Bedste guitarforstærker i test

Skal du bruge en ny guitar forstærker til dit guitar-setup, så skal du læse med her, hvor du finder de mest anbefalede.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvorfor skal jeg købe en guitar forstærker?

  Der er flere gode grunde til at købe en guitarforstærker. For det første giver det dig mulighed for at spille guitar, hvor der er andre mennesker, såsom butikker og restauranter. Det giver dig også mulighed for at spille højere, hvilket vil hjælpe i forestillinger. Guitarister med en forstærker har også en tendens til at bruge mere tid på at øve og spille end dem der øver uden forstærker.

  En guitarforstærker er en god investering for enhver guitarist (eller bassist). Det koster ikke for meget – du kan finde anstændige modeller for 2.000 kroner eller mindre – og det vil give meget til din oplevelse af at spille musik.

  Et fun-fact er at rejsende, der har deres guitarer med på fly aldrig, kan forudsige, hvad lufttrykket kan være ombord på flyet, og hvordan det kan påvirke deres instrument efter start og landing. Måske lyder det anderledes, og derfor er det vigtigt at have en forstærker, der kan korrigere for forandringer.

  En guitarforstærker gør det at den giver et dedikeret rum til din lyd, når du spiller. Det svarer til, hvordan hovedtelefoner skaber et personligt rum, hvor folk kan lytte til deres egen musik uden at blive forstyrret af andre. Du kan tilslutte en guitar og lytte gennem hovedtelefoner, hvilket giver dig friheden til at spille, hvor du vil uden at forstyrre andre.

  Det er også meget lettere at øve med en guitarforstærker, og det hjælper dig med at blive bedre til at spille musik. Den slags udstyr, du får, afhænger også af, hvad du skal gøre med det. Hvis du vil optræde, kan du shoppe efter en dyrere model, som får en bedre lyd og mulighed for at oprette forbindelse til andre forstærkere (kaldes “kanaldeling”). Du kan også få en guitarforstærker med en effektprocessor, som gør det muligt at tilføje lidt tekstur eller specialeffekter til din musik.

  Forskellige slags guitarforstærkere har forskellige frekvenser, så det skal man være opmærksom på, når man køber en. Selvfølgelig er guitarister ikke de eneste, der gør dette. Ligesom vi har hjemmebiografsystemer, der har særlige frekvenser til forskellige rum og situationer, er der variationer i lyd, der er optimeret til forskellige situationer.

  For eksempel kan en guitarist, der øver i sit værelse, bruge en lavfrekvent hovedtelefonforstærker til at lytte til, hvordan hans musik lyder uden at forstyrre andre omkring ham. En anden form for højfrekvent hovedtelefonforstærker bruges af nogle sangere og musikere, der kan lide optræden, men også har brug for at have noget på ørerne under liveoptrædener.

  Hvor meget skal jeg spille guitar for at en forstærker er et godt køb?

  Uanset om du spiller meget guitar eller bare synes det er sjovt at øve på egen hånd, er en guitarforstærker et godt køb. Et almindeligt spørgsmål blandt guitarister er, hvor meget tid man skal bruge på at spille om dagen, for at en forstærker er et godt køb. Selvom der er mange faktorer, der skal overvejes, når du køber en forstærker, vil denne artikel besvare spørgsmålet om, hvor meget du skal spille guitar, for at en ny forstærker er værd at købe.

  Selvom det er at foretrække, at man bruger timer på at arbejde på riffs- og soloer hver dag, sker det i virkeligheden normalt ikke. Generelt bruger folk normalt mindre end fem minutter på at spille på et givet tidspunkt

  Den bedste ting at gøre, når du køber en forstærker, er at lytte til dine egne praksisvaner og bestemme, hvor længe du realistisk ville være i stand til at bruge guitaren uden at kede dig eller lede efter andre måder at underholde på.

  Det er også vigtigt at sikre sig, at forstærkeren er den rigtige størrelse til dig. Guitaren skal altid være inden for rækkevidde og i samme højde som din ryg, når du sidder. Hvis forstærkeren er for stor, vil det være ubelejligt at spille. Det kan også forhindre dig i at spille på mindre forstærkere, hvis der ikke er andre objekter i vejen.

  Det er et spørgsmål om personlig præference for, hvor højt en forstærker skal kunne lyde. Der er mange forskellige faktorer, der påvirker lydstyrken på en forstærker, herunder den højttaler, der bruges i den, hvor meget strøm den har brug for, og om der er interne højttalere, der øger lydstyrken. Der er ingen bestemt måde, en guitarist kan bestemme, hvor højt en forstærker lyder på en skala fra “intet volumen” til “atomsprængning”.

  En anden ting at overveje, når man køber en forstærker, er prisen på forstærkeren. Der er mange forskellige forstærkere med varierende priser, og det er bedste er at være bevidst om hvilken prisklasse der passer. Når du køber en forstærker, hvis du har specifikke behov, som ingen af ​​disse forstærkere opfylder, skal du undersøge dem grundigt for at sikre, at de fungerer for dig. Hvis du ikke har megen viden om forstærkere, skal du vente på, at en, der ved, hvad de taler om, vil anbefale en.

  Hvad skal jeg vide, når jeg vælger en forstærker?

  Hvis du er en audiofil, der altid har ønsket at komme ind i hjemmelyd, men synes det hele er frygteligt forvirrende, så er vi her for at hjælpe. Vi har samlet en liste over de vigtigste ting, du bør vide, når du leder efter en ny forstærker.

  Hvad er en forstærker?

  En forstærker er en enhed, der tager et signal med lav lydstyrke (f.eks. Fra din telefon eller mp3 -afspiller) og øger det til et højere lydstyrkeniveau, så det kan spille højere i dine højttalere (eller hovedtelefoner). Det gør det modsatte af, hvad dine hovedtelefoner gør: de reducerer, hvad du hører på din telefon, indtil det ikke er højt nok til at beskadige dine trommehinder. Så forstærkere øger lydstyrken fra lave til høje niveauer.

  Hvad er watt?

  Watt er måling af strømforbrug ved hjælp af elektriske enheder. 1 watt er 1 joule energi brugt i løbet af et sekund. En joule er den mængde energi, der er nødvendig for at få en forstærker til at bevæge sig en meter i sekundet.

  Hvad betyder ’power’?

  Effekt i denne sammenhæng betyder det lydtryk, som måles i decibel eller grader. I enklere termer, jo højere noget lyder for dig, jo mere watt bruger det. Så hvis du kigger på en forstærker, der har en rating på 50 Watt RMS (det er maksimal effekt), betyder det, at den kan skubbe lyd på 50 watt ind i dine højttalere uden at gå i stykker under kraftig brug.

  Hvad med RMS?

  RMS står for “root mean square”, som er middelværdien af ​​værdiern. Lydmæssigt betyder det, at hvis du tegner en graf over de joule, der bruges over tid af en forstærker med en RMS -værdi på 50, vil du ende med en kurve, der ser sådan ud:

  Det ser ret fladt ud, indtil du når ca. 4 sekunder, når det begynder at stige bare en lille smule. Når du ser på forstærkerens specifikationer (f.eks. Effektværdier), skal du huske på, at RMS -målinger er et mål for maksimal kontinuerlig effekt over tid, hvorimod maksimal effekt er øjeblikkelige målinger. For at fortælle hvor højt en forstærker vil lyde, skal du gange RMS -klassificeringen med højttalereffektiviteten, hvilket er hvor godt dine højttalere konverterer den effekt, de modtager fra forstærkeren til lyd.

  Hvad er impedans og ohm? Hvis du nogensinde har set på hovedtelefoner eller en højttaler, har du set et tal skrevet i ohm ved siden af ​​et lille omega -symbol. Det kaldes impedans, og det refererer til den modstand, et objekt har mod at modtage elektrisk strøm. Jo lavere tallet (hvilket er det, du vil have), jo mindre modstand er der, og derfor kan mere strøm komme igennem det.

  En forstærker giver en bred vifte af muligheder for dig som audiofil – det er simpelthen den bedste vej at gå, hvis du vil have din lyd til at være perfekt. Her er nogle af vores mest anbefalede forstærkere fra topproducenter som Yamaha, Kenwood og Klipsch

  Vi anbefaler en forstærker til…

  Vi anbefaler en forstærker til alle, der ønsker at forbedre deres lydkvalitet og lytteoplevelse. Forstærkeren giver en bedre lyd, men også med et bedre detaljeringsniveau. Enhver, der nogensinde har lyttet til musik på en almindelig højttaler, kan fortælle dig, at dette er sandt.

  En forstærker giver en bred vifte af muligheder for dig som audiofil – det er simpelthen den bedste vej at gå, hvis du vil have din lyd til at være perfekt. Her er nogle af vores mest anbefalede forstærkere fra topproducenter som Yamaha, Kenwood og Klipsch.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse