Supreme Strap Lock Set Black

Anmeldelse: Supreme Strap Lock Set Black

Produktet er udgået, men du kan finde hele udvalget af andre guitar remknopper og låse her.

2 stk straplock’s i til guitar og bas med kliklås.


Anmeldelser:

Kram!!

Det virker, og det virker godt…
Har disse på alle mine spader, og i lyset af at ingen af mine instrumenter er mindre end 15.000 værd, så jo, jeg stoler på disse straplocks.

Det eneste minus ved dem, er at de medfølgende skruer selvfølgelige ikke altid passer til guitaren, og man må derfor ofte i gang med div. værktøj.


En investering!

Det virker som det skal og jeg er ikke på noget tidspunkt bange for at min guitar skal falde til jorden el. lign., og så er det tilmed billigt!

Min eneste beklagelse er at skruerne aldrig kommer til at sidde så godt fast som de oprindelige skruer, så en gang om måneden skal man lige stramme til med en skruetrækker. Ligeledes med låsen, som sidder på din rem.


Fungerer rigtigt godt!

De er nemme at sætte på dit instrument, og de sidder rigtigt godt! Man skal dog stramme dem ret meget, før de sidder helt fast, men det er ikke så slemt.
Gode til prisen!


Strap’en der bare virker…

For ca. 20 år siden købte jeg denne enhed og var meget begejstret for den. Nu har jeg købt en selv samme ting-ting til min Gibson Les Paul, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet….


Funktionelt

Det virker og er ikke dyrt. Der findes straplocks af mærker som Warwick, men de er lige så sikre som disse. Supremes er bare billigere og har en fed farve


Det virker

Jeg kan ikke se fidusen i at købe dyre småting med et bestemt mærke. Supremes straplocks er lige så gode og noget billigere


Super nice

Jeg er rigtigt glad for mine. Guitaren falder aldrig af! Møtrikkerne går aldrig løs (som ellers kan være et problem). De ser godt ud.

Den eneste ulempe er, at man skal skifte de originale rem-holdere ud. Man skal altså have fat i en skruetrækker. Men det er et marginalt problem – i hvert fald for el-guitarer.


 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Aston Origin mikrofon
Mikrofoner

Anmeldelse: Aston Origin mikrofon

Stormembrans kondensatormikrofon fremstillet i Storbritannien, udviklet i samarbejde med professionelle lydteknikere og producere. Aston er den første mikrofonproducent, der designer, konstruerer og fremstiller sine mikrofoner

trommestikker
Tilbehør

Trommestikker: De bedste i test

Trommen er et helt essentielt instrument i langt de fleste musikalske genrer. Trommer findes i mange forskellige afskygninger, kan bidrage med mange forskellige lyde i

isoacoustics
Brands

IsoAcoustics

Vi anbefaler klart dette monitorstativ fra IsoAcoustics. IsoAcoustics Monitorstativ ISO-L8R155 Isolerende monitorstativ som forbedrer enhver monitor. Sæt. På lager i webshoppen Findes i 3 butikker