Korg SP-280

Anmeldelse: Korg SP-280 el klaver


Stagepiano med 88 vægtede tangenter, fyldt med lyde fra akk. klaverer, autentiske vintage-elpianolyde, strygere og orgler. Inkl. nodestativ, stativ og damperpedal med “Halv-pedal” funktion.

Pianister på alle niveauer holder af at spille på et instrument, som gengiver lyden og følelsen af et koncertflygel på den rette måde. SP280 tilbyder netop den oplevelse, og er samtidigt et pænt designet digitalpiano, som passer lige så godt på scenen som derhjemme. Det medfølgende stativ er let at montere af og på, og den lette vægt gør det enkelt at tage med overalt.

SP280 har ud over flygler mange andre lyde, som autentiske vintage-elpianolyde, strygere og fx orgler. Totalt 30 forskellige lyde findes tilgængelig for din kreativitet – alt for at dække de fleste situationer, som kan opstå når du spiller live eller bare vil spille andre instrumentlyde end piano. “Layer Mode” lader dig spille to lyde sammen, og “Partner Mode” deler klaviaturet i to dele, så to personer kan spille og øve samtidigt. Det findes desuden to hovedtelefonsudgange, hvis man ikke vil høres i omgivelserne.

SP280 findes i både sort og hvidt for at kunne passe ind i et moderne hjem eller offentligt lokale. Det flotte design indeholder også den kraftigste forstærker i sin klasse, og de indbyggede højtaler er dimensioneret for at kunne gengive det store register i en flygellyd. Korgs NH-pianoklaviatur, “Natural Weighted Hammer Action”, gør, at du har rette tyngde og følelse i anslaget præcis som på et akustisk piano.

SP280 er desuden et fuldbårent Stage-piano. Med både ind- og udgange for lyd har du gode tilslutningsmuligheder til andet udstyr. Det medfølgende stativ er let at montere af og på, og den lette vægt gør det enkelt at tage med overalt.  At det oven i købet er rigtigt flot er en ekstra bonus; men at det lyder fantastisk, er selvklart for et Korg-piano.

Specifikationer – Korg SP-280

  • 88 tangenters progressiv Korg-NH Klaviatur (Natural Weighted Hammer Action)
  • Anslagsinstillinger: Light, Normal, Heavy
  • 120 stemmers maks. polyfoni
  • 30 forskellige lyde: Acoustic Piano x 5, Electric Grand, Electric Piano x 6, Harpsichord, Clavi x 2, Vibraphone, Marimba, Acoustic Guitar, Jazz Organ x 3, Pipe Organ x 3, Strings x 3, Choir 3
  • Effekter: Brilliance, Reverb og Chorus 
  • 30 Demo sange og indbygget metronom: med Tempo, Time signature, Accent, Lyd og volumekontrol.
  • Tilslutninger: Line Out (L/MONO, R), Line In, MIDI (In, Out), Hovedtelefoner x 2, Pedal, Pedal unit
  • 2 x 22 Watts forstærkere og 2 stk. 8 x 12cm højtalere
  • Inkluderet tilbehør: DC 19 V AC strømadapter, 15W strømforbrug. Nodestativ, stativ og damperpedal med “Half-pedaling”-støtte
  • Ekstra tilbehør: PU-2 Pedal Unit (sælges separat)

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Peavey Bandit 112
Tilbehør

Anmeldelse: Peavey Bandit 112

Forstærkercombo på 80 watt med 12″ højtaler, 2 kanaler, 3-bånds EQ, rumklang og effektloop. Den populære Bandit 112 har 2 kanaler med 3-bånds eq på

Planet Waves DP0002 Pro String Winder
Tilbehør

Anmeldelse: Planet Waves DP0002 Pro String Winder

Kombineret stringwinder og stringcutter til guitar. Et ultimativt værktøj når der skal skiftes strenge. D’Addarios patenterede Pro Winder er en strengestrammer med indbygget bidetang. Anmeldelser:

Korg Pa4X 61
Keyboard

Anmeldelse: Korg Pa4X 61

Avanceret arrangementskeyboard med 61 semi-vægtede tangenter, mere end 1500 lyde, sampling, over 500 styles, digitale drawbars, TC Helicon Voice Processor. Pa4X Professional Arranger er mere