Fender Mustang I V2

Anmeldelse: Fender Mustang I V2


Forstærker combo på 20 watt med 8″ højttaler, 1 kanal med 24 presets, 17 forstærkermodeller, 24 effekter, indbygget tuner, AUX-indgang, hovedtelefon-udgang og USB-udgang. Inkl. USB-kabel, Fender FUSE, Ableton Live Lite 8 Fender og Amplitube Fender LE software.

Mustang-serien af guitarforstærkere tilbyder topmoderne egenskaber og masser af morskab til utrolige priser. Sigtet er rettet mod guitarister fra begyndere til weekendkrigere, og disse forstærkere indeholder meget præcis amp-modeling, en fremragende samling af effekter med baggrund i en helt ny DSP-platform, samt en lang række “skjulte” funktioner; alt sammen let at bruge lige ud af kassen! Det lækre visuelle design ser på én og samme tid nyt ud, men vækker også minder om klassisk Fender-stil. Og med et kraftfuldt, men letvægts udgangstrin og muskuløse enheder og kabinetter, lyder det så godt, som det ser ud.

Mustang I er en lukket combo på 20 watt med en Special Design-enhed på 8 tommer. Den leveres fra fabrikken med 24 presets baseret på 17 forstærkermodeller og 24 effekter, og tonerne dækker terrænet fra vintage Fender til moderne metal. Antallet af forstærkermodeller kan øges med en computer, hvor forstærkeren også kan omkonfigureres fuldstændigt af brugeren. Alle Mustang -modeller  er udstyret med USB-forbindelse, der fungerer som et højkvalitets, “low latency” audio output, samt til brug af Fender Fuse-softwaren til PC og Mac. Der åbnes for en verden af muligheder, inklusiv parameterkontrol direkte på skærmen, detaljeret redigering, “skjulte” effekter, ubegrænset lagring af presets, online preset-udveksling med Fender FUSE-netværket samt gratis Fender artist-presets. Mustang -forstærkerne inkluderer tilmed optage- og modeling-software fra Ableton og IK Multimedia uden beregning. Mustang-amps leverer storslået lyd, mulighed for endeløs eksperimentering og underholdende, unikke oplevelser for guitarister på alle niveauer.

Specifikationer Fender Mustang I V2

 • 20 watt
 • 1 stk. 8″ Fender special design højtaler
 • 1 kanal med 24 presets hvor du kan gemme 16 af dine egne favoritindstillinger
 • 17 forstærker-modeller
 • 12 modulationseffekter
 • 12 forskellige Delay/Reverb typer
 • Indbygget chromatisk tuner
 • AUX-indgang
 • Hovedtelefon-udgang som også er et højtaler emuleret Line Out
 • Højtaler-emuleret USB udgang
 • Kompatibel med Fender FUSE software
 • Inkl. USB-kabel og du finder et link på emballagen til download af Fender FUSE, Ableton Live Lite 8 Fender Edition og Amplitube Fender LE software
 • 7,7 kg

Anmeldelser:

God begynder eller øveforstærker

Jeg har købt denne forstærker til at tage med i sommerhus og over til kammerater. forstærkeren vejer ikke nær så meget som en rørforstærker, og den er heller ikke så følsom under transport. Den spiller også rigeligt højt til en lille jamaften, men man skal ikke forvente at kunne bruge den til et spillejob.

Den har en enorm mængde forskellige lyde og effekter, og til forskel fra mange andre lignende modelling forstærkere så er de fleste lyde brugbare.

Jeg har givet forstærkeren 5 stjerner. De skal ses i lyset af prisen og hvad den er designet til. Som en lille øveforstærker, eller til at tage med under armen kan jeg ikke finde noget på markedet der er et bedre valg.


Fin øveforstærker

God øveforstærker. Specielt moderat gain (Fender) lyde er gode. Som alt med presets kan man forbedre dem betydeligt ved selv at pille. Det kræver forbindelse til computer; men til gengæld kan man pille ved en lang række ting som højtaler type m.m.
Effektforstærker og især højtaler enhed er ikke super; men da jeg normalt bruger den med hovedtelefoner er det ikke noget problem. Desuden – en god enhed koster mere end denne forstærker… Syntes bestemt man får noget til prisen.


Fed øve/begynder forstærker

Denne forstærker er vildt fed, featuren hvor man kan tilslutte den til computeren, og derved tilføje og redigere sine lyde er super lækker.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Fender Mustang I V2


OK øveforstærker.

Købte forstærkeren for et år siden og jeg må sige den har leveret. Den har nogle udmærkede effekter, men må sige dens metal-preset er noget af en prøvelse, det støjer som en i helvede. Desuden kan den spille helt sindsygt højt i forhold til dens størrelse! Det lyder så heller ikke sindsygt godt og bliver meget nemt “dåseagtigt”. Men lavt, sat på clean leverer den fint. Der er også rig mulighed for at udforske forskellige effekter.
Men fin og holdbar øveforstærker.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

bae audio
Brands

BAE Audio

Udvalget kan findes her: https://www.thomann.de/dk/bae_audio.html Når talen falder på god lyd og preamps er det uundgåeligt at talen også falder på Neve, og i særligt

Casio CDP-130 el-klaver sort
Keyboard

Anmeldelse: Casio CDP-130

Kompakt digital-piano med 88 vægtede tangenter, 48-toners polyfoni, 10 forskellige lyde, rumklangseffekt, USB interface og indbyggede højttalere. Det ideelle begynderklaver i mørkt design. Det har