4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Bedste aktive højtalere i test

Markedet for aktive pa -højttalere er mere konkurrencedygtigt end nogensinde. Med så mange muligheder, hvor starter man så? Hvilken type skal man købe? I denne artikel nedbryder vi funktionerne og specifikationerne for de fire bedste aktive højtalere på markedet for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken der passer bedst til dine behov.

Indholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Hvilken aktiv højtaler skal man vælge?

  Hvis du ønsker at købe et drevet pa -system, så er dette blogindlæg noget for dig! Det hjælper dig med at vælge den bedste højttaler til dine behov ved at gå over, hvad højttalere tilbyder og deres egenskaber. Du finder også en tabel, der også giver et overblik over hver models funktioner og specifikationer.

  Introduktion til aktive højttalere

  Hvis du leder efter aktive højttalere, vil du bemærke, at de er konstrueret til at producere lyde, der vil blive hørt af mange mennesker. PA står for Public Address, og det bruges til arrangementer som seminarer, koncerter, store møder eller endda forretningspræsentationer. Det består normalt af en højttaler og en effektforstærker.

   

  Hvad består en PA højtaler af?

  En højttaler består af flere komponenter, der arbejder sammen for at producere lydbølger, så du kan høre den. Diagrammet herunder viser navnene på hovedhøjttalerkomponenterne og deres funktioner.
  Komponenterne, der udgør en aktiv højttaler, er:

  Skab: Kassen, som de andre komponenter er indeni.

  Højttalerdriver: Den faktiske højttaler. Det omdanner elektrisk energi til lydtryksbølger (lyd). Diskanthøjttaler, mellemklasse driver og bashøjttaler er typer af højttalerdrivere.

  Lydforstærkningssystem: Det er forstærkeren, kabler og andet tilbehør, der driver wooferens kegle til at bevæge sig ind og ud (kaldet ekskursion). Dette får lufttrykket til at bevæge sig ind og ud af højttaleren for at lave lydbølger. Højttalere bruger passiv forstærkning eller aktiv forstærkning. Passiv forstærkning er, når forstærkeren er adskilt fra højttaleren, mens aktiv forstærkning er, når de er integreret.

  Aktiv højtaler gitter

  Hvad er forskellen på en aktiv og passiv højtaler?

  Aktiv PA højtaler enhed

  Hvis du ønsker at investere i et højttalersystem, er der to højtalertyper: aktiv og passiv (ellers kendt som reflekteret).

  Hvad er forskellen?

  Aktive højttalere bruger en strømkilde – enten batterier eller fantomstrøm – der giver en elektrisk strøm til højttalerne. Bogreol og bageste surround -lydsystemer bruger typisk aktive højttalere. Passive systemer afspejler lydbølger fra vægge og andre overflader og kræver ikke en strømkilde. Disse typer højttalere producerer højfrekvente lyde, men de kan ikke gengive lavfrekvente dem lige så effektivt som aktive modeller.

  Der er fordele ved begge stilarter, så det er vigtigt at overveje, hvilken der ville være bedst for dine behov, inden du træffer din investeringsbeslutning.

  Aktive højttalere

  Aktive højttalere indeholder deres eget forstærkningssystem, så de ikke kræver strøm til at køre. Dette giver dem mulighed for at generere højfrekvente lyde uden hjælp fra en separat forstærker. Selvfølgelig skal du bruge en ekstra strømkilde for at få dine aktive højttalere til at stige, men det kan normalt håndteres via din hjemmebiografmodtager eller en anden ekstern strømkilde. Aktive højttalere er normalt meget bærbare, hvilket er fantastisk, hvis du vil have dem med på farten.

  Passive højttalere

  Hvis du leder efter noget, der er mere permanent i naturen, måske til indendørs eller udendørs brug, er passive modeller en god mulighed. Den største fordel her er lydkvalitet. Disse højttalere er designet til at afspejle lydbølger fra andre overflader, som vægge og lofter. Dette giver dem mulighed for at producere lavfrekvente lyde bedre end aktive modeller. På bagsiden kræver passive højttalere en ekstern forstærker – normalt en, der er sluttet til dit tv eller en anden lydenhed – for at få strøm. Det betyder, at du skal bruge en forstærker i høj kvalitet, for at passive højttalere kan levere den lydkvalitet, du ønsker. Desuden, hvis du vil have disse højttalere udenfor, vil de være modtagelige for skader på grund af dårligt vejr og fra at blive væltet af børn eller kæledyr.

  Der er kort sagt ikke noget absolut svar på, hvilket højttalersystem der er bedst til dine behov.

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Bedøm dette indlæg

  0 / 5 Stemmer: 1

  Bedømmelse