4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Anmeldelse: König & Meyer Guitarophæng 16280

König & Meyer Guitarophæng 16280

Kvalitets vægophæng til alle typer guitar og bas, beklædt med eksklusivt og beskyttende gummi.

Highlights Guitarophæng 16280

  • Gaffel konstruktion der klemmer om guitarens hoved
  • Arme er beklædt med eksklusivt og beskyttende gummi
  •   94 x 66 x 138 mm
  • Udført i stål
  • Velegnet til både akustiske og elektriske instrumenter
  • 0.15 kg

Anmeldelser

Effektiv løsning – godt design

Guitarophænget løser opgaven. Er veldesignet – ser pænt ud på væggen og beskytter med sine gummibelagte arme instrumentet perfekt. Ophænget er perfekt til hjemmet eller et rum hvor det æstetiske indtryk har betydning. Husk at en guitar ikke må hænge på en ydermur som kan have væsentlig temperatur forskel fra selve rummet. Dette kan medføre at træet i instrumentet slår sig. Ophænget er fint pladsbesparende. Køb det – hej fra guitar.


Okay ophæng

Okay ophæng, til en telecaster er det brugbart, men ikke optimalt. Man skal i det tilfælde være obs på, om den hænger ordentligt, men så falder den heller ikke ned.


Simpelt og flot!

Enkelt design og kan holde enhver guitar/bas. Hvad mere kan man forlange?? Beskeden pris? Det har den også! Perfekt hvis man lige har et stykke bart væg som man kunne bruge til noget mere praktisk..


Virker godt.

Dette ophæng er meget nemt at monterer. Det er rigtig holdbart og lavet i et enkelt og stilrent design, som passer ind i næsten hvilket som helst rum.. Ophænget er ikke særlig stort, så det tager ikke særlig meget plads væk, hvis guitar nu ikke hænger på sin plads.

Eneste minus er, at gummiet begynder at skælle af, efter noget tid, men til prisen holder det tilpas langtid, så det er overkommetligt at skifte det engang i mellem.


Dejlig vægophæng

Er der noget der pynter mere end en guitar/bas der hænger på væggen som et maleri? Næppe..

Få nu bare alle dine instrumenter op og hænge på væggen, og lad da König & Meyer Guitarophæng klare sagen. Har selv 2 instrumenter oppe og hænge med dette, og det fungerer upåklageligt. Skal snart have en mere til min gamle bas, så kan den pynte på væggen i stedet for at samle støv i hjørnet.


Billigt, hurtigt og nemt!

Ophænget er lynhurtigt at sætte op. Derefter kan du stolt hænge dit instrument op på din væg. Du sparer plads i din et-værelses lejlighed, og så ser det selvfølgelig super cool ud! Ophænget passer til de fleste typer guitarer, og gummibelægningen søger for at dit instrument hænger stabilt og trygt.

Jeg kan ikke se nogen grund til at fortryde dette køb :v


Genialt

Ophænget er genialt! Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser med dette ophæng!

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

mackie
Brands

Mackie

Mackie CR4 – Aktive monitors Mackie CR4 Studio Monitor med udmærket lydgengivelse, perfekt til hjemmestudiet, multimedia, etc. (Pris pr par) På lager i webshoppen Ikke

RME Fireface 802
Lydkort

Anmeldelse: RME Fireface 802

FireWire/USB lydkort med 30 ind/ud inkl. 12 analoge, 4 mikrofon pre-amps, 1 x AES/EBU ind/ud, 2 x ADAT ind/ud og MIDI ind/ud. RME FireFace 800,

IK Multimedia iRig Pre
Computer

Anmeldelse: IK Multimedia iRig Pre

Mikrofon-preamp interface til Android smartphones og tablets, iPhone / iPod touch / iPad. XLR indgang med 48 v. phantom power. iRig Pre er den ultimative