4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Fender Classic Player '50s Stratocaster MN 2-Tone Sunburst

Anmeldelse: Fender Classic Player ’50s Stratocaster MN 2-Tone Sunburst


El-guitar designet af Fender Custom Shop med krop af elletræ, ahornhals, tremolo, 3 Vintage 57/62 singlecoil pickupper og chrome hardware. Inkl. gigbag.

Den nye Classic Player-serie fra Fender tilbyder noget ganske unikt: Guitarene er producerede i Mexico, men er designet af Fenders Custom Shop. Fender bad nogle af deres Master Builders om at lave en liste over deres yndlingsfeatures, og resultatet er en række modeller med suveræn spilbarhed, vintagefremtoning og Custom pickups. Og selvfølgelig en pris som vi kender den fra andre Mexico-modeller – disse spader er svære at slå til nogen pris.

Specifikationer – Fender Classic Player ’50s Stratocaster

 • Konstruktion: Bolt-on
 • Mensur: 25.5″
 • Krop af elletræ
 • Hals “V” og gribebræt af ahorn med 9.5″ radius
 • 21 medium jumbo bånd
 • Vintage låse mekanikker
 • Vintage style 2-point vintage tremolo
 • 3 stk. American vintage Strat singlecoil pickupper (M reverse)
 • 5-vejs pickupomskifter
 • Chrome hardware
 • Inkl. gigbag

Anmeldelser:

God som første Fender

Jeg fik denne guitar for et par år siden, som min første ”gode guitar”. Den er god til prisen og super god hvis man skal ud og have sin første Fender. Bemærk at den er loddet således, at man i middle/neck positionen, slår bridge og neck til. Derfor kan man ikke få den klassiske Strat-lyd, men derimod får man en Telecaster-agtig lyd i stedet. Hvis man er til det, er det da naturligvis et plus. Men det brød jeg mig ikke om, så jeg fik den loddet om til “det rigtige”. Synes personligt heller ikke at pickupperne er særligt fede, men det er vel en smagssag. Men nye pickups, for mit vedkommende, så kører det bare. Selve guitaren er fed og lækker at spille på, og det er jo også det vigtigste!


Yderst velspillende og behagelig guitar til en “billig” penge

Jeg fik denne guitar efter jeg i mange år har spillet på primært Gibson guitarer. Dette var derfor min første Fender, hvilket jeg synes den egnede sig rigtig godt til. Det er en rigtig behagelig guitar at spille på og den lyder rigtig godt, både med en ren lyd men også når den får lidt distortion. En ting man lige skal være opmærksom på er, at billedet er misvisende, da den viser guitaren er sølv, selvom den egentlig er guld. Desuden er der nogle steder, hvor lakken er ikke er perfekt, men det er at forvente for en guitar i denne prisklasse. Alt i alt er jeg rigtig positivt overrasket over guitaren og vil får rigtig meget glæde af den. Kan yderst anbefales.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Tips & tricks

Guide til hovedtelefoner

Nye hovedtelefoner? Det kan være svært at vælge blandt hundredvis af mærker og modeller. Stil allerførst dig selv spørgsmålet: Hvad skal jeg bruge dem til?

isoacoustics
Brands

IsoAcoustics

Vi anbefaler klart dette monitorstativ fra IsoAcoustics. IsoAcoustics Monitorstativ ISO-L8R155 Isolerende monitorstativ som forbedrer enhver monitor. Sæt. På lager i webshoppen Findes i 3 butikker