4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Sådan kommer du i gang med at spille guitar

Har du altid haft en drøm om at lære at spille guitar, men ved du ikke, hvordan du egentlig skal realisere denne drøm? Så er du landet det helt rigtige sted. I denne guide får du nemlig en række gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med at spille guitar som nybegynder.

Meld dig til online kurser

Det kan være svært at lære sig selv at spille guitar. Hvad har man brug for, hvor skal man begynde, og hvad er grundstenene i guitarspil? Alt dette kan du heldigvis lære ved at melde dig til online kurser, hvor formålet er: Lær at spille guitar. Disse brugbare introduktioner – som tilmed er gratis -ruster dig til at spille på et instrument som guitaren. Du skal blot finde guitaren frem, sætte dig godt til rette derhjemme og se med. Nemmere bliver det ikke!

Få kyndig vejledning til valg af begyndervenlig guitar

For at kunne komme i gang med at spille guitar, så får du naturligvis også brug for en guitar at spille på. Der findes dyrere guitarer, som egner sig til rutinerede spillere, og så findes der budgetvenlige guitarer, som egner sig godt til enhver nybegynder. Du kan aflægge et visit hos din nærmeste instrument- eller musikforretning og få gode råd og kyndig vejledning til, hvilken guitar du bør vælge som din første.

YouTube byder på tusindevis af begyndervenlige hjælpevideoer

Nogle lærer bedst ved at se, hvordan tingene fungerer i praksis. Det samme gør sig gældende ved guitarspil. En af de allerbedste og hyppigst brugte metoder til at lære at spille på instrumenter, det er gennem videoer YouTube. På YouTube finder du et hav af begyndervenlige videoer, der har til formål at hjælpe dig i gang med din nye interesse for guitarspil. På den måde kan du let og hurtigt lære de vigtigste grundsten og teknikker.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Korg Pa4X 61
Keyboard

Anmeldelse: Korg Pa4X 61

Avanceret arrangementskeyboard med 61 semi-vægtede tangenter, mere end 1500 lyde, sampling, over 500 styles, digitale drawbars, TC Helicon Voice Processor. Pa4X Professional Arranger er mere