Roland JUNO-DS61

Anmeldelse: Roland JUNO-DS61


Performance-synthesizer med 61 tangenter, indbygget sampler, 8 Phrase Pads til triggerfunktion fra USB-hukommelse, 8-spors sequencer, mikrofonindgang og DAW-Control funktion.

Rolands JUNO synthesizere er kendt for deres fantastiske lyd og enkle betjening. JUNO-DS61 løfter den ikoniske serie til et nyt niveau og tilføjer mange powerfulde forbedringer samtidig med, at den bibeholder den strømlinede og enkle betjening. Den alsidige og intuitive JUNO-DS61 gør dig i stand til at producere fed musik hvor end du spiller.

Specifikationer

 • Letvægts, sceneklart keyboard med pro lyde, forbedrede performance features og batteridrevet betjening
 • 61-tangenters anslagsfølsomt keyboard med synth action
 • Inkluderer alle lyde fra den populære JUNO-Di samt nye, opdaterede akustiske og elektriske klaverer, flere orgler og meget mere
 • Wave expansion slots gør det muligt at downloade nye sound waveforms gratis fra Rolands Axial website
 • Sample import-funktion til at afspille WAV-filer fra JUNO-DS61’erens keyboard
 • Enkel lydmanipulering og editering med fysiske drejeknapper og sliders
 • Otte Phrase Pads til at trigge samples og audio gemt på USB
 • mikrofon indgang og dedikerede Reverb, Vocoder og Auto Pitch-effekter som giver imponerende vokalperformance
 • Intuitiv otte-spors pattern sequencer med non-stop optagelse så du hurtigt kan lave og gemme nye ideer
 • USB, audio/MIDI og DAW Control mode
 • Dimensioner 1,008 x 300 x 97 mm
 • Vægt 5.3 kg

JUNO-DS61 er det ideelle keyboard til alle typer af keyboardspillere, fra de professionelle og weekendmusikerne til musikproducere og hobbymusikanter. Den er også god i undervisningsmiljøer og teaching labs. JUNO-DS61 er nem at bære og enkel at betjene og er proppet med fede lyde fra Roland til enhver musikstil og genre og den alsidige betjening med batteri- eller strømforsyning giver dig fleksibiliteten til at spille når som helst og hvor som helst.

Akustiske klaverer, elektriske klaverer og orgler er de fleste optrædende keyboardspilleres foretrukne lyde. I JUNO-DS61 er klavererne blevet udbygget med forbedret lyd og respons og der er nu endnu flere orgler at vælge imellem. Udover denne nye DS Tone Bank inkluderer instrumentet hele biblioteket med 1000+ lyde fra den forrige generation JUNO-Di og patches fra dette keyboard er fuldt ud kompatibel med JUNO-DS61. 

En ting, der har gjort JUNO-serien til en favorit blandt keyboardspillere, er designet omkring instant access, der gør det enkelt og hurtigt at finde fede lyde. Hvis du kan lide at dykke længere ned og lave dine egne indstillinger, så kan JUNO-DS61 nu tilbyde endnu flere justerbare parametre end før, som gør det muligt at tweake patches og performances ned til mindste detalje. Frontpanelet har en udvidet samling af hands-on drejeknapper og sliders til at lave patches og justere lydene med mens du spiller, og bagpanelet har tilslutninger til hold- og expressionpedal på samme tid. 

JUNO-DS61 understøtter internal waveform expansion via USB som komplementerer dens imponerende indbyggede lydsamling. Over 1000 EXP sounds er tilgængelige til fri download fra Rolands Axial website, inklusiv top-kvalitets akustiske klaverer, world-instrumenter, go-to studio standards, percussion, loops og mere. Og finder du ikke hvad du skal bruge kan du loade WAV-filer fra dit personlige bibliotek og afspille dem fra keyboardet. JUNO-DS61 kommer fra fabrikken med den alsidige EXP-06 Studio Collection preloaded i dens wave expansion slot.

Med JUNO-DS61’erens otte Phrase Pads kan du supplere dit keyboard med samples eller musikfiler fra USB. Du kan afvikle hvad end du har lyst til fra dens pads – one-shot samples, vokal, lydeffekter, loops eller hele tracks – og trigge dem med et enkelt touch.   

Hvis du er solo performer eller singer/songwriter vil du elske JUNO-DS61’erens mic input, der gør det muligt at få lækker vokallyd uden at medbringe ekstra grej. Der er en dedikeret vokalrumklang samt Auto Pitch, så du kan synge med den klassiske autotune-lyd. Dens indbyggede vocoder gør det muligt at synge ind i mikrofonen og styre tone og pitch via de lyde, der afspilles på keyboardet.

Når du får en ide til en sang eller et beat kan du nemt gemme og udvikle det med den indbyggede pattern sequencer. Den intuitive, non-stop betjening afbryder ikke dit workflow og gør dig i stand til at opbygge hele arrangementer på ingen tid. Sequenceren er også perfekt til at forstærke live performances med pre-made backing tracks og looping på stedet. 

JUNO-DS61 er ikke kun fantastisk på scenen – den virker også super godt til musikproduktion på computeren. Det integrerede USB interface giver en solid front end til et mobilt- eller studie-setup, og gør det muligt at optage MIDI og audiodata, inklusiv lyde fra mic input. Der er endda en dedikeret DAW Control mode til at betjene dit musiksoftware fra JUNO-DS61’erens frontpanel.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

sennheiser HD-650
Studie

Anmeldelse: Sennheiser HD 650 Hovedtelefon

Åben dynamisk hi-fi/professionel stereo hovedtelefon med fremragende lyd. Elegant titanium-silver finish. HD 650 er en high-end, åben, dynamisk hovedtelefon med fremragende lyd (kæmpe frekvensområde 10

Novation
Brands

Novation

Novation Launchpad Mini MKII Mini Ableton Live Grid-controller med 64 mini pads til triggering af clips, mix-kontrol, effektsends m.m. Inkl. Ableton Live Lite 9. På

the bass
Guitar

Bedste basstrenge i test

Det er alpha og omega at man altid har gode strenge til sin bas. Måske står du og har brugt de samme basstrenge i lang