Marshall 1960A Angled

Anmeldelse: Marshall 1960A Angled (4×12″)


300 watt 4×12″ kabinet med Celestion G12T 75 watt enheder.

Intet personificerer rock ‘n’ roll mere end en mur af Marshall stacks.

Selvom den ofte er efterlignet så er der intet der kan sammenlignes med originalen. Marshall 1960 er det mest solgte guitar kabinet i verdenen. Det er standard på scener overalt, hvor det er værdsat for sin lyd og robuste konstruktion. Selvom 1960 ikke er kompliceret, rent elektronisk, så leverer 1960 bare en kombination af materialer, konstruktion og højttalere som gør det til branchens standard.

Marshall 1960A er et vinklet kabinet,  og er udstyret med fire Celestion G12T-75 højttalere. Den producerer en høj, fokuseret, og ligefrem lyd med en stram bund og en sprød og klar top. Den er afbalanceret på tværs af hele guitarens toneområde og dens klarhed gør den ideel til guitarister der kan lide at bruge en del effekter såsom rumklang, chorus, eller delay.

For at sikre den ultimative fleksibilitet, så kan 1960A indstilles til mono (4 eller 16 ohm) og stereo (8 ohm pr side). De to mono impedans muligheder giver ekstra mulighed for ampmatching mens kabinettets stereo mulighed gør den ideel til rack systemer.

Specifikationer – Marshall 1960A

  • 4 x 12″ Celestion G12T75 enheder
  • 300 watt
  • vinklet kabinet
  • Mono 4 eller 16 ohm, stereo 8 ohm
  • Hjul
  • 760 x 830 x 360 mm
  • 36,4 kg

Anmeldelse:

Lodret unig …

Jeg er lodret uenig med Boesvang.

Efter min mening er kabinettet klassisk Marshall, med masser af bund, saft og kraft.

Jeg spiller blues og 50′ 60′ rock og bruger meget få effekter – faktisk kun lidt delay.

Mit setup er Marshall TSL 100 top, Marshall 1960 A kabinet, Fender Am. Standart Stratocaster.


Perfect!

Godt kabinet! Lyder skide godt med hvilken som helst marshall forstærker – Jeg har selv en JVM410H.. Og den sparker seriøst røv! – Det her kabinet, er på 300 watt, så det kan larme, rigtig, rigtig meget 😉
– God fornøjelse med det, hvis du køber det!

Horns up! \m/


Marshall som man kender dem

Pålidelig cab men ikke den store bund desværre.
Peavey eller Engl (helst Mesa Boogie efter min mening) ville være bedere efter min mening, men det er jo helt op til ens behov og hvad man vil ofre.


Forstærkerens fundament.

Marshall 1960 A kabinettet er brugt af rigtig rigtig mange musikere gennem tiden og det er der en grund til. Det fungerer nemlig rigtig godt. Alle tonernes nuancer træder fint frem og så spiller højt af H til! Dog har jeg prøvet Mesa Boogies std kabinet og det havde en del mere bund.


Verdens bedst sælgende 4×12″?

Som positivt vurderet af mange guitarister verden rundt. Super guitar kabinet i bedste udførelse. Alsidigt med mulighed for stereo eller blot spille på 2 af de 4 Celestion G12T75 i 8 ohm. Helt rigtige “growl” med en JVM410H i mit tilfælde og MASSER af bund. 4 solide hjul og nødvendige bæregreb – det er et tungt kabinet, men bygget til at holde i årtier. Fra Marshalls hjemmeside: “The 1960A is the world’s best selling 4 x 12” speaker cabinet, with a heritage that stretches back to the early 1960s. This authentic 4 x 12” cabinet design, which has changed little since 1962, is the touchstone for all other angled 4 x 12” cabs. The 300 Watt 1960A has excellent sound projection, which is achieved by angling the baffle so that the top two speakers face upwards slightly, allowing higher frequencies to really cut through. The angle also makes for a better onstage sound, as the sound focus is up towards you, rather than straight out.”


klassiker med smæk i

Super lækkert kabinet. Lyder virkelig fedt til rock bluse.
Massere at bund, saft og kraft. Får virkelig flyttet noget luft.
Eneste ulempe. Man bliver virkelig træt når man skal have det op af trapper 😉


Et ganske fint kabinet

Jeg erklærer mig også uenig med Boesvang

Det er en lækkert kabinet, som har masser af bund og masser af power

Jeg spiller en del blues, hard rock og til tider endda lidt gammel heavy metal og jeg har aldrig nogensinde følt at jeg manglede noget.

Jeg har før haft en JCM900 (4100) top på og nu en 1959SLP og det passer bare fantastisk godt sammen

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Steinberg UR22 MKII
Lydkort

Anmeldelse: Steinberg UR22 MKII

USB 2.0 iPad ready lydkort med to Class-A D-Pre mikrofon preamps, Neutrik combo stik, MIDI ind/ud, 192 kHz support. Inklusive Cubase AI Windows/OSX og Cubasis

Roland Fantom-7 synthesizer workstation
Keyboard

Anmeldelse: Roland FP-7F

Stagepiano med 88 tangenter, 128 toners polyfoni, SuperNATURAL Piano lydprocessor, Ivory Feel-S tangenter, indbygget looper, mikrofon-indgang med effekter. Vi anbefaler Roland Fantom-7 synthesizer workstation i