Beyerdynamic Custom One Pro Plus Black

Anmeldelse: Beyerdynamic Custom One Pro Plus


Studie-hovedtelefon, lukket med variabel bas-port og med mulighed for at omkonstruere efter behov. Inkl. 16 design covers og indbygget mikrofon og remote for styring af mobiltelefon opkald og musikafspilning

Omkonstruér og redesign din hovedtelefon alt efter den øjeblikkelige situation. Med forskellige presets, og et utal af design-kits, kan man skabe sin helt egen, personlige hovedtelefon – igen og igen! Custom One Pro Plus leveres med 16 design covers så man fra starten, kan sætte sit præg på udseendet. At Custom One Pro Plus endvidere kan levere den kraftigste og reneste baslyd, der nogensinde er hørt fra en hovedtelefon understreger, at vi har at gøre med et aldeles enestående produkt.

Meget musik afspilles i dag fra diverse smartphones og derfor har Custom One Pro Plus indbygget mikrofon og remote for styring af mobiltelefon opkald og musikafspilning. 

Med Custom Sound System kan man let tilpasse hovedtelefonens lydprofil til ens helt personlige smag, eller til den musik man lytter til lige nu. Der er 4 komplet forskellige lyd-karakteristika at vælge imellem; lige fra den neutrale og analytiske lyd til ekstremt bassy hip-hop style. Custom One har sandsynligvis den kraftigste og reneste baslyd af alle hovedtelefoner, og man kan jo altid skrue lidt ned, hvis det bliver for voldsomt.

Et variabelt støjreduktionssystem gør hovedtelefonen til den perfekte rejsekammerat. I modsætning til de populære aktive lydisolerende hovedtelefoner kræver Custom One Pro Plus ikke batterier og oven i købet isolerer den ikke blot lyd fra omgivelserne, men virker også den anden vej.

En unik feature er Custom Style Systemet, der giver mulighed for at vælge mellem hundredevis af forskellige designs – også efter købet – du er selv designeren og skaber dine helt personlige hovedtelefoner. Men beyerdynamic tager begrebet customizing endnu videre. På sekunder kan Custom One Pro forvandles til et professionelt headset med mikrofon og bliver herved den perfekte alt-i-én løsning til brug med Skype, spil og optagelser til f.eks. YouTube og mange, mange andre anvendelsesområder.

Specifikationer

  • Dynamisk lukket hovedtelefon
  • Impedans 16 ohm
  • Frekvensgang 5 Hz – 35,000 Hz
  • Lydtryk 96 dB
  • Remote funktion 1-knap
  • Kabel 1,3 m headset kabel med remote, 1,5 m standard kabel med 1/4″ adapter (6.35 mm)
  • Inklusive 16 design covers
  • Hexagon skruetrækker for skift af design covers
  • Vægt 290 g

Anmeldelser:

De bedste høretelefoner jeg nogensinde har ejet!

5/5 – fantastisk produkt:
God og præcis lyd, indstilbar bas, robust kvalitet, komfortabel, kan tilpasses efter behov, udskiftelig ledning, mikrofon på ledning.

Detaljeret forklaring:
Jeg betragter mig selv som værende en audiophile, og kan klart anbefale disse høretelefoner. Jeg var først lidt skeptisk hvad angår muligheden for at indstille bassen, men det virker altså. Det fungerer ved, at man tillader bassen at få mere luft, hvilken giver den mere slagkraft.

Lyd:
På niveau 3 er lyden behagelig varm med god og endda sprød bas, uden at det overdøver diskanten. Man kan faktisk mærke trykket på ørene, hvis musikken har en god og tydelig storetromme (Kashmir – Surfing the warm industry). Ved andet musik kan niveau 2 være at foretrække, f.eks. ved klassisk musik. Derudover er det uden sammenligning de hovedtelefoner der har kunnet spille højest igennem min ydmyge LG G2 smartphone, grundet den meget lave impedans (16 Ohm). De behøver slet ingen forstærker. Derudover isolerer hovedtelefonerne ganske glimrende i forhold til de ikke har aktiv støj-dæmpning. Jeg kan skrue næsten helt op uden man kan høre det på en meters afstand. Lyden er i mine øre skarp og præcis, bassen er sprød og volumiøs. Måske er der lidt mere diskant på DT 770 pro, i hvert fald jf. frekvens-respons kurver, men det er ikke noget jeg har kunnet høre.

Komfort:
De sidder enormt behageligt, og man kan fra første dag have dem på adskillige timer i streg, selv med tykke brillestænger! Dette skyldes den relativt store kop, og de store, bløde ørepuder. Jeg vil dog her bemærke, at læderet bliver lidt varmt, så hvis man ikke har noget imod at miste en lille smule af lydisoleringen, så kan man med fordel bytte ørepuderne ud med velour ørepuderne fra DT 770 eller 880 pro, da de passer på. Det har jeg i hvert fald i sinde at gøre ved lejlighed. Generelt er høretelefonerne lidt tunge og store, men bøjlen sidder tæt og pænt ind til hovedet, så jeg synes egentligt de ser pæne ud, når man har dem på, trods størrelsen. Vægten tager jeg personligt som et tegn på god bygge-kvalitet.

Anvendelighed og tilpasnings muligheder:
Disse høretelefoner kan bæres både i hjemmet og udenfor hjemmet. Mange af delene er udskiftelige, og findes i mange farver: ørepuderne, læderet på bøjlen, “cover-pladen” på siden, og “ring-pladen” der holder coveret på plads. Dette betyder, at man kan udskifte slidte dele, og at man kan tilpasse udseendet som man behager. Et kæmpe plus for mig er, at ledningen kan skiftes ud, hvis det skulle være nødvendigt. Et endnu større plus er, at en af ledningerne der følger med har en remote med mikrofon placeret i den ende der tilsluttes hovedtelefonerne. Ledningen er tyk, remoten virker robust, og kvaliteten i mikrofonen er god. Det betyder, at jeg kan bruge hovedtelefonerne som headset, og nemt tage telefonen bare ved at trykke på en knap på ledningen. Det er netop den detalje der betyder, at jeg kan bruge disse hele tiden: når jeg vil tale telefon hands free, når jeg ser netflix, eller hører musik fra mobiltelefonen. De bor praktisk talt permanent på mit hoved nu.Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Beyerdynamic Custom One Pro Plus Black


Ultimativt det bedste headset jeg har ejet

Perfekt til lange arbejdsdage, men også fantastisk til gaming hvis man tilkøber mikrofon, der yderligere koster 350-360kr

Samlet sæt gav jeg 1799kr

De lyder konge, og er vild med den reguler bare bas, for hvis jeg sidder og arbejder har jeg bare brug for at bassen buldre derudaf.

Men vil jeg sidde og nye et stykke musik hvor jeg vil fremhæve de høje toner så kan jeg regulere det så det passer.

Bonus: genialt med lidt bas til Counter strike, man kan meget nemmere fornemme hvor modstanderen er i rummet.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Ableton Live 10 Intro Software, download
Software

Anmeldelse: Ableton Live 10 Intro Download

Midi/audio sequencer til livebrug og remixing. Live 10 er et audio/midi-sequencerprogram med unikke features i forbindelse med live performances og remixing. I Live arbejder man

Supreme SCT-55
Guitar

Anmeldelse: Supreme SCT-55 guitar tuner

Produktet er udgået, men du kan se udvalget af andre gode guitar tunere her. Clip- og mikrofonbaseret tuner/metronom, der er fantastisk til fx strengeinstrumenter og