4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Pas på din hørelse – du skal bruge den resten af livet

Mange musikere lider af tinnitus, når de kommer op i alderen. Enten fordi de har spillet en masse koncerter på store scener, eller fordi lydniveauet i øvelokalet er for højt. Eller også er det et mix af begge faktorer. Hvis du så samtidig går til en masse livekoncerter, vil din hørelse også blive påvirket der. Mange tænker desværre ikke over, hvor vigtigt det er at passe på hørelsen, før det er for sent. Derfor bør du komme problemerne i forkøbet ved at investere i et par gode ørepropper.

Tinnitus kan bedst beskrives som en slags kronisk og konstant hyletone. Når først den er kommet, må du lære at leve med den. For nogle foregår dette ikke helt gnidningsfrit. Tinnitus medfører en øget risiko for stress, angst og søvnproblemer, og kan ligeledes være et problem i sociale sammenhænge. Selvom det lyder som voldsomme og alvorlige problemer, findes der heldigvis en utrolig nem løsning på problemet. Hvis du gættede på ørepropper, har du gættet helt rigtigt.

Sådan finder du det perfekte sæt ørepropper

Måske har du svært ved at høre dig selv i øvelokalet, når du bruger ørepropper. Eller også kan du måske ikke helt mærke livemusikken på samme måde, når du bruger ørepropper. Undskyldningerne er utallige, men de hjælper dig ikke, når tinnitussen først har meldt sin ankomst. Og ovenstående komplikationer kan løses, hvis du blot investerer i et godt sæt ørepropper med ordentlig lydfiltrering. Hvilken type, der passer til netop din øregang, er dog meget individuelt. Men et godt råd er, at lade vær med at gå på kompromis med prisen.

Ørepropper kan bestilles online

Ved at bestille dine ørepropper online får du det største udvalg at vælge imellem. Og jo flere valgmuligheder du har, jo bedre odds har du for at finde det helt perfekte sæt, der føles mest komfortabelt.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Beyerdynamic DT 880 Pro 250 Ohm
Studie

Anmeldelse: Beyerdynamic DT 880 Pro 250 Ohm

Halv-åben reference hovedtelefon til studie monitorering. beyerdynamic har i mange år nærmest  været synonym for studiehovedtelefoner. Faktisk udviklede og fremstillede beyer den legendariske DT48 –

mackie
Brands

Mackie

Mackie CR4 – Aktive monitors Mackie CR4 Studio Monitor med udmærket lydgengivelse, perfekt til hjemmestudiet, multimedia, etc. (Pris pr par) På lager i webshoppen Ikke

Yamaha DGX-660 Black
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha DGX-660 Black

Ensemble piano med 88 vægtede tangenter, 192 toners polyfoni, 552 lyde, 205 rytmer, mikrofon indgang, Piano Room, Smart Chord og Style rådgivning, USB ind/afspilning. Inkl.