I dette tilfælde, bliver det svært at have dit udstyr med over det hele, og kommer til at hæmme fremtidige jobs.

  Bør jeg købe et lysstativ?

  Hvis du er DJ, så ja! Et lysstativ vil helt sikkert forbedre dine præstationer ved at hjælpe dig med at få belysningen helt i orden. Det er være DJ er blevet mere og mere populært, så hvis du vil være en af ​​de bedste, skal du investere i et let stativ.

   

  Du kan få fat i en for ikke ret mange penge, afhængigt af hvilken type stativ du har brug for. Hvis det er til daglig brug på grund af klubkoncerterne, så vil jeg sige købe en billig, der er justerbar i modsætning til en fast pris -model, der ikke lader dig justere positioner fra sted til sted.

  Lysstativer er meget holdbare og godt lavet. Du kan justere stativets højde, afhængigt af om du bruger det til din blanding eller ej. Du bliver nødt til at placere den højere for at blande med lys tændt eller lavere, hvis du blander efter følelse.

  Et let stativ er virkelig let at sætte op, når du først ved, hvordan du sætter det sammen! Jeg vil sige, at du ret hurtigt kan lære at oprette et godt belysningssystem, hvis du øver nok. At lege med forskellige farver og mønstre hjælper virkelig dine forestillinger – og skaber en intim stemning på dansegulvet, som man ikke kan få uden.

  Selvfølgelig skal du sørge for at at have noget at hænge på dit lysstativ. Hvis du mangler inspiration anbefaler jeg at du læser dette indlæg!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse