Fender Villager 12 String

Anmeldelse: Fender Villager 12 String


Akustisk/elektrisk 12-strenget westernguitar med cutaway, massivt grandæk, sider og bund af mahogni, ahornhals med gribebræt af rosentræ og Fishman Isys III pickupsystem med tuner.

Fender Villager er en gammel kending, som er blevet vakt til live igen. Den er let at kende med sit karakteristiske hoved og den flotte lakering. Hvis du leder efter en 12-strenget westernguitar, som stikker ud fra mængden, så er Fender Villager både et billigt og stilfuldt valg. Det massive dæk har den såkaldte skalloperede afstivning, hvilket gør tonen og volumen større – dette ser man kun sjældent på guitarer i denne klasse.

Den overdådigt resonant-klingende Fender Villager 12-strengs akustiske guitar er blevet opgraderet med helt nye egenskaber, herunder en tre-lags slagplade, bensadel og en vintage-inspireret rosentræ bro med kompenseret benstol. Guitaren er udført i den klassiske dreadnought kropsform med massiv gran top med X bracing og mahogni ryg og sider. Halsen er en klassisk vintage hals udført i ahorn med C-formet hals profil, gribebrættet er i rosentræ med 20 bånd. Bemærk desuden de smukke bindinger på kroppen og den elegante skakternet rosette ved lydhullet.

Fishman laver nogle af verdens bedste pickupsystemer til akustiske guitarer – det er derfor helt naturligt, at Fender har valgt at udstyre Fender Villager med Fishmans ISYS III pickupsystem. Systemet består af en piezo pickup, der er monteret under stolen og en aktiv onbord preamp med tuner, som er monteret i siden af guitaren, så man nemt og problemfrit kan styre lyden, mens man spiller. Pickupsystemet gør det muligt at tilslutte guitaren direkte til en forstærker eller et sanganlæg og leverer en flot og naturlig akustisk klang, som fuldt ud gengiver Fender Villager modellens flotte akustiske lyd.

Produktet kan findes her: https://www.gear4music.dk/da/Guitar-og-bas/Fender-Villager-12-String-V3-Jetty-Black/2JX8


Anmeldelser:

En fin introduktion til den 12-strengede verden

Jeg købte denne guitar for lidt over to år siden. Jeg hørte (hører) meget folk-psych og lignende og havde brug for den der lækre, nærmest chorus-agtige lyd fra en 12-strenget. Jeg fastlagde mit budget og håbede at jeg kunne finde noget jeg virkelig kunne lide inden for det budget.

Med Fender Villageren fandt jeg en guitar der lyder som (og ligner) en guitar til væsentligt flere penge end den koster. Den indbyggede pickup og tuneren fungerer upåklageligt og halsen er tynd uden at være uspilbar. Kort sagt, er det en af de lækreste 12-strengede jeg har prøvet, til under 10.000kr. Jeg kan klart anbefale den!


Upræcis Guitar

Store problemer med at stemme nogle af strengene selv efter længere tid – tuner ikke særlig præcis – ikke pengene værd

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Korg Monologue Synthesizer
Keyboard

Anmeldelse: Korg Monologue Synthesizer

Monofonisk analog synth med 25 anslagsdynamiske Slim-key tangenter, 80 presets/20 bruger programmer, 16-step sequencer, Oscilloskob-skærm, MIDI- og USB-tilslutning. Korg monologue er en fuldt programmerbar monofonisk

Brands

Steinberg

Se hele udvalget af lydkort og software fra Steinberg her: https://www.thomann.de/dk/steinberg.html Steinberg UR242 – USB lydkort Steinberg UR242 USB 2.0 lydkort med to klasse Class-A

Sådan gør du managerarbejdet lettere

Som manager for et band kender du sikkert til vigtigheden af fleksibilitet og omstillingsparathed. Du skal ofte have mange forskellige bolde i luften, og du