Bedste DJ controllere i test

Efterhånden er der kommet mange DJ controllers på markedet. Pioneer har længe siddet på tronen, men Denon, Native instruments og Hercules er kommet godt efter det, med flere features, bedre priser og større funktionalitet. Her er vores bud på de bedste DJ controllere lige nu. God læselyst

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Vinderen: Denon DJ MCX8000

  Der er en grund til, at de kalder det Pro DJ Mixer. MCX8000 er en seriøs professionel mixer med nok funktioner til at glæde selv den mest krævende klub, bar og mobile DJ’er.
  Det, der adskiller denne mixer fra konkurrencen, er dens indbyggede lydkort og USB/CD -afspiller. Du kan bruge mixeren til at afspille filer fra et USB -flashdrev, en iPod / iPhone / iPad eller endda din pc.
  Hvis du vil afspille melodier fra en ekstern lydkilde, har MCX8000 både phono- og linjeindgange til CD/pladespiller/medieafspillere.
  Det indbyggede lydkort gør alt, hvad det kan for at sikre, at der er lidt eller ingen forsinkelse, når mixeren bruges til lydafspilning ved hjælp af en af ​​disse kilder. Hvis du bruger USB -forbindelsen, fungerer den med MP3’er op til 320kbps, WAV’er op til 24 bit/44,1 khz opløsning og også AIFF -filer op til 24 bit/96 khz opløsning. Hvis du bruger CD/Line/Pladespillerindgange, fungerer det med WAV’er op til 24 bit/44,1 khz opløsning og AIFF’er op til 24 bit/96 khz opløsning.
  Blanderen har også en kontakt på bagsiden, der lader dig lytte til din kilde og masteroutput på samme tid, hvilket er fantastisk til fejlfinding af ting som forsinkelsesproblemer.
  Hvad angår software, kan du bruge den med en iPad via en brugerdefineret app (se nedenfor), eller hvis du vil bruge den som din primære DJ -controller (uden at have brug for en ekstern mixer), er den kompatibel med DJ -software som traktor pro, virtuel dj, djay Pro osv …

  Hvad er en DJ controller?

  En DJ -controller er et udstyr, der bruges af DJ’er til at manipulere lydfiler. I de tidlige dage ville DJ’er bruge pladespillere og blandetavler til at blande og ridse lydoptagelser. Indførelsen af ​​cd’er i midten af ​​1980’erne gjorde imidlertid at bruge en mixer tæt på umulig for mange DJ’er. Da der ikke var nogen anden mulighed, begyndte DJ’er at integrere cd -afspillere i deres mixere. Dette gjorde det meget lettere at styre musik inde i mixeren, men erstattede ikke behovet for pladespillere eller erstattede dem helt med cd -afspillere. DJs kan stadig lide at bruge pladespillere i deres sæt.

  Der er debat om oprindelsen af ​​udtrykket “DJ” i de tidlige dage med brug af pladespillere. DJing i sin nuværende form eksisterede ikke rigtig før i begyndelsen af ​​1980’erne, da folk som Jean-Paul Maratone begyndte at kombinere plader med firesporede båndoptagere og cd-afspillere. Dette gav DJ’er mulighed for at udføre live -mix for live publikum.

  Omkring dette tidspunkt begyndte DJ’er at tilpasse deres mixere ved at tilføje ekstra funktioner såsom cd -afspillere, lidt lys, der gav visuel feedback om sporskift og low fidelity -højttalere, der kunne placeres direkte oven på pladespillere. Med dette udstyr kunne DJ’er stable flere cd -afspillere oven på hinanden og afspille dem alle på én gang. Da brugen af ​​crossfaders blev almindelig, begyndte DJ’er at blande deres musik i farten ved at manipulere disse fadere til at blande mellem numre.

  Der er flere undertyper af DJ -controllere tilgængelige på markedet i dag. Nogle er designet specielt til ridser, andre er lavet til blanding, andre er lavet til begge opgaver samtidigt. Der er endda DJ -controllere, der har jogghjul, der giver dig mulighed for at ridse dine lydfiler i hånden. Den mest grundlæggende form for en DJ -controller er simpelthen to pladespillere med en mixer imellem dem med plads til at placere cd -afspillere ovenpå.

  Dj med skæg spiller musik på en DJ controller

  Hvad er forskellen på en DJ mixer og en DJ controller?

  En DJ -mixer er typisk sammensat af to eller flere kanaler med volumenkontroller, knapper til start/”cue” musik og EQ -knapper. Controllere har de fleste af de samme funktioner som mixere, men har også puder – som bruges til at udløse lyde eller sampler. Disse kan være alt fra trommeslag til lydeffekter til en fest.

  DJ -mixere sættes normalt til højttalere, der forstærker lyden, controllere arbejder med hovedtelefoner, så der ikke er behov for en forstærker. Hvis du vil have lyden fra en controller afspillet gennem højttalere, skal du bruge en mixer.

  DJ -mixere har normalt to kanaler til musik, på en controller er der kun en kanal. Afhængigt af controlleren kan dette rettes eller deles op på hver side af enheden. Dette gøres normalt ved at bruge ekstern software og tilslutte din bærbare computer til controlleren med et USB -kabel. Den eksterne software giver dig mulighed for at bruge flere kanaler og foretage al din blanding ét sted. Du kan også blande to spor sammen ved hjælp af en “intern mixer”, som de fleste controllere har, og blot blande begge spor sammen, før de går ud til højttalerne/hovedtelefonerne.

  Både en DJ -mixer og en controller kan bruges til grundlæggende blanding og redigering, men DJ -mixere kan mere. For eksempel har BMP mellemrums -controller tre forskellige puder. En af dem er en trommepude, der kan bruges til at udløse enhver lyd fra musiknumre, du har gemt på din pc. En anden ting, en DJ-mixer kan gøre, er at have digitale effekter såsom distortion/overdrive/eq osv. Indbygget.

  Når det kommer til lydstyrkeskyder eller volumenknapper, har både en DJ -mixer og controller dem. Det er bare, at blandingen vil blive gjort anderledes på en DJ -mixer i forhold til en controller.

  DJ mixer

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 0

  Bedømmelse