Guitar – bedst i test

Er du på udkig efter den bedste guitar i test, så er du kommet til det rette sted. Hos 4sound.dk finder du en komplet anmeldelse, som giver dig et fuldt inblik i, hvad der er det bedste-, det billigste- og nyeste på markedet. Desuden finder du en masse relevant information om guitaren i sig selv under anmeldelserne.

Alle testede guitare

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents
  El-guitaren

  Harley Benton - ST-20HSS SBK

  Produktbeskrivelse

  Hvis du er en af de guitarister, der føler sig draget af det elektriske univers, så er denne el-guitar fra Harley Benton helt sikkert noget for dig! Med sit stilrene look i mat sort, er der ingen tvivl om, at den i mange år vil være moderne set ud fra farverne. Et tidsløst design er vigtigt, hvis det er en hobby, som du planlægger at fortsætte.

  Desuden, så er holdbarheden sikret, da Harley Benton er kendt for at kvalitetsikre sine produkter. Til prisen er modellen en rigtig god til den nye begynder eller den erfarne, der ikke gider betale en bondegår for en ny stilfuld guitar. 

  Hvis du gerne vil læse mere om de specifikke specs for Harley Benton – ST-20HSS SBK kan du læse mere her 

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Harley Benton - ST-20HSS SBK her

  Se Harley Benton - ST-20HSS SBK i aktion

  Konklusion

  Hvis du er en ny guitarist, der elsker en masse kvalitet til pengene, så er Harley Benton – ST-20HSS SBK præcis den el-guitar du skal have fat i. En el-guitar er desuden overkommelig at starte eventyret på. 

  Hvis du derimod er en garvet guitarist, så kan det være du vil avancere i kvalitet, størrelse eller spec, så kan læse mere om andre el-guitarer her, hvor du finder en uddybning af andre alternativer!

  Guitaren fra Harley Benton får i hvert fald de største anbefalinger herfra uanset dygtigheds-niveau.

   

  El-guitaren

  Harley Benton ST-20 BK Standard Series

  Produktbeskrivelse

  Ligesom den model, vi netop har anmeldt ovenfor, så er Harley Benton ST-20 BK Standard Series den billige lillebror til Harley Benton – ST-20HSS SBK.

  Men hvorfor er den så billigere tænker du måske? Først og fremmest er der gået på kompromis med farven for at kunne gøre den billigere. Farverne er de klassiske sort og hvid, som man forestiller sig en helt standard el-guitar.

  Hvis du ikke er sikker på, hvad man skal fokusere på, når man køber en ny el-guitar, så kan du finde mere relevant information samt en guide til at finde den rette guitar til dig ved at klikke her

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4.1/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Harley Benton ST-20 BK Standard Series her

  Se Harley Benton ST-20 BK Standard Series i aktion

  Konklusion

  På mange måde, så er konklusionen den samme for denne standardmodel som den er for el-guitaren i mat. Dog må det siges, at hvis du er kvalitetsbevidst, men pengene ikke rækker til at betale det ekstra for et lækkert design, så er den her guitar den helt rette for dig. 

  Mange vil desuden mene, at det klassiske design er det mest stilfulde. Så hvis du tilhører dem, så går du ikke engang på kompromis, men derimod en billigere variant for en flottere krop og glidebræt.  

  Westernguitaren

  Harley Benton D-120CE NT

  Produktbeskrivelse

  Harley Benton guitarer er nogle af de mest populære i verden. De producerer guitarer til alle niveauer af guitarister, fra amatør til professionel. En af deres bedste modeller er Harley Benton D-120CE NT. En fremragende guitar til begyndere med et budget. Hvis du lige er begyndt og leder efter en god guitar til en overkommelig pris, skal du kigge med her!

  Harley Benton D-120CE NT er en fuldskala dreadnought guitar. Den er lavet af mahogni, der en af ​​de bedste tonetræer til at producere varme, rige lyde. Granoverfladen gør det let at producere en behagelig tone. Dreadnought-designet giver stor resonans, men gør også guitaren mere lydt end andre akustiske modeller. Den kraftige resonans gør det også lettere at høre, hvad du spiller. Det enkle, men elegante design er ideelt til begyndende musikere, der lige er ved at vænne sig til instrumentet.

  Vi anbefaler Harley Benton D-120CE NT til alle slags guitarister. Hvis du ofte spiller, og du har brug for et alsidigt instrument, er denne noget for dig. Det kan nemt håndtere enhver musikstil, fra klassisk musik til pop-musik, og kan holde mange år før den skal udskiftes.

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Harley Benton D-120CE NT her

  Se Harley Benton D-120CE NT i aktion

  Konklusion

  Afslutningsvis er Harley Benton D-120CE NT en fantastisk guitar for begyndere. Den er billigt, let at spille, og det har alle de funktioner, en nybegynder har brug for. Hvis du ikke er sikker på, at dette er guitaren til dig, skal du tjekke andre modeller i Harley Benton-serien, men til den samme pris finder du ikke en bedre akustisk guitar.

  Westernguitaren

  Gibson Slash J-45 Vermillion Burst

  Produktbeskrivelse

  Gibson Slash J-45 Vermillion Burst er en ny guitar, der stilles til rådighed specielt til de garvedes behov. Guitar blev udgivet i december 2017 og er designet i samarbejde med professionelle musikere og eksperter – alt sammen for at skabe en fantastisk guitar.

  Da Slash J-45 kom ud, blev den øjeblikkeligt alles favorit. Det, der gør den så elsket, er det faktum, at det er en simpel konstruktion af en mindre dreadnought størrelse med en solid Sitka-gran top parret med mahogni ryg og sider og en ahorn hals. Det har også den klassiske Gibson 14/20 fret kropsstil sammen med et palisander gribebræt og bro.

  Slash er en guitarist, der er bedst kendt for sin rolle i rockbandet, Guns N ‘Roses. Han var en af de professionelle musikere der var med i samarbejdet med Gibson for at skabe denne signaturmodel.

   

  Vi anbefaler Gibson Slash J-45 Vermillion Burst til alle vores læsere, da det er en fantastisk guitar, der er perfekt til alle musikere. Den har en meget varm og naturlig lyd, men er stadig lys nok til at blive forstærket på scenen. Den eneste ulempe ved denne guitar er, at den ikke kommer med en kuffert til når man rejser.

  Vores vurdering:
  5/5
  Bruger vurdering:
  5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Gibson Slash J-45 Vermillion Burst her

  Se Gibson Slash J-45 Vermillion Burst i aktion

  Konklusion

  Afslutningsvis vil vi sige, at Gibson Slash J-45 Vermillion Burst er en enormt god guitar til sin pris. Den eneste ulempe ved denne guitar er som nævnt, at den ikke har en rejsekuffert. Af den grund er den heller ikke altid tilgængelig online, og kan være svær at få til tider.

  Ukulele

  Thomann Baritone Ukulele De Luxe

  Produktbeskrivelse

  Jeg har haft fornøjelsen at spille på et par Thomann-baryton ukuleler, der er lavet af det tyske firma Thomann & Friends. Der er to modeller i dette sortiment, Standard og Deluxe; begge er store Ukleles. Jeg har spillet dem begge, og de er virkelig flot lavet og giver fantastisk lyd.

  Standarden er en god størrelse med mahogni-ryg og sider, ibenholt gribebræt og bro; tunere i krom; gribebræt af palisander finér indlæg og bro. Deluxe-modellen som er den model vi viser her tilføjer en lav G-streng sadel til nakken, messingbånd for at skabe en god fornemmelse, overdækkede broer (ikke guld, men hvem vil alligevel have guld på sin ukulele?). Jeg kan godt lide det hele.

   

  Vi anbefaler Thomann Baritone Ukulele De Luxe. Det er en strålende baryton-ukulele til en pris, der ikke sprænger banken. Det er desuden kun kvalitetsmaterialer og fine detaljer som abalone bånd markører og indlæg. Jeg har ikke nogen væsentlige fejl som bør nævnes for denne ukulele, og den slår de fleste af konkurrenterne på markedet; fantastisk værdi for pengene.

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  4/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Thomann Baritone Ukulele De Luxe her

  Se Thomann Baritone Ukulele De Luxe i aktion

  Konklusion

  Thomann Baritone Ukulele De Luxe er et glimrende valg for nye ukulele-spillere, der ønsker at tilføje lidt ekstra lir til deres lyd. Hvis du vil have en vellydende, vellavet baryton ukulele med nogle ekstra finesser, så er Thomann Baritone Ukulele De Luxe en vinder og den helt rigtige for dig.

  Forresten sælger Thomann også baryton ukuleles i andre former: Sopran og Electric (til start) og Classical (på stand). Alle lige så god værdi for pengene.

  Fantastisk instrument, stærkt anbefalet.

  Bas

  Harley Benton JB-20 SB Standard Series

  Produktbeskrivelse

  Harley Benton er en virksomhed med en lang historie. Selv da det blev grundlagt, var dets mål at producere prismæssigt overkommelige guitarer til studerende og andre begyndere, der ønsker at prøve kræfter med musikverdenen. De er bestemt kommet langt siden da. Cirka fyrre år senere er de kendt som en af ​​de bedste guitarproducenter i verden.

   

  Harley Benton JB-20 SB-serien i guitar er designet til spirende nybegyndere, der ønsker et instrument, der giver dem et solidt fundament, hvor de kan træne deres færdigheder. Det er et veldesignet instrument af høj kvalitet, der er let at spille og har fremragende lyd. Guitarister vil elske den høje action og den glatte hals.

  Harley Benton JB-20 SB-serien i guitar kommer med en basswood-krop og en ahorn-hals. Disse træsorter skaber en dyb, rig lyd, der holder nybegyndere engagerede, når de lærer deres egen stilart at kende. Mahogni-gribebrættet er en kvalitetssikring, der giver bassen et elegant udseende.

   

  Vi anbefaler Harley Benton JB-20 SB Standard Series til nybegynderen, der ønsker en vellavet, stilfuld bas til en overkommelig pris. Harley Benton tilbyder en bred vifte af guitars, der er interesseret i nogle mere ’vilde’ og ’spændende’ modeller. Vi synes dog, at denne model er et godt startsvalg.

  Vores vurdering:
  4.2/5
  Bruger vurdering:
  3.4/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Harley Benton JB-20 SB Standard Series her

  Se Harley Benton JB-20 SB Standard Series i aktion

  Konklusion

  Afslutningsvis er Harley Benton JB-20 SB Standard Series en oplagt guitar til enhver, der er interesseret i at lære at spille, uanset hvor dygtig de måtte være.

  Hvad mere kan vi sige? Dette er en flot guitar. Det er klassisk og retro, og det har en meget god lyd, der fylder PA-systemer rigtig godt ud.

  Bas

  Fender Squier Affinity Jazz IL-BSB-guitar

  Produktbeskrivelse

  Fender har udgivet guitarer af meget høj kvalitet i over 60 år. Med Fender Squier Affinity Jazz IL-BSB-guitar får du masser af fantastiske funktioner til en brøkdel af den pris, du ’burde’ betale. Dette er den bedste værdi i branchen og kan være lige hvad du har brug for, for at lære at spille, eller endda begynde at blive en af de helt nye store guitarister.

   

  Denne bas er alsidig og kan ikke kun bruges til at lære at spille guitar, men også som et godt instrument til at øve helt generelt. Det er en stor værdi på grund af dets overkommelige pris samt mange funktioner. Mange er ikke klar over, hvor alsidigt et instrument en guitar kan være. Når du lærer at skrive sange eller øve dine yndlingssange, du spiller, er der så mange måder, du kan bruge det på. Disse muligheder gør dette til den perfekte start for enhver form for musikentusiast eller nybegynder.

   

  Derfor kommer Fender Squier Affinity Jazz IL BSB-guitarer med alt hvad du behøver for at komme i gang helt fra nylonstrengene og tuneren. Selvfølgelig kommer denne guitar også med en gigbag og rem. Det er en fantastisk måde at starte for en ivrig musiker eller nogen, der lige er begyndt på deres rejse med at spille guitar.

  Vores vurdering:
  4/5
  Bruger vurdering:
  3.5/5

  Fordele

  Ulemper

  Køb Fender Squier Affinity Jazz IL-BSB-guitar her

  Se Fender Squier Affinity Jazz IL-BSB-guitar i aktion

  Konklusion

  Vi anbefaler Fender Squier Affinity Jazz IL BSB til alle, der er på udkig efter en guitar, der hjælper dem med at begynde at lære at spille guitar med. Afslutningsvis er Fender Squier Affinity Jazz IL BSB en fremragende ’value for money’ og perfekt til enhver nybegynderspiller. Den leveres med alt hvad du behøver for at begynde at lære at spille guitar fra start.

  Vælg det rigtige klaver første gang

  Det kan være svært at finde ud af, hvilken guitar, der er den rette for dig. Her finder du nogle simple steps og overvejelser, der kan hjælpe dig med at finde frem til det rette produkt.

  Mand der spiller guitar

  Sådan vælger du det helt rigtige klaver

  Step 1 : Overvej form af guitar
  For det første er guitarens kropsform et personligt valg. I sidste ende er du altså den eneste, der kan vurdere, hvilken kropsform der er den rigtige. Dog skal man huske at visse kropsformer vil fungere bedre til nogle musikgenrer end andre.
  Step 2 : Overvej valg af materiale
  For det andet skal du tænke på det materiale, guitaren er lavet af. Eksempelvis hvis man tager udgangspunkt i den træsort der bruges til guitarens gribebræt: Er det lavet af hårdttræ eller syntetiske materialer? Grunden til det er vigtigt er, at de forskellige træsorter giver meget forskellige lyde.
  Step 3 : Overvej antal bånd
  For det tredje skal du også overveje, hvor mange bånd guitaren har. De fleste guitarer leveres med enten 20 eller 22 bånd, men nogle har 24 eller mere. Antallet af bånd viser præcist den rækkevidde af toner, der kan afspilles på guitaren. Hvis du er meget dygtig, så er det vigtigt, at du har mange bånd at spille på, så du ikke bliver ”begrænset”. Hvis du derimod lige er startet, kan det give god mening ikke at starte ud med for mange bånd, da det er bedre at mestre få end mange.
  Step 4 : Antal strenge
  For det fjerde skal du tænke over hvilke- og hvor mange strenge guitaren har. Ikke alle strenge lyder ens. Derfor skal du først gøre op med dig selv, hvilken musikgenre du gerne vil spille, og derefter finde de passende guitarstrenge. Med andre ord er der altså nogle strenge, der lyder bedre end andre, og nogle er endda designet til at producere andre lydeffekter end en normal streng.
  Step 5 : Magnetisk versus ikke-magnetisk
  For det femte, skal du overveje om du vil have guitaren til at have et magnetisk eller ikke-magnetisk pickup-system på lydsystemet. Ikke-magnetiske pickupper har tendens til at være mindre populære, fordi de ikke lyder så højt eller tydeligt som magnetiske. De er dog mere støjsvage og lettere at arbejde med under live forestillinger.
  Step 6 : Hvilken genre vil du spille?
  Til sidst skal du tænke på den slags musik, du skal spille på dette guitaren. Tag dig tid til at vide nøjagtigt, hvilken musikgenre du gerne vil spille på den. Nogle guitarer er kun designet til at blive brugt i bestemte musikgenrer, og at have en god forståelse af, hvilke lyde der kræves i hver genre, vil sikre, at du får det rigtige instrument til dine behov.
  Step 7 : Akustisk versus elektrisk
  Der er også spørgsmålet om at købe en akustisk versus en elektrisk guitar. Hvis du er ny på at spille guitar, ville en akustik sandsynligvis være et bedre valg, fordi elektriske guitarer er sværere at spille. Når det er sagt, er der fordele og ulemper ved dem begge, og hvis du vil have en meget dyb forståelse af akustiske vs. elektriske guitarer, skal du læse denne artikel: Akustisk vs Elektrisk Guitar https://www.guitarworld.com/features/acoustic-vs-electric-guitar-for-beginner-guitarists

  Hvordan spiller man guitar?

  Det kan være svært at lære at spille guitar. Der er mange variationer af guitarformer og -størrelser med forskellige typer båndmønstre, strenge, materialer til kroppen / nakken og lydområdet. Præcis som vi afdækkede ovenfor. Ud over disse faktorer er der også en række forskellige stilarter og tilgange, der kommer i spil, når man lærer at spille guitar. 4sound.dk vil undersøge en tilgang til at lærer at spille guitar gennem en række trin for trin guide med nogle meget grundlæggende oplysninger om, hvordan guitar fungerer.

  Til at begynde med bliver du nødt til at finde ud af, hvilken type guitar du skal spille. Der er mange forskellige typer guitarer, som både er akutistiske, elektriske eller noget helt tredje.

  Derefter bliver du nødt til at lære at holde guitaren, og hvor du skal placere fingrene på gribebrættet for at producere forskellige toner. De fleste mennesker finder det nemmest at lære at bruge deres første, tredje og fjerde finger (pegefinger, mellemfinger, ringefingre). Hvis du vil have mere præcision når du spiller guitar, kan du også øve dig i at bruge din lillefinger.

  Derefter skal du lære nogle akkorder. Du bliver nødt til at kende disse meget grundlæggende akkorder med åben position. At huske disse akkorder kan være en god idé, da de bruges i mange sange.

  At lære at spille guitar ved hjælp af en bog eller online guide kan være vanskelig og frustrerende, især hvis du prøver at lære dig selv. Hvis du synes det passer for dig, så kan du med fordel tilmelde dig en guitarklasse, som hjælper dig med at lære i et struktureret miljø.

  Hvis du har mere lyst til at lære det autodidakt, kan du købe en startpakke guitar online eller i en musikbutik. Der er mange starterguitarer derude, men det er det, jeg anbefaler denne her.

  Det vigtigste at huske, når man lærer at spille guitar, er at have det sjovt! Bare rolig, hvis du laver fejl – det hele er en del af læringsprocessen. Slap af og nyd at lære med venner eller familie. Lær nogle populære sange, der kan spilles for din familie og venner, og inden for ingen tid vil du have det sjovt med at spille sange.

   

  Er det sundt at spille guitar?

  Det kan komme som en overraskelse, at det faktisk kan være sundt at spille guitar. Mange mennesker kan mærke på deres humør at de spiller guitar. At spille guitar kan dog have en dårlig effekt på dit humør, hvis du er ked af det og spiller triste sange – som udgangspunkt er det selvfølgelig ikke noget problem. At spille guitar er sundt for mennesker, fordi det træner din hjerne og stimulerer hjernecellerne. Dette er faktisk en kendsgerning, at det at spille guitar endda kan kurere depression. Dette skyldes, at når du spiller guitar, frigiver du endorfiner i din krop. Dette er hormoner, der får dig til at føle dig godt og sender alt negativ energi i din krop væk. De er også kendt som ‘lykkelige hormoner’. Dermed kan depression helbredes ved at spille guitar.

  Ud over dette er det også gavnligt for dit helbred, når du spiller guitar på grund af træning på begge sider af hjernen. Dette skyldes, at når du spiller guitar, bruger du både din venstre såvel som din højre side af din hjerne. Ved at gøre dette skaber det en balance mellem begge sider af hjernen, som gør det sundt for din hjerne. Dette er også grunden til at spille guitar er godt for børn, fordi de har brug for en balance mellem deres venstre og højre side, når de vokser op. Dette får dem til at vokse ordentligt i vigtige udviklingsstadier i livet og vil hjælpe dem med at blive kloge og fornuftige børn.

  At spille et instrument får os til at føle os menneskelige. Vi får mærke instrumentets smerte og følelser, noget som vi ikke ville føle, hvis vi ikke spillede guitar. Følelse får det til at virke som om vi er kontakt med vores krop – helt ned til knoglen. Det giver os mulighed for at connecte til musikken. Den følelse, der kommer fra at spille på en guitar, vækker følelser for alle mennesker på et dybt niveau. Faktisk var der engang en række forsøgspersoner, der begyndte at spille guitar uafbrudt i et år og bemærkede en ændring i deres generelle humør.

  Hvis du vil vide mere om dette, så kan du læse mere om det hele her.

  Hvornår blev guitaren opfundet?

  Ifølge historikere blev guitaren opfundet tilbage i 1700 f.Kr. Det blev lavet af et stykke træ, spændt af fire strenge og spillet med en pind. Guitaren har stadig det samme design i dag, men er nu lavet af stål og spillet med en elektrisk pick-up enhed. Selvom det varede næsten 4000 år, er der nye stilarter af guitarer, der er opfundet i håb om, at de producerer bedre musik end den helt traditionelle guitar. Faktisk har nylige stilarter rødder i persisk musik fra det 16. århundrede Iran!

   

  Guitaren blev opfundet som et folkemusikinstrument af spanske folk i det østlige Andalusien, der søgte at gøre “musik mere interessant”. Ordet “spansk” henviser til de mennesker, der oprindeligt brugte dette instrument i stedet for noget specifikt land, de kom fra. I midten af ​​det 14. århundrede blev dette instrument almindeligt anvendt i Spanien og spredt sig til andre lande. Det menes, at dette instrument spredte sig over Europa på grund af dets popularitet hos mennesker, der rejste fra land til land.

   

  Arkæologer har ikke været i stand til at finde spor af mellemøstlige mennesker, der spiller instrumenter som Guitarra eller Lute. Hvad de dog har, er klare beviser for, at folk spiller bas- og Large Reed-instrumenter. Bassen er et instrument, der lyder som en trommende guitar, bortset fra at den har en basstreng i stedet for højere strenge og spilles ved at slå strengene med fingrene i stedet for at plukke dem eller bruge en pick-up-enhed.

  Hvilke ekstra dele skal jeg bruge til min guitar?

  At have en guitar er selvfølgelig den vigtigste del. Men hvilke tilføjelser har du brug for, for at gøre oplevelsen med en guitar perfekt? Der er så mange forskellige ting man kan prøve. Gå over til enhver onlinebutik eller en musikbutik i nærheden af dig og se, hvad de har at tilbyde. Disse tilføjelser gør endda din guitar endnu bedre. Vi vurdere dog her, at de nedenstående punkter er de vigtigste tilføjelser til en guitar:

  1. En rem
  2. En tuner
  3. En forstærker
  4. Remlåse / stropper til guitarer uden hoved
  5. Guitareffekter

  1) Guitarrem – En rem er grundlaget for at holde guitaren på plads, mens den ikke er i brug, samt opretholde en korrekt kropsholdning, når du spiller den.

  Leder du efter en god rem? De fleste guitarer leveres med en allerede udstyret rem og ikke nødvendigt at købe noget andet. Men hvis du vil have en pænere, er der mange forskellige muligheder. Jeg kan personligt godt lide dem, der har velcro i enderne. De er super nemme at justere efter mit komfortniveau, og de gør det meget nemmere at holde min guitar. Der er også nogle gode læderstropper derude – men de koster noget flere penge.

  2) Tuner – En tuner er afgørende for enhver guitarist – især hvis du aldrig vil gå ud af melodi eller ødelægge dine andre strenge. Hvis din guitar er en Silverburst eller Vintage Sunburst, skal du bruge en sølvtuner.

  3) Forstærker – En lille forstærker til træning derhjemme, eller noget, der er stærkt nok til at spille med, er alt hvad du virkelig har brug for. Du kan få en uden højttalerskabe, hvis du ikke kan lide dem, og de er billigere. Få en teknisk ven til at hjælpe dig med denne, det sparer dig for at skulle købe ting senere hen af vejen.

  4) Remlåse / stropper – Disse er til når din guitar har skøre stroppeknapper og ingen hovedstamme til at skrue noget for tæt ind. For eksempel, hvis jeg havde en skør Squier Strat-krop med en Stratocaster-hals – ville jeg sætte remlåse på den, fordi den ikke har nogen remknapper på kroppen.

  5) Guitareffekter – Hvis du spiller på en guitar kan det være enormt sjovt og inspirerende at arbejde med en guitareffekter. På den måde kan man ændre og forvrænge lyde og åbner med andre ord op for en totalt ny måde at spille guitar på.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 2

  Bedømmelse

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *