Bedste guitartaske i test

Vi har samlet de bedste guitartasker til dig, så du nemt kan vælge hvilken en du skal vælge. Rigtig god læselyst.

Alle testede guitartasker

Thomann E-Guitar Case ABS guitartaske case
indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  Akustisk

  Thomann Acoustic-Steel Gigbag BK

  Produktbeskrivelse

  Dette er en anmeldelse af Thomann Acoustic-Steel Gigbag BK. Denne guitartaske er designet til at passe til en akustisk guitar op til 91,44 cm og har en udvendig lomme med lynlås, to håndtag og en justerbar skulderrem. Det kommer også med Thomanns 100% tilfredshedsgaranti.

  Thomann Acoustic-Steel Gigbag BK giver beskyttelse, når du bærer din akustiske guitar rundt. Blandt alle de funktioner, den tilbyder, var en ting, der skilte sig ud, dens polstrede indvendige rum til transportvenlighed og beskyttelse af dit instrument under transport eller opbevaring mellem brugssager.

  Vi anbefaler Thomann Acoustic-Steel Gigbag BK til

  Vi anbefaler denne taske til enhver begyndende eller øvet guitarist, der ønsker at beskytte deres instrument, mens han går fra et sted til et andet. Denne guitartaske kan også være en god mulighed hvis du skal opbevare din guitar på en lagerplads, da den har praktiske rum.

  Det eneste men er at håndtagene kunne være lidt mere polstret for ekstra komfort og greb, når du bærer et instrument eller andre ting.

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Thomann Acoustic-Steel Gigbag BK her

  Konklusion

  Konklusionen er, at Thomann Acoustic-Steel Gigbag BK er et kvalitetsprodukt, der har nok funktioner til at gøre den prisen. Den passer dog muligvis ikke til alle, da den er bedst egnet til en der benytter den lejlighedsvis transportere sin guitar frem for daglig brug.

  El guitar

  Thomann E-Guitar Gigbag BK

  Produktbeskrivelse

  Thomann E-Guitar Gigbag BK er et praktisk og nyttigt tilbehør til elektriske guitarer af ethvert mærke eller model.

  Sammen med tasken får du også et cover til guitarhalsen og en elastikrem til sikring af din guitar inde i tasken. Afhængigt af dine behov kan du fastgøre stroppen over håndtaget eller på en anden del af tasken. Betrækket til guitarhalsen kan bruges som en pude for at beskytte den mod ridser under transport.

  Thomann E-Guitar Gigbag BK er udstyret med et bærehåndtag, der gør det let at transportere fra et sted til et andet.

  Vi anbefaler Thomann E-Guitar Gigbag BK til

  Denne taske anbefales til musikere, der ofte skal transportere deres guitarer over lange afstande og endda til dem, der har brug for at tage deres guitarer med sig, mens de rejser med fly.

  Tasken er lavet af kraftigt materiale, der er modstandsdygtigt over for skader, og den leveres med en blød foring, der holder guitaren sikker og sikker. Det indeholder også en lomme til opbevaring af dit guitarstik, rem, kabel osv.

  Tasken er udstyret med en holdbar skulderrem, som gør det let for dig at bære tasken, selv når du har hænderne fulde med andre ting.

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Thomann E-Guitar Gigbag BK her

  Konklusion

  Konklusionen er, at hvis du skal transportere din elektriske guitar med dig, er Thomann E-Guitar Gigbag BK et godt valg, da den er let at have med, har den en række forskellige lommer, der kan bruges til opbevaring af yderligere genstande, f.eks. Din guitar pick eller rem, og det kommer til en overkommelig pris.

  Hard case

  Thomann E-Guitar Case ABS

  Produktbeskrivelse

  Thomann E-Guitar Case ABS er et etui til elektriske guitarer, der giver pålidelig beskyttelse mod både stød og skader. Desuden er den også kompatibel med andre guitarproducenter, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at købe ekstra poser eller etuier til netop dette produkt. 

  Vi anbefaler Thomann E-Guitar Case ABS til

  Denne guitarcase anbefales til elektriske guitarer med en lydboks på mellem 25 og 30 cm. Stativet, der følger med dette produkt, er beregnet til at hæve guitaren fra jorden. Etuiet er lavet af ABS -plast, som er kendt for sin sejhed og holdbarhed, hvilket gør det til et perfekt valg for at beskytte din værdifulde investering mod skader ved stød eller andre årsager til skader på din guitar.

  Den har et bære- eller håndtag, der gør transporten af ​​dit værdifulde instrument let og bekvemt. Desuden er der også to låseklemmer, der hjælper med at sikre sagen, så den ikke åbner under transport. Denne sag er lavet af kraftig ABS -plast og har et indvendigt låg, der giver optimal beskyttelse af din guitar finish, mens du rejser.

  Vores vurdering:
  4.5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Thomann E-Guitar Case ABS her

  Konklusion

  Konklusionen er, at efter at have gennemgået Thomann E-Guitar Case ABS, er produktet af god kvalitet og et must-have for enhver spiller.

  Hovedpunkter:

  • Denne sag har et indvendigt låg, der hjælper med at holde din guitar finish sikker under rejsen.
  • Produktets håndtag gør det lettere at bære sagen rundt.
  • De to låseklemmer sikrer, at kassen ikke åbner under transport.

  Den Billigste

  Thomann E-Guitar Gigbag Eco

  Produktbeskrivelse

  En god guitartaske er afgørende for at holde din guitar sikker, men ikke alle er ens. Thomann E-Guitar Gigbag Eco er en af de nyere modeller designet med miljøvenlige materialer, der beskytter dit instrument mod skader, mens du rejser.

  Denne Thomann taske har ikke kun et fantastisk udvendigt design og kvalitetskonstruktion, den indeholder også et stort opbevaringsområde med lommer til tilbehør. Du kan pakke mere gear og efterlade plads til at bære andre ting også! Der er også et vandtæt bundrum, der kan rumme enhver form for etui eller pedal.

  Vi anbefaler Thomann E-Guitar Gigbag Eco til

  Denne taske anbefales til elektriske guitarer med 5-strenget hals og til dig der går op i bæredygtig produktion.

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Thomann E-Guitar Gigbag Eco her

  Konklusion

  Konklusionen er, at denne taske helt sikkert vil holde dit instrument sikkert og beskyttet i mange år fremover. Til den billige pris er dette produkt en fremragende værdi for pengene.

  Det udvendige design ligner lidt JHS Greenheart Gig Bag, men har et meget anderledes udseende. Forlommeområdet er af plast, hvilket gør det tydeligt for synligheden. Det ser også glat ud, og det er belagt i en blank vinylfinish, som vil beskytte din guitar mod skader.

  Klassikeren

  Thomann Classic-Guitar Gigbag BK

  Produktbeskrivelse

  Thomann Classic-Guitar Gigbag BK er en god værdi for pengene. Den er lavet af slidstærkt, vandafvisende materiale og har masser af opbevaringsplads bagpå, så du kan pakke dit instrument sammen for at have det med dig, når du rejser. Denne taske er også udstyret med en aftagelig tilbehørslomme og masser af lynlåslommer på ydersiden, der er perfekte til dit tilbehør som valg, snore osv. Konstruktionen er i top, da denne gigpose føles robust og tung.

  Vi anbefaler Thomann Classic-Guitar Gigbag BK til

  Denne taske anbefales til guitarer, der har en kropslængde på cirka 37 cm og en bredde på cirka 18 cm.
  Denne taske passer bladt andet til følgende guitarer:
  – Fender Stratocaster
  – Gibson SG
  – Gibson Les Paul

  Det er dejligt at se virksomheder som denne, der tilbyder produkter til lave priser, men ikke skærer hjørner, når det kommer til at konstruere ting. Hvis du leder efter denne type gigbag, anbefaler jeg, at du overvejer at købe denne Thomann -model. Det eneste problem, jeg har, er, at spænderne er lavet af plast og kunne være af bedre kvalitet.

  Vores vurdering:
  4.5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Thomann Classic-Guitar Gigbag BK her

  Konklusion

  Thomann Classic-Guitar Gigbag BK giver god værdi for pengene. Den er lavet af slidstærkt, vandafvisende materiale og har masser af opbevaringsplads bagpå, så du kan pakke dit instrument sammen for at have det med dig, når du rejser. Denne taske er også udstyret med en aftagelig tilbehørslomme og masser af lynlåslommer på ydersiden, der er perfekte til dit tilbehør som valg, snore osv. Konstruktionen er i top, da denne gigpose føles robust og tung.

  Vælg den rigtige guitartaske første gang

  Det kan være uoverskueligt at finde ud af hvilken guitartaske man skal købe. Vi har lavet en lille guide der skal hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

  hvilken guitartaske skal man vælge

  Sådan vælger du den rigtige guitartaske

  Step 1 : Passer tasken til din guitar?
  Husk at tjekke om guitartasken passer til en el guitar eller en akustisk guitar.
  Step 2 : Overvej dit budget
  En guitartaske er et transport middel, så for mange er det ikke nødvendigt med en dyr fancy taske fra et anerkendt mærke. Derfor har vi også kun modeller fra Thomann med, fordi man får en rigtig god taske til en rigtig fin pris.
  Step 3 : Hardcase eller softcase
  Har du en rigtig dyr guitar, giver det mening at købe en hardcase i stedet for en soft case. På denne måde er din guitar bedre beskyttet.

  Er du i tvivl om hvilken guitar du skal købe?

  Hvis du er i tvivl om hvilken guitar du skal købe, har vi lavet en guide der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige guitar til dine behov.

  Ukulele ligger ned

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse