Squier Vintage Modified Jazz Bass '70s Natural

Anmeldelse: Squier Vintage Modified Jazz Bass ’70s Natural


El-bas med krop af ahorn, ahornhals og to J-Bass pickupper.

Squier Vintage Modified Jazz Bass ’70s, er baseret på modellerne fra den mest navnkundige periode i Jazz Bass’ens historie. Med to Fender designede pickupper og en slank “C” -formet ahorn hals med vintage finish, 9.5″ radius ahorn gribebræt med 20 medium jumbo bånd og stilfulde sorte blok indlæg i gribebrætet, fremstår den både optisk og lydmæssigt som en  tro kopi af de legendariske 70’er Jazz bass’er. Dertil kommer en tre lags sort slagplade, fire-sadel bro, riflede krom drejeknapper, og open-gear stemmeskruer.

Super 70’er lyd og “feeling” til nutidens bassister.

Specifikationer Squier Vintage Modified Jazz Bass ’70s

  • Konstruktion: Bolt-on
  • Mensur: 34″
  • Krop af ahorn
  • Hals og gribebræt af ahorn med 9.5″ radius
  • 20 medium jumbo bånd
  • Standard åbne mekanikker
  • Standard stol
  • 2 stk. Fender Designed J -Bass singlecoil pickupper
  • Krom hardware

Anmeldelse:

Virkelig godt køb!

Sikke en overraskelse. Anbefalede denne bas til mine venners søn som et godt bud på en første bas. Strengene ligger perfekt, den er justeret super. Og laken er helt fejl fri samt alt anden på den. Jeg har selv købt 1 nu og har ikke skulle gøre noget ved den. Det er kort sagt… lidt vildt for en bas til 2900 kr.


Super bas med rigtig god lyd. Er begynder, men min spillelærer er meget begejstret over lyden i denne bas.Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Squier Vintage Modified Jazz Bass ’70s Natural


Super bas til prisen!

Har nydt den i et års tid uden at gøre noget ved den, har nu monteret flats og fået den justeret op, og det er en DRØM at spille på!

Eneste minus er jack-indgangen som har skramlet en del på grund af ir, tror jeg. Det har jeg klaret løbende med noget kontaktrens.


Dejlig bas

Overraskende god bas, for meget få kroner.

Lyden og spilbarhed kan sagtens følge med basser der koster det dobbelte.

Ser godt ud med blokindlæg og bindinger på siden af gribebrættet.

Pickupperne (Seymour Duncan) lyder ret godt og er lavet specielt til bassen. Kan dog sagtens opgraderes med bedre pickupper, hvis man skulle have lyst til det.

Halsen er tynd og hurtig og var sat fornuftigt op fra fabrikkens side af. Efter et sæt nye strenge og en justering var den super, men dejlig lav strengehøjde.

Elektronikken er nok det sted hvor man kan se, at det er en billig bas, men indtil videre (4 år) er der ingen problemer med det heller.

En af de gange gange, hvor man faktisk får mere end hvad man betaler for:-)

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Yamaha P-45
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha P-45

Slankt designet stagepiano med 88 vægtede GHS-tangenter, 64 toners polyfoni, duo og dual funktion, effekter og i alt 10 forskellige lyde. P-45 fremstår i et

blokfløjte
Træblæsere

Blokfløjte – De bedste i test

Blokfløjten er et klassisk instrument, som mange måske har stiftet bekendtskab med i musiktimerne i folkeskolen eller til forskellige rytmiklektioner. Det skyldes, at blokfløjten er

Access Virus TI2 Desktop
Studie

Anmeldelse: Access Virus TI2 Desktop

Produktet kan findes her: https://www.thomann.de/dk/access_virus_ti2_desktop.htm VA desktop-synthesizer med computerintegration Virus|TI 2 Desktop er essensen af Virus. Med samme lyd og betjeningsflade som keyboardmodellerne, men er