Bedste usb lydkort i test

Underer du dig over, hvad et usb lydkort er, og hvorfor du skal købe et? Eller mangler du et nyt, og søger inspiration til de bedste usb lydkort på markedet, så skal du læse med her, hvor du finder en dybdegående beskrivelse, og anbefalinger til fire forskellige lydkort.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvad er et usb lydkort?

  Lad os først forklare, hvad et usb -lydkort er. Et usb -lydkort er et lydkort, der tilsluttes en computer via USB -porten, hvilket giver meget højere lydkvalitet end den indbyggede lyd, der i forvejen er på din computer, højtaler eller anden udgang. Usb-lydkortet bruges, når du afspiller lydfiler, vil spille videospil med god lydkvalitet eller bare har brug for bedre lyd, end hvad dine computers indbyggede højttalere kan producere.

  Der er ikke mange usb -lydkort, fordi det koster mange penge at producere dem, så de fleste bruger indbyggede systemer i stedet, fordi det er billigere. Men for dem, der til enhver tid kræver lyd i høj kvalitet, er der nogle gode usb-lydkort at overveje. Det bedste usb -lydkort er en personlig præference og afhænger af, hvad du bruger din computer til.

  Det, du skal lede efter i et usb -lydkort, er god kompatibilitet. Det er vigtigt, at lydkortet fungerer sammen med dit operativsystem, og at du kan bruge de programmer, du har brug for. Et godt usb -lydkort skal også være kompatibelt med alle spillekonsoller, du vil oprette forbindelse til. Så hvis du spiller ofte, skal du sørge for, at spillekonsollen er kompatibel med dit usb -lydkort, ellers fungerer det ikke godt for dine behov.

  En anden ting, folk ser på, når de søger efter et usb -lydkort, er den type lyd, det vil afspille. De fleste mennesker bruger deres lydkort til musik og videospil, så de burde kunne producere fremragende lydkvalitet i begge disse områder. Lydkortet skal også være kompatibelt med din computer. 

  Hvad er forskellen på et normalt lydkort og usb lydkort?

  Man working at sound studio

  Den største forskel mellem et lydkort og et usb-lydkort er, at et usb-lydkort tilsluttes en USB-port på din computer, mens et normalt lydkort ville tilsluttes bundkortet på en computer via en PCI-E eller AGP-slot.

  Men er det normale usb -lydkort bedre end usb -lydkortet? Jeg har allerede overvejet den tekniske forskel mellem normalt lydkort og usb -lydkort. Hovedfaktoren for normalt lydkort er chippen er indeni. De er bygget til normalt lydkort, ikke til musikafspilning. Hvis du afspiller musik, kan du købe usb -lydkortet. Der er nogle USB-lydkabelprodukter på markedet, men de ligner mere bærbart lydkabel end USB-mikrofon/controller-produkt.

  Usb -lydkortene har ofte andre funktioner som mikrofon eller keyboard amps; de ville være mere egnede til at du kan indspille din egen musik i din computer, så understøtter det normale plug-in-kort, der leveres af bundkort, kun indlæsning af musikfil (er).

  Vi anbefaler, at du køber et usb -lydkort. I disse dage har de fleste bundkort en integreret lagerenhed til at tilbyde brugerne en meget bekvem måde at tilføje hukommelse og også tilføje mere CPU -strøm til din computer. Faktisk bruger mange den samme type lagerenheder som usb-lydkortet eller det normale plug-in-kort (eksempelvis ssd-drev). Det ville være meget bedre at bruge usb 3.0-lagerenheder frem for et almindeligt usb 2.0-plug-in-lydkort til bedre ydeevne ved overførsel af data, til afspilning af musik og til pålidelig overordnet systemydelse.

  Hvorfor er et usb-lydkort dyrt?

  Hvor meget koster et usb -lydkort?

  Der er mange faktorer, der påvirker prisen på et usb -lydkort. Det er dog vigtigt at bemærke, at de fleste produkter ikke er dyre selvom det ved første øjekast kan virke sådan. Disse kan erhverves for mindre end 700 kr. Nogle af de mere almindelige lydkort er tilgængelige for så lavt som 200 kr. på websteder som Amazon eller Thomann. Dette skyldes, at producenter ønsker at tiltrække budgetbevidste kunder, der måske ikke har råd til smarte højttalere eller hovedtelefoner med deres begrænsede midler.

  Grunden til, at et lydkort er dyrt at producere, er, at det skal være af høj kvalitet for at det kan producere gode, præcise lyde, der ikke forvrænges på et skrivebord eller på en mobilenhed. Dette er nødvendigt, da de fleste computere og mobile enheder har et indbygget lydkort, der kun fungerer på et grundlæggende niveau.

  soundwaves

  Der er flere faktorer, der påvirker prisen på et usb -lydkort på Amazon og Best Buy. En enkelt faktor er antallet af ind- og udgange på enheden. Andre faktorer omfatter funktioner som digital surround -lyd, lydforbedring, basforstærkning samt lydudsendelse. Alle disse funktioner øger enhedens omkostninger, da de kræver mere avanceret hardware, der kan producere bedre lydoutput til brugerne.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse