4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Squier Classic Vibe Telecaster '50s Butterscotch Blonde

Anmeldelse: Squier Classic Vibe Telecaster ’50s Butterscotch Blonde


El-guitar med krop i Pine træ, ahornhals, 2 singlecoil pickupper og chrome hardware.

Denne vintage Tele er dedikeret til de allerførste år hvor Fender lavede og eksperimenterede med elektriske guitarer. Telecasteren var, i starten af 50erne, den første elguitar som der blev produceret og solgt i strørre målestok og den er stadig en af de populæreste single-cut guitarer i verdenen. Der findes utallige no-name varianter og kopier af Telecaster modellen men det er få af dem som kan klare en direkte sammenligning – En rigtig Telecaster er stadig en Fender Telecaster.

Squier by Fender Classic Vibe Tele ’50s er udført med en krop i fyrtræ med en standard ahorn hals. Ligesom 1950s modeller har denne Classic Vibe Tele en bro med tre sadler og string-through konstruktion. De to single-coil pickupper er ligeledes designet med inspiration fra 50er modellen og leverer den klassiske 1950’er Telecaster tone. Ahorn halsen er boltet til kroppen og har et standard 21-bånds ahorn gribebrættet.

Specifikationer

  • Konstruktion: Bolt-on
  • Mensur: 25.5″
  • Krop af gran
  • Hals “C” og gribebræt af ahorn med 9.5″ radius
  • 21 medium jumbo bånd
  • Vintage style mekanikker
  • Vintage style string-thru-body stol
  • 2 stk. Custom vintage style singlecoil pickupper
  • Chrome hardware

Anmeldelser:

god til prisen som denne video vil bevise

er du i tvivl om det er pengene værd at købe custom shop?


Super cool

Jeg har haft min Tele i snart et år, og den er helt fantastisk.
Den har snart været brugt til alle genre, lige fra pop-rock til psykedelisk til hiphop. Jeg købte en Fender Stratocaster, men den giver bare ikke det samme, og det mener jeg virkelig!
En musiklærer afbrød mig i et såkaldt fender-moment, og han sagde at det “bare” var en squire. Men det er det altå ikke.. Det er min Squire og det er den jeg føler mig tryg ved at spille på. Jeg blev vred over det. Men han forstår ikke så meget. Men den kan helt klart anbefales for folk der vil have en guitar i god kvalitet, og den er jo ikke dyr, i den her uge har jeg selv været god for omkring 37 kroner, haha.


Fed all-around guitar

En super god guitar til billige penge.
Jeg bruger den lige pt. til at spille noget hardcore-punk, men den kan klare en del genre bl.a. rock, jazz, funk,reggae, pop-punk, til dels metal og hard rock. Den lyder skarp, den har en klar og crunchy tone.
Kvaliteten af guitaren er i top. Vægten er let i forhold til andre squier guitar.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

warm audio
Brands

Warm Audio

Warm Audio WA76 Limiting Amplifier Klassisk 1176 kompressor med Cinemag ind og udgangstransformere made in USA. På lager i webshoppen Findes i 3 butikker kr

the bass
Guitar

Bedste basstrenge i test

Det er alpha og omega at man altid har gode strenge til sin bas. Måske står du og har brugt de samme basstrenge i lang

M-Audio BX8 D2
Studie

Anmeldelse: M-Audio BX8 D2

UDGÅET: Vi anbefaler i stedet disse JBL PRX812W BX8 D2 er arvtager til en af verdens mest benyttede monitorhøjttalere, med et nyt design både udvendigt