4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

ART Tube MP

Anmeldelse: ART Tube MP


Rør mikrofon/instrument pre-amp med 48 v  phantom power.

Brugen af eksterne mikrofon / line pre-amps er blevet stadig mere populært i løbet af de sidste mange år. ART Tube MP giver bedre ydelse og lydkvalitet til lavpris-mixere og multi-trackers. Professionel lydkvalitet kombineret med professionelle funktioner som hånd-udvalgt 12AX7a rør, phantom power og phase reverse er, hvad der har gjort Tube MP til et dagligt syn i tusindvis af studier i hele verden, faktisk er ART Tube MP verdens populæreste eksterne rør mikrofon preamp, det er den ikke bare fordi den leverer god kvalitet til få penge, men også fordi ART Tube MP samtidigt kan bruges som ekstern phantom power strømforsyning, rør baseret DI boks eller som fase vender. Dermed er Art Tube MP det første bud på en god og anvendelig rør preamp til live eller studie.

Specifikationer – ART Tube MP

  • Provides Superior Preamplification for: Microphones, Instruments and Line Level Sources
  • Hand Selected 12AX7a Provides 70dB of Gain Smooth, Warm and Fat Sound Quality
  • Variable Input and Output Gain Controls
  • Excellent as a Tube DI
  • XLR and 1/4″ Inputs and Outputs +48 volts
  • Phantom Power
  • Phase Reversal Switch
  • Superior Sonic Performance to On-Board Preamps
  • TEC-Award Nominated Design
  • Portable, All Steel Construction

Anmeldelser:

Rørlyd

Har brugt dimsen til vocal samt guitar. Egner sig fortrinligt til begge dele. Giver mere varme og luft til stemmen. Til guitarbrug er den også god. med mulighed for overdrive a.la. 60 erne


Interessant og respektabel.

Jeg har fornylig testet en af disse, og må sige det var et interessant bekendtskab.
Den har de fornødne funktioner til at give kontrol over lyden, og byggekvaliteten virker gennemtænkt og høj prisen taget i betragtning. Dog bør man investere i nogle gummifødder eller lign. da der ikke synes tænkt på dette fra producentens side.

Lyden er relativt ufarvet, med nogle mindre ujævnheder der afviger fra en overordnet respektabel lineæritet. Luft og klarhed er begge over det forventede uden at imponere.
Koblet ind som et line-level “effekt”-loop målte computeren ca. -102dBFS støj ved moderate indstillinger, og generelt oplevede jeg den som værende støjsvag, især for sin prisklasse.
Ved lav-medium gain giver røret kun en smule varme, og gør ikke noget videre væsen af sig, næsten skuffende lidt. Herefter følger et smalt sweetspot hvor en ganske fin saturation sniger sig ind, hvorefter det slår over i decideret distortion.
Man får desværre lidt indtrykket af en preamp, der ikke helt ved om den vil være ren eller karakterfuld i lyden, og skifter lige en tand for brat mellem de 2.

Den overordnede lyd og kvalitet betyder at for ejere af (semi)billige lydkort er ART Tube MP en billig og fornuftig måde at få en ekstra preamp/DI, med en anden lyd og karakter. I visse tilfælde vil den lave støj og klarheden endda betyde en opgradering, dog uden at træerne vokser ind i himlen.


Gør det den skal.

det er en udemærket Preamp for pengene, den gør det den skal, og giver en fin lyd, pengene værd!


Fin lyd fra en lille boks.

Gør hvad den skal. Ikke mere, ikke mindre.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Marshall AS50D
Tilbehør

Anmeldelse: Marshall AS50D

Produktet kan også findes her: https://www.thomann.de/dk/marshall_as50d.htm Comboforstærker til akustisk / elektrisk guitar på 50 watt, 2 kanaler, 2×8″ enheder og digital effekter. AS 50R yder

A close up of a syphony violin set against a black background
Strengeinstrumenter

Bedste violin i test

Har du lyst til at lære at spille violin, eller skal du købe en ny violin, så læs med her, hvor du finder svar på

Studio 49
Brands

Studio 49

Studio 49 Serie 1600 SX1600 Sopran-xylofon – Chromatic percussion Studio 49 Serie 1600 SX1600 Sopran-xylofon Diatonisk xylofon fra C2-A3. Inklusiv S5 køller. Klangstave af lys